janik Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Ker so zadnji parkirni senzorji na M6 tako priro?ni, me zanima, ?e obstajajo tudi sprednji? Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
uklopko Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 OJ no ?e slu?ajno obsajajo orginal ne vem, ampak pa vem da obstajajo moduli parkiranja k jih sestavi? sam in montira? na odbija?!!! LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
HLADNI Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Primo? zraven Game ti jih zmontira za cca 60000 sit, druga?e pa mislim, da so tudi zadnje montirali pri nas dodatno???! Se motim? Citiraj
mazda-mx3 Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Ker so zadnji parkirni senzorji na M6 tako priro?ni, me zanima, ?e obstajajo tudi sprednji? predlagam ti, da za to povprasas uporabnico nasega foruma z nickom "wildcat" Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
janik Napisano 5. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Primo? zraven Game ti jih zmontira za cca 60000 sit, druga?e pa mislim, da so tudi zadnje montirali pri nas dodatno???! Se motim? Ja, tudi zadnje so mi montirali dodatno. Citiraj I had a terrible education. I attended a school for emotionally disturbed teachers. (Woody Allen)
suicidal Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 da, parkirni senzorji (zadaj) spadajo pod dodatno opremo. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Violet Napisano 14. maj, 2006 Prijavi Napisano 14. maj, 2006 Ker so zadnji parkirni senzorji na M6 tako priro?ni, me zanima, ?e obstajajo tudi sprednji? koliko cm pa lahko parkira?, da ti ves ?as ne piska in ali ima? oba? Citiraj
Sirius Napisano 14. maj, 2006 Prijavi Napisano 14. maj, 2006 koliko cm pa lahko parkira?, da ti ves ?as ne piska in ali ima? oba? Pri moji znamki se intervalno piskanje za?ne pri cca. 1 m oddaljenosti. S pribli?evanjem razdalji 20cm je interval vedno kraj?i. Na 20 cm je pisk konstanten, znak za zaustavitev. Po logiki stvari enako reagira tudi prednij senzor(ji -ponavadi jih je 5)). Zazna tudi bo?no oviro, robnik in tudi travo (ipd. re?i). V velikem nalivu pa zna biti zadeva neprecizna, saj ga moti voda, ki se zliva po njemu in tudi de?. Kljub temu je ta dodatek zelo uporabna zadeva. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
apcih Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 Moj o?i jih ima na kombiju, dodatno montirane-mislm da so neoriginal za cca70k sit pa ?e ni ?ist ravno da je tko mal hrib?ka al da je kak?na ?ina za vrata, to skoz piska tko da men niso ne vem kaj OK sicer pa opozori te ?e je kaj, da si mal bolj pozoren. Citiraj
suicidal Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 meni zadnji piskajo samo takrat ko imam v vzvratni prestavi. a potem sprednji delajo takrat ko ima? v prestavah od 1 do 5 (jaz 6, he he)? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
David Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 prestavah od 1 do 5 (jaz 6, he he)? POZEEER!!!! Citiraj Feel free....
apcih Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 prednji naj bi se izklju?l pri 15km/h vsaj pr teh je tko Citiraj
Sirius Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 Moj o?i jih ima na kombiju, dodatno montirane-mislm da so neoriginal za cca70k sit pa ?e ni ?ist ravno da je tko mal hrib?ka al da je kak?na ?ina za vrata, to skoz piska tko da men niso ne vem kaj OK sicer pa opozori te ?e je kaj, da si mal bolj pozoren. Senzor je konsruiran tako, da zaznava oviro na dolo?eni oddaljenosti. Pri tem je za delovanje nepomembno ali je to po?evnina terena, ali druga ovira. Zato je pomemben kot vgradnje. Predviden kot zaznavne povr?ine je 90° v odnosu na tla. Vsako odstopnanje v odnosu na ta kot pa pomeni slab?e delovanje. Ne vem kako je zagotovljen tak kot pri naknadni monta?i, kajti ?e je senzor nagnjen proti tlom, je preob?utljiv in bo zaznal vsako malenkost. Mogo?e se ti zaradi tega zdi tako neprecizen. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
tonchy Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 kolega ima na rav4 dodatne vgrajene prednje senzorje in ima stikalo za vklop/izklop le-teh. Citiraj
Boss Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 prednji naj bi se izklju?l pri 15km/h vsaj pr teh je tko se pravi, da "tailgating" ?e vedno deluje brez, da bi piskalo Citiraj
Guest BrainY Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 kolega ima na rav4 dodatne vgrajene prednje senzorje in ima stikalo za vklop/izklop le-teh. ?e ho?e? koga povozit izklopi? da ti ne piska na uho Citiraj
Sirius Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 ?e ho?e? koga povozit izklopi? da ti ne piska na uho Pa brisalce obvezno uklju?iti. Citiraj Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.
Violet Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 ?e ho?e? koga povozit izklopi? da ti ne piska na uho ?e ga pa no?e?, pa imej dodatne senzorje za "toploto" Citiraj
Guest BrainY Napisano 15. maj, 2006 Prijavi Napisano 15. maj, 2006 ?e ga pa no?e?, pa imej dodatne senzorje za "toploto" ja tega pa ne priporo?am.. pomoje bi se ti poleti odf*kalo ko bi ti sonce na haubo pripekalo..cvililo bi v eno.. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. maj, 2006 Prijavi Napisano 16. maj, 2006 ?e si kaj ?oferja potem teh senzorjev ne rabi? niti spredaj niti zadaj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 16. maj, 2006 Prijavi Napisano 16. maj, 2006 zdaj so moderne kamere, ki ti ka?ejo situacijo za avtomobilom in tak?no parkiranje je potem res mala malca saj se lahko pribli?a? na centimeter... senzorji so namre? preve? nenatan?ni za filigransko parkiranje in so zgolj v pomo?, da ne naba?e? stvari, ki so pod nivojem zadnje ?ipe oz. se skrijejo pogledu kot recimo koli?ki, korita, otroci itd. Citiraj
suicidal Napisano 16. maj, 2006 Prijavi Napisano 16. maj, 2006 zan? (kak mesec nazaj) sem gledal na eni nem?ki TV, da BMW razvija nekaj takega: ko se pelje? po cesti kjer so avtomobili parkirani ob cesti (kot v LJ pri Gospodarskem razstavi??u), stranski senzorji zaznavajo kje med avtomobili je toliko parkirnega prostora, da pa?e BMW notri. Ko ga senzorji (ta prostor) zaznajo, spusti? volan, potegne? noge k sebi in avto sam bo?no parkira (seveda s pomo?jo drugih senzojev). prava ma?ina za neznalice in lenuhe, kaj. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Mazda323 Napisano 16. maj, 2006 Prijavi Napisano 16. maj, 2006 Samo mislim da mora? vseeno na bremzo stopat Citiraj
poky Napisano 16. maj, 2006 Prijavi Napisano 16. maj, 2006 Samo mislim da mora? vseeno na bremzo stopat Ne rabi?,vse naredi sam! Sn dobo to ?e po majlu en ?as nazaj,pa je prikazano v real life kak to dela! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.