Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni,

Imam vpra?anje kaj storiti v primeru, da voznikov sede? ?kripa. V ovinkih, ob mo?nej?em nagibu, skratka pod obremenitvijo. Je tak tip ?kripanja da se ga precej sli?i in je mote?e, ?e posebej ?e ga poslu?a? med vsako vo?njo... in ne, glasba naglas ne pomaga haha.

Na Avtoplusu so pregledali sede? in "uredili", vendar se je ?kripanje kaj kmalu pojavilo nazaj.

Ali svetujete sneti sede? in podmazati? Sem tudi razmi?ljal kupiti rabljen sede? od kake druge mazde6 in ga zamenjati. Ima kdo izku?nje s kak?nimi avto-odpadi?

Hvala za povratno informacijo :))

Lp,

JG

Napisano

Ali ti ?kripa v sede?u? Ali misli?, da je nekaj na vodilih? ?e so vodila bo kak sprej ali pa dobra stara mast zalegla za nekaj ?asa.

Napisano

Voznik ima(m) okoli 85kg, pocne pa vse v meji normale. Za nedovoljene aktivnosti je zadaj dovolj prostora hehe.

Vpoklic je avto dal skozi pred dvema mesecem, vodila menjana.... nic boljse. Zato menim, da je sede? kriv in ga treba podmazati/menjati. Edina skrb je kaksen dostop do ogrodij in notranje strukture je na voljo.. bom probal podmazati in javim rezultat.

?e ne bo zaleglo, se pa priporocam za kak avtoodpad za drugi sede?. Ima kdo kake izku?nje?

Lp Jg

Napisano

Pri moji M6 2009 so zamenjali vodila pod voznikovim sede?em pred tremi leti

in je ?kripanje prenehalo. Za zamenjavo je bil vpoklic s strani Mazde.

Napisano

Tudi sam sem imel vpoklic in so zamenjali vodila pa je bilo potem OK.

33112_1.png

Napisano

Kje je bil vpoklic narejen? Mogo?e niso zamenjali...

Meni po vpoklicu ne ?kripa in cvili ve?...

Napisano

Sam imam GH 2010 FL in mi tudi ?kripa sede?. Se lahko kje preveri pretekle vpoklice?

Da bi preveril, ?e je prej?nji lastnik ?e imel vpoklic za ta problem?

it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it

32888_1.png

Napisano

Sam imam GH 2010 FL in mi tudi ?kripa sede?. Se lahko kje preveri pretekle vpoklice?

Da bi preveril, ?e je prej?nji lastnik ?e imel vpoklic za ta problem?

Pejd na servis, ti bodo tam preverili.

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano

Lahko pokli?e?, pa pove? ?tevilko ?asije, ne rabi? niti hodit.

Napisano

Zdravo. lahko proba? podmazat desno stran sede?a tam ko so vodila. probaj sneti plastiko okoli sede?a tam kjer so ro?ke za naklon sede?a meni je ?kripalo sem podmazal in je ok. Sicer imam mazdo 3 2009 ampak zgleda da je to ta problem z sede?i. No seveda prej pa probaj z servisom naj ti to zrihtajo....

lp.

:zoom-zoom:

• Boss je spremenil naslov v Voznikov sedež škriplje - mazda 6 gh 2009

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Govorim o prebivalcih kolektivnega zahoda pod kar zdaj spadamo tudi mi. Politiko v Evropi od vojne naprej od Marshallovega plana in podobno je ideja Amerike, kako imeti ekonomski in politični nadzor nad zahodno Evropo. Tega se v 80 letih nismo znebili. Je pa nek drug Maršal izkoristil tale prelom Evrope na zahod in na vzhod in spretno krmaril med obema blokoma. Ja veš tisti, ki ga imaš napisanega na pobočju Sabotina. Tisti je bil mogoče edini dovolj prefrigan, da je dobival pomoč pri Američanih, da ne prestopi na SZ stran a se istočasno ni zameril Sovjetski zvezi na drugi strani. Mogoče smo ravno zaradi njega relativno dobro prišli skozi nekih 35 let pol smo se pa odločili, da bi se najraje poklali med sabo in smo šli narazen. Eni pod ZDA vpliv drugi pod Ruskega. Zdaj smo vse samo nevtralni ne več.
    • Take sreče še nisem imel, da bi blo na zalogi, to kar bi imel, oz. še kaj več.   Dobil pa sem na Focusu 4k popusta. Samo takrat se je to prodajalo za 34k in ne za 43k. Avto enak, pa 9k dražji.
    • Ma ko prideš v poslovalnico je verjetno 5k popusta     Pa pol ti mal opreme konfigurirajo pa še kej upsellajo in najdejo nek model ki je takoj na zalogi 
    • To je posploševanje. Pri trenutni polnilni infrastrukturi in cenah polnjenja 70% ljudi tega sploh ne more imet. Si ne predstavljam, da bi moral 2x, 3x ali večkrat tedensko si vzet uro ali več časa odpeljat avto nekam, da ga napolniš. Pa men se zmeša, da bi bil še s tem obremenjen.   Govorim seveda o prebivalcih strnjenih naseljih. Si predstavljaš vsako popoldne in večer, da se jih tam usuje par sto pa krožijo naokoli kje bodo filal. Haha, komedija res. Kar poglej kakšni so zadržki ljudi, ki so EV-ja že imeli ali ga imajo in ga ne bi več kupili. Problemi s polnjenjem in dometom so daleč na prvem mestu.
    • Ti se lahko ppkoravaš komur hočeš, jaz se ne bom nobenemu. Če pa že, je dobro da so to ameri. Imam njihove ojačevalce za kitaro, električne kitare, električno kolo, tiskalnik... Kaj imam od vodkarjev? Aja, lampe za ojačevalec. In vodko. To je pa  tudi vse, kar znajo naredit dobrega. Ja. Tudi sranje znajo narediti dobro. 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.