wildcat Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 Glede na to, da to ni tema o popustih, ti bom samo na kratko odgovorila: Teh 300? bi dobila vsaka stranka za prednaro?ilo M2, ne glede ali si znanec, ima? veze ali si nov mazda?. CX-7 pa tudi kupuje? zaradi avta samega in ne zaradi popustov. Naro?il za CX-7 dizel ?e ni, da ne bo zdaj slu?ajno kak?en naval nastal Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 a pa bo dizel varjanta? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
wildcat Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 Mhm, bo ja. Somewhere - sometime Resno, dizel ?e lep cajt ne bo. Ne ga ?akat. Kupite si zdaj bencinca in ga zamenjajte potem za dizla ko pride , ?e ?e morate imeti dizla Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 no fajn si mi prou polep?ala dan itak ?e kr neki cajta ne mislm menjat,..ampak je pa dobr vedt, da bo na razpolago Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BITJE Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 wildcat zber se...alpa se enkrat preber glede tistih 300 e nism reku da sm jih sam jest dobu alpa da sm jih dobu ker sem ?e dolgoleten kupec mazdinih vozil!!!!dobil sm jih zaradi prednaro?ila!!!kr se pa ti?e CX 7 je tko prej?n tedn mi je kolega reku da jo je negov fotr naro?u in to DIZEL res da nej bi jo ?aklal ?e 10 mescov men se je tud ?udn zdel glede dizla sam kaj ?mo ?e je nategu me ja pa? nategnu in sm jest posredoval napa?no informacijo naprej o?itno te je to ?ist s tira vrgl in se opravi?ujem TEBI osebno in vsem ?lanom in obiskovalcem foruma za posredovanje napa?nih informacij ne bom ve?... :ne vem: Citiraj
wildcat Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 no fajn si mi prou polep?ala dan me veseli Bitje: Ne ti men naj se zberem sem najbolj zbrano bitje na tem svetu ?e enkrat: Dizla ?e ni mo?no naro?iti! Ni ?e znan to?en datum dobave, ne cena, ne nobena specifikacija glede motorja ali opreme. Edino kar lahko, je, da se svojem trgovcem dogovori?, da naro?a prvo mo?no vozilo zate, ko bo to mo?no. Mislim, da mi ni treba ?e enkrat ponavljat. Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
BOJČ Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 No, no, ne se kregat no... @wildcat: lep pozdrav v Velenje Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 evo slikce kje? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 He he,to tudi mene zanima. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
poky Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 Opa,?rna barva. Nice! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 a sm ?e omenla, da sm zalublena Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 A v CX 7 ali lastnika? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
poky Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 Ups........... Sn ?e mrtev..............spet. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 pa off topic,.................. spet Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Guest 5ER Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 No sej zaenkrat nisem lastnik, sem v odlo?anju in sem imel testno za eno no? heh Citiraj
Allyssa Napisano 23. oktober, 2007 Prijavi Napisano 23. oktober, 2007 hehe,..js sm ?e odlo?ena, da bo moja moja moja Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 hehe,..js sm ?e odlo?ena, da bo moja moja moja A ti ve?,kolko pride stat samo ena guma za ta hec? Citiraj
Allyssa Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 A ti ve?,kolko pride stat samo ena guma za ta hec? parti brejker Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 24. oktober, 2007 Prijavi Napisano 24. oktober, 2007 parti brejker No,parti maker... Citiraj
Boss Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 A ti ve?,kolko pride stat samo ena guma za ta hec? precej manj kot ena druga guma, ?e jo pozabi? dat gor Citiraj
Allyssa Napisano 25. oktober, 2007 Prijavi Napisano 25. oktober, 2007 precej manj kot ena druga guma, ?e jo pozabi? dat gor aja,..dons sm sre?ala tole beybo na sliki zjutri,..morm re?t da sm bla takoj budna,..brez kave,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Alex Napisano 26. oktober, 2007 Prijavi Napisano 26. oktober, 2007 precej manj kot ena druga guma, ?e jo pozabi? dat gor Ja,sam veselje je pa pri obeh-dokler ne po?ijo... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.