mazdohist Napisano 13. februar, 2007 Prijavi Deli Napisano 13. februar, 2007 lep SUV ni kaj rect bo treba konkretno na tem delat da se grem enkat vsaj testno z njim vozit!!! Citiraj mazda teka teka in se razspaca lite feltne pa ostanejo doma! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest 5ER Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2007 A je ?e znano kdaj se za?ne prodaja v Slo.? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2007 baje prot koncu leta :ne vem: jooooooooooooj ?e vedno sm in love u ta avto Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest 5ER Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2007 A ?ele jest upam da se ga bo septembra dal ?e videt. Sem nekje zasledil, da je mo?no menjati pogon na 4 x 4 ali na prva kolesa, a je to res? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2007 A je ?e znano kdaj se za?ne prodaja v Slo.? Prodaja se je ?e za?ela Preizkusna vozila za trgovce so ?e naro?ena s predvideno dobavo avgust, prve dobave vozil najhitrej?ih kupcev so pa ?e oktobra na planu. ?e cenik: CX-7 Challenge - 31.300?CX-7 Revolution - 34.500?CX-7 Revolution SD - 35.400? Ve? o vozilu: http://slo.cx-7order.com/ Lep pozdrav! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 20. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 20. junij, 2007 a ressssss? fajn,...lan k sva se v CE pogovarjale si bla ?e skepti?na ?e bo res septembra Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 21. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2007 Hmm,kr solidne cene za tak avtek. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 21. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 21. junij, 2007 Po?aka? dobra 3 leta, pa bodo cene zelo padle in kupi? rabljenega... Tako recimo si sedaj lahko skoraj vsak privo??i RX-8... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 22. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 22. junij, 2007 Tako recimo si sedaj lahko skoraj vsak privo??i RX-8... Kupi??? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2007 Kupi??? Hehe, dobra Poky Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2007 Tako recimo si sedaj lahko skoraj vsak privo??i RX-8... Da poudarim... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2007 jah,..js bi pomoje bankrotirala sam zard bencina,..je moja mt strokovno ugotovila da bi mela porabo min. 16l,..pa ?e prou ma Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 25. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 25. junij, 2007 Minimalno 16 litrov??? Nemogo?e,sploh pa za ?enske! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
nisde Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 26. junij, 2007 Minimalno 16 litrov??? Nemogo?e,sploh pa za ?enske! Ne dvomi v ?enske sposobnosti Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 26. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 26. junij, 2007 Oja,pa dvomim! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 27. junij, 2007 Oja,pa dvomim! Velika napaka - moja spravi mojo 6-ko na povpre?no porabo 12 in ve? litrov, pa je 1,8 motor (misli, da je Hamilton ) - in Labi pravi, da sem jaz divjak Citiraj Papa, Tomi Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 27. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 27. junij, 2007 misli, da je Hamilton He he,dokler samo misli,da je Hamilton ?e gre,ko bo vozla ko on bo? bol trpel! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Violet Napisano 28. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 28. junij, 2007 Prodaja se je ?e za?ela Preizkusna vozila za trgovce so ?e naro?ena s predvideno dobavo avgust, prve dobave vozil najhitrej?ih kupcev so pa ?e oktobra na planu. ?e cenik: CX-7 Challenge - 31.300?CX-7 Revolution - 34.500?CX-7 Revolution SD - 35.400? Ve? o vozilu: http://slo.cx-7order.com/ Lep pozdrav! kak?na pa je razlika med CX-7 Revolution in CX-7 Revolution SD? razen v ceni? kje so obljubljeni popusti?!mi lahko prosim ?e kaj ve? pove? o novi M6, katera pride drugo leto - bo kaj ve? opreme itd.lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 29. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 29. junij, 2007 kak?na pa je razlika med CX-7 Revolution in CX-7 Revolution SD? razen v ceni? kje so obljubljeni popusti?!mi lahko prosim ?e kaj ve? pove? o novi M6, katera pride drugo leto - bo kaj ve? opreme itd.lp SD = Schiebedach, torej stre?no okno. Opremo Revolution se da dobiti z ali brez tega. O kak?nih popustih me spra?uje? ? Vozilo ?e niti ni pri nas, tako da Akcije za to vozilo ni za pri?akovati O novi M6 pa ?al ?e ni nobenih podatkov o opremljenosti. Praviloma pa ja, serijske opremljenosti se z vsakim izidom novega modela ponavadi pove?ujejo. Lep pozdrav! Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Violet Napisano 30. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 30. junij, 2007 SD = Schiebedach, torej stre?no okno. Opremo Revolution se da dobiti z ali brez tega. O kak?nih popustih me spra?uje? ? Vozilo ?e niti ni pri nas, tako da Akcije za to vozilo ni za pri?akovati O novi M6 pa ?al ?e ni nobenih podatkov o opremljenosti. Praviloma pa ja, serijske opremljenosti se z vsakim izidom novega modela ponavadi pove?ujejo. Lep pozdrav! npr. popusti ?e v prednaro?ilu je pa ?e nekaj, kar me hudo, hudo moti zakaj so CX-7 za evropski trg tako zelo iznakazili: spremenili so podvozje, krmilni mehanizem, vzmetenje, zavorni sistem in celo izolacijski material za prepre?evanje hrupa v notranjosti, spremembe so tudi v elektronskih pomagalih - po doma?e povedano, avto za evropski trg je tretjino druga?en (emitacija) od tiskega, ki se prodaja na Japonskem in v Ameriki - ?e sama oblika je mote?a, (bolj je podoben limuzini, kot pa d?ipu), zakaj za Evropo vedno nekaj slab?ega, zakaj enkrat ne kaj bolj?ega ali pa enako za vse? ps. se da naro?iti tudi originalnega?lp Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
zemir Napisano 30. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 30. junij, 2007 To se ?isto strinjam da je evropa zmeraj zanemarjena?! Samo tako je od negdaj pa nevem zakaj? Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Violet Napisano 30. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 30. junij, 2007 To se ?isto strinjam da je evropa zmeraj zanemarjena?! Samo tako je od negdaj pa nevem zakaj? smo v 21. stoletju in mislim da je ?e skrajni ?as za spremembe, evropski kupci so tudi ?edalje bolj zahtevni in ?e tega japonci ?e ne bodo uvideli - bodo prej ali slej ?utili posledice - konkurenca pa je tudi v evropi ?edalje ve?ja... Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
LabiGT Napisano 30. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 30. junij, 2007 ponavadi glih evropski modeli so boljsi, ker so evropejci najzahtevnejsi kupci v ameriki je abs v enih avtih se vedno luksuz....da ne govorim o esp in takih igrackah Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
madmax Napisano 30. junij, 2007 Prijavi Deli Napisano 30. junij, 2007 smo v 21. stoletju in mislim da je ?e skrajni ?as za spremembe, evropski kupci so tudi ?edalje bolj zahtevni in ?e tega japonci ?e ne bodo uvideli - bodo prej ali slej ?utili posledice - konkurenca pa je tudi v evropi ?edalje ve?ja... sam tole pa glih ne dr?i 100%, saj bele?ijo japonske znamke zadnjih par let konstantno ve?anje prodaje v Evropi.........samo poglejte Toyoto, ki je letos postala koncern z najve? prodanimi avtomobili letno na svetu! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
komar Napisano 1. julij, 2007 Prijavi Deli Napisano 1. julij, 2007 samo poglejte Toyoto, ki je letos postala koncern z najve? prodanimi avtomobili letno na svetu! Pa ne zaradi prodaje v Evropi ... Citiraj Papa, Tomi Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.