Aless Napisano 7. marec, 2020 Prijavi Napisano 7. marec, 2020 No pa je tudi mene doletelo.Pacient Mazda 3 1.4 bencin l.2004Danes mi je med vo?njo vsake toliko ?asa enostavno ugasnila, potem v?asih spet v?ala takoj nazaj ko sem probal v?gat, v?asih pa sem moral parkrat obrnit klju? da je v?ala.Avto drga?e gre normalno, sem priklopil tudi tester in ne poka?e nobene napake, pol sem ?el ?e enkrat se peljat z prikloplenim testerjem in ko je crknil pravtako ni pokazalo nobene napake.Nekako sumim na kako slabo maso. Ima kdo kako idejo kje prco iskat napako? Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Boss Napisano 7. marec, 2020 Prijavi Napisano 7. marec, 2020 Za?ni tako kot si ?e ugibal. Preglej kable od akumulatorja, kontakte, odstrani rjo na njih. ?e ti tester ne poka?e ni? pol je res verjetno nekje vmes zmanjkalo napetosti zato tudi ne uspe ni?esar zabele?it. Citiraj
Aless Napisano 18. marec, 2020 Avtor Prijavi Napisano 18. marec, 2020 Uga?al je med vo?njo.?e zrihtano, bencinska ?rpalka je zajebavala.Sem ?e zamenjal in leti naprej. 1 Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
Gelipter Napisano 18. marec, 2020 Prijavi Napisano 18. marec, 2020 Ej ..super hitro zrihtal ..zoom zoom lp 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.