Hrosc Napisano 5. april, 2020 Prijavi Napisano 5. april, 2020 Za tiste, ki imate mazdo6 avtomatik, novejsi letniki (2014+). Ali vam ob neznem pritisku bremze (ko bremza ze zacne mal prijemat, npr. ob voznji nazaj) svetijo zavorne luci ali zasvetijo sele, ko pritisnete pedal mo?neje? Sprasujem, da vem, kaj je normalno. Pri meni zasveti luc sele, ko pritisnem bremzo mocneje. Seveda me skrbi kako je potem z zavorno lucjo ob vsakodnevni voznji... Citiraj
Hrosc Napisano 5. april, 2020 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2020 Moderatorji lahko temo tudi zbri?ejo. ?e pa ostane, pa povem re?itev: narobe montirano stikalo zavorne lu?i. To mi je menjal mehanik, tudi ko sem se mu prito?il, da nekaj ni ok, je zadeva ostala ista... danes sem ?el do avta (+youtube video) in ?e enkrat montiral stikalo, le obrnil sem ga za 180stopinj in sedaj dela - ?e ob minimalnem pritisku zasveti zavorna lu?. Tako da vsem, ki menjate omenjeno stikalo, priporo?am, da ste pozorni na to. 1 Citiraj
Jest Napisano 5. april, 2020 Prijavi Napisano 5. april, 2020 Mogoce bo se komu prav prislo, zato bom temo kar pustil... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.