Boss Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Zadeva je zanimiva in je verjetno res dejansko stanje na trgu saj so Francozi ?isto podbacili (prepri?ljivo dr?ijo zadnja mesta), Japonci so v ospredju v zanimivi dru?bi s ?kodo (vsaj nekdo zna v Evropi narediti kvaliteten avto). Mazdice so se med 159 modeli uvrstile med 14 in 19 mestom, kar je zelo v redu. Top Gear Survey Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Samo malo ?udno mi je ker je Honda S2000 na prvem mestu, razen ?e je pri njih bolj popularno-jih je ve? kot tukej Citiraj
ReDevil Napisano 5. januar, 2006 Prijavi Napisano 5. januar, 2006 Zanimiva razvrstitev, sicer pa res 14. mesto ni slabo med tolk pleha! ?kodilaka pa tut ?e ga neb blo na lestvici, bi ?e vseeno danes pono? dokaj mirno spal! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 6. januar, 2006 Prijavi Napisano 6. januar, 2006 ?kodilaka pa tut ?e ga neb blo na lestvici, bi ?e vseeno danes pono? dokaj mirno spal! He he,ReDevil,pa ne tak zani?evat ?kodic no...... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
suicidal Napisano 6. januar, 2006 Prijavi Napisano 6. januar, 2006 ok, jaz imam ?kodo. zaenkrat Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
LabiGT Napisano 6. januar, 2006 Prijavi Napisano 6. januar, 2006 ok, jaz imam ?kodo. zaenkrat hehe iz Felicie na M6...Mazda se ti bo zdela kot raketa kar lep preskok Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
ReDevil Napisano 6. januar, 2006 Prijavi Napisano 6. januar, 2006 Temu bi se loh ?e reklo kar troskok! Drga? pa mi ?kode niso v?e? (tut oblika, ne samo nekdanji imid? kopije lade samare:)), itak pa vem da je to ?e dobesedno ?e?ki VW, da ne re?em celo Audi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 6. januar, 2006 Prijavi Napisano 6. januar, 2006 Takrat ko sem kupoval svoj prvi avto (kar je potem ?koda ratala), sem gledal za ?imbolj ugodnim karavanom, ki dejansko JE karavan. Sem tudi gledal Kia pride karavan, pa mi nekako ni potegnilo. ?koda mi je lepa predvsem, ker je moja. Druga?e me pa zna prav dobro ob ?ivce spravt. Res pa je da ni ?e nikoli crknila (tok tok tok po lesu). Vem pa da mi bo M6 hud preskok. ?e samo v primerjavi z ma?ino (iz 1.3 na 2.3 ), kaj ?ele v dodatnih storitvah (klima, ABS, el. ?ipe, ... da ne na?tevam naprej). Ampak, ... naj podpis govori. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
ReDevil Napisano 6. januar, 2006 Prijavi Napisano 6. januar, 2006 Sosedje bodo takoj mislli da prodaja? drogo in da si se iz po?tenega dr?avljana (?oferja ?kodilaka), prelevil v mafija?a! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 6. januar, 2006 Prijavi Napisano 6. januar, 2006 hehe a je crna? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 6. januar, 2006 Prijavi Napisano 6. januar, 2006 ne bo ?rna, ampak taka:slika je iz www.mazda.si Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
ReDevil Napisano 6. januar, 2006 Prijavi Napisano 6. januar, 2006 jz bi tut mev tako! stroj, ni da ni! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 6. januar, 2006 Prijavi Napisano 6. januar, 2006 Sosedje bodo takoj mislli da prodaja? drogo in da si se iz po?tenega dr?avljana (?oferja ?kodilaka), prelevil v mafija?a! Samo tale stereotip res dr?i. Takoj ko kupi? drug avto in naredi? malo ve?ji preskok ali pa, da se jim tako zdi (en kao ful drag avto od oka v resnici je bil pa lih tolk kot njihov Clio ) si takoj nekak?en mafijec. Citiraj
suicidal Napisano 6. januar, 2006 Prijavi Napisano 6. januar, 2006 Sosedje bodo takoj mislli da prodaja? drogo in da si se iz po?tenega dr?avljana (?oferja ?kodilaka), prelevil v mafija?a! no saj, sosedje so tudi pre?altali iz ta starega puntota na tisto ta lepo modro Mazdo 3. pa ?e cel stanovanje so prenavljal. kaj pa ?e so oni mafijci? Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
ReDevil Napisano 8. januar, 2006 Prijavi Napisano 8. januar, 2006 Samo se bo? pa neki cajta kar mogu navajat na tele konje , d nav? pol rabil re?t: ?koda, da ni ve? ?koda, ker bi bla pol manj?a ?koda! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
suicidal Napisano 8. januar, 2006 Prijavi Napisano 8. januar, 2006 ... ?koda, da ni ve? ?koda, ker bi bla pol manj?a ?koda! upam, da ne. sem zmeren voznik bom rekel: pi..., je dobra ta Mazda (vem, slaba rima) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
ReDevil Napisano 9. januar, 2006 Prijavi Napisano 9. januar, 2006 Ja sej po?as se dale? pride , no hitr ?e tok hitrej, ?e pa je prehitro, pa itak hitro dojame?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
komar Napisano 9. januar, 2006 Prijavi Napisano 9. januar, 2006 . sem zmeren voznik Ja, valjda ja - zato pa si kupil 2,3GT!!!!!! Citiraj Papa, Tomi
suicidal Napisano 9. januar, 2006 Prijavi Napisano 9. januar, 2006 Ja, valjda ja - zato pa si kupil 2,3GT!!!!!! ok, ko se pri?el na Gammo sem vpra?al:"a imate tako Mazdo 6, ki ima opremo GT, vendar s ?ibkej?o ma?ino?" in gospa odvrne:"ne, samo v kompletu z 2,3 ma?ino gre." in potem jaz odvrnem:"jah, potem bom pa Mazdo 6 Sport Combi z 2,3 ma?ino in GT opremo naro?il. aja, pa ?e tele senzorje za parkerat mi dejte zraven. kdaj pa pride?" in ona odvrne:"v redu. pride pa ... ?akte, da pogledam ... jah, ni? prej kot konec marca za tole izbrano barvo." in pol sem za?el "sitno" ?tet. zato ma?ina 2,3! Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Symon Napisano 10. januar, 2006 Prijavi Napisano 10. januar, 2006 Japonci so v ospredju v zanimivi dru?bi s ?kodo (vsaj nekdo zna v Evropi narediti kvaliteten avto). Zdaj mislim, da je skrajni ?as, da za?nem ?kodilaka hvaliti. Doma so me (pozitivno) presenetili z odlo?itvijo, da jim je v?e? nova Octavia. Saj bi jim namigoval na Mazdo ampak je veliko vi?ji cenovni rang. ?e so pa ?e celo bolj kvalitetni kot materinska firma so pa sploh. DODANO: Mah zdaj ko so cene vidli za bolje opremljene modele jim je pa ?e kar Fabia v?e?. Saj ne vejo kaj bi radi. suicidal:Je bil pa posre?en tale tvoj nakup GTjke. Rispekt! PS: A ima kdo link do adacove liste najbolj kvalitetnih znamk lani? Samo iz firbca me zanima kje je ?koda v Nem?iji? (sicer pa vem, da spra?ujem na napa?nem forumu :: Citiraj
mazda-mx3 Napisano 11. januar, 2006 Prijavi Napisano 11. januar, 2006 Zdaj mislim, da je skrajni ?as, da za?nem ?kodilaka hvaliti. Doma so me (pozitivno) presenetili z odlo?itvijo, da jim je v?e? nova Octavia. Saj bi jim namigoval na Mazdo ampak je veliko vi?ji cenovni rang. ?e so pa ?e celo bolj kvalitetni kot materinska firma so pa sploh. DODANO: Mah zdaj ko so cene vidli za bolje opremljene modele jim je pa ?e kar Fabia v?e?. Saj ne vejo kaj bi radi. suicidal:Je bil pa posre?en tale tvoj nakup GTjke. Rispekt! PS: A ima kdo link do adacove liste najbolj kvalitetnih znamk lani? Samo iz firbca me zanima kje je ?koda v Nem?iji? (sicer pa vem, da spra?ujem na napa?nem forumu :: http://www.adac.de/default.asp?location=1 tej glupi nemci ne znajo naredit strani tudi v anglescini...majkico jim po´ljubim.... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Symon Napisano 11. januar, 2006 Prijavi Napisano 11. januar, 2006 tej glupi nemci ne znajo naredit strani tudi v anglescini...majkico jim po´ljubim.... Ich schowh ferstend ?erman... Ponosni "nacisti" no?ejo govorit ni? drugega kot uber rasin jezik?Kje je tu lestvica? Citiraj
David Napisano 11. januar, 2006 Prijavi Napisano 11. januar, 2006 Ajajaj... fer?ten njente..... Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 11. januar, 2006 Prijavi Napisano 11. januar, 2006 Ja sej oni se nasploh imajo za nadljudi, sam je pa scena ko mora ?vabo ?altat na anglo, pol pa je u stilu I bi bak - ?varci scena! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
makaveli Napisano 11. januar, 2006 Prijavi Napisano 11. januar, 2006 Alo banda. mal zamujam,bat enivej... moj prej?n avto je bla ?koda felicija. in nimam kej re?t ?ez njo! naredo sm cca 100.000km, pa ni enkrat vidla servisa!!!!!! tud ol filtra nism zamenju! je ?e kdo tak car??? pa naj kdo re?e da ?kodilak ni stroj:) no, zdej pr 323f ki bo mal drga?. bo treba servisirat redno! Citiraj Only those without any talent, have no obsessions!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.