Skoči na vsebino

Kradejo airbage

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Verjetno bodo spet najbol na udaru VW koncern in razni klioti, pa nasploh pogosti avti, mazde upam da ne tolk, ?e najbl zihr pa je ?e erbega nima?, pol ga ne morjo speezdt! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

nekaj podobnega sem ?e bral, sicer pa to ni prvi?, verjetno so kriminalne zdru?be

take bi blo treba kastrirat !

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

To se dogaja ?e precej ?asa pri nas... je zelo zelo hitro rasto? busines postal to... airbagi dragi, pol se pa to dogaja..... :angry:

Feel free....

Napisano

To se dogaja ?e precej ?asa pri nas... je zelo zelo hitro rasto? busines postal to... airbagi dragi, pol se pa to dogaja..... :angry:

Naj jim pa ceno spustijo. :P

Pa saj kolikor sem jaz to na hitrco prebral gre tukaj za to, da ljudje "kradejo" airbage iz svojih avtomobilov. Ali pa dajo en spro?en airbag v avto in potem pokasirajo ene 500 jurjev. :bravo: Ej samo da ne bi potem meni ocenili ekonomsko totalke spet, ?e bi to probal. :hohoho:

?koda da nimam jajca za tako neumnost. sramezljiv Ne bi se branil ene 500ih jur?kov. :jupiii:

Napisano

Naj jim pa ceno spustijo. :P

Pa saj kolikor sem jaz to na hitrco prebral gre tukaj za to, da ljudje "kradejo" airbage iz svojih avtomobilov. Ali pa dajo en spro?en airbag v avto in potem pokasirajo ene 500 jurjev. :bravo: Ej samo da ne bi potem meni ocenili ekonomsko totalke spet, ?e bi to probal. :hohoho:

?koda da nimam jajca za tako neumnost. sramezljiv Ne bi se branil ene 500ih jur?kov. :jupiii:

Hm.-..ma poglej to...na to pa niti pomislil nisem... :ne vem: :vskalo::aaaaa:

Oćitno je ćas da ?e jest malo pokvarjen postanem.... :ouje:

Feel free....

Napisano

v ?em je sploh fora airbage krast? kje ga lahko kasneje uporabi?? kaj, kot blazino za plavanje na morju, kot en tak kao fotelj?ek, al kaj? meni to ni jasno.

razsvetlite me prosim.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

Ti dam primer..... torej pelje? se po cesti in kar naenkrat sko?i en medved od 200 kg pred avto in ga podere?, zaradi mo?nega udarca se spro?i airbag.... ok! Najprej si vesel da si ?iv in zdrav, pol pride pa drugi ?ok...AVTO TREBA POPRAVIT!!! In glede na to da nima? kasko zavarovanega more? stro?ke popravila krit sam.... in ok, dobi? nov odbija?, novo haubo, nov hladilni...recimo use za 30000 sit...sam treba tudi airbage zamenjat, ker ko se enkrat spro?i je konc! No in se odpravi? na servis kupit nova sprednja airbaga in prodajalec ti pove da stane usak 150 000 sit , torej skupaj 300 000 sit!!!

Nardi? rebalans stanja...torej usa zvita plo?evina 30 000 sit, avtoli?arska dela 15 000 sit, to je skupaj 45 000 sit....

Ampak Airbagi so pa 300 000 sit ..... KAJ NARDIT!!! Airbage je dobro met v avtu... for a possible crash... in seveda nisi pripravljen tolko $$$ dat za njih.. no in gre? na ?rni trg in jih kupi? za 50 000sit OBA!!!!!!

Torej kaj se bolj spla?a.....

Hope u got the point!!

P.S. Vse cene so izmi?ljene in so zgolj za primerjavo!!

LP dAvid

Feel free....

Napisano

al pa ?e jih kar sam ukradem, pa sta zastonj :bravo:

sicer pa se distanciram kakr?nih koli dejanj izven zakonskih predpisov. naj bo to jasno.

aja, pa hvala za razlago.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Napisano

dajte mi razlo?it, kako ima zavarovalnica pravno podlago, da ne povrne stro?kov airbaga, ?eprav je ta name??en v vozilu kot standardna oprema !??

kasko po moje s tem nima veze... ampak je nekje drugje zajec v grmu...

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

dajte mi razlo?it, kako ima zavarovalnica pravno podlago, da ne povrne stro?kov airbaga, ?eprav je ta name??en v vozilu kot standardna oprema !??

kasko po moje s tem nima veze... ampak je nekje drugje zajec v grmu...

Mislim, da gre tu za primer, ko si ti kriv in ti zavarovalnica no?e dati niti tolarja. ;) Bog je rekel Adamu:"Znajdi se!" :bravo: ?e ima? pa potem avto ?isto polno zavarovan je pa tako ?e od nekdaj. V?asih so ljudje imeli zavarovan parkplac in se je velikokrat kak?na lu? "razbila". Pa si pokasiral 100 jurjev minimalno, ?e si avto ?e malo opraskal. Potem si dobil lu?i iz salomonca, lak pa spoliral pa si dobil 13 pla?o. :P Zdaj, ko so deli dra?ji se spla?a krast airbage saj spotoma pokasira? ?e nekajkrat ve?.

Seveda je pa problem saj jih velikokrat res ukradejo...

Skratka to je velik biznis in oba imata lahko od tega nekaj. :hohoho:

Napisano

hja, men so iz prej?njega slu?benega Golfa tud oba airbaga spizdil. So pa "majstri" tako izve?bani, da ?e vrat niso po?kodovali. Zavarovalnica ni ni? komplicirala samo je pla?ala stro?ke airbagov in monta?e po prilo?enem ra?unu poobla??enega servisa.

Denarja na roko baje ne dajejo tako, da ne vem kako jih lahko takole nategne?. Pla?ujejo samo na osnovi izdanih ra?unov (razen totalk) in mo?no dvomim, da se servisi upajo izdajati la?ne fakture.

33112_1.png

Napisano

Bosss... mislim da obstaja tudi ta varjanta.... sam kot mi je znano ti v takem primeru izpla?ajo ?e se ne motim samo 60 al 70% ?kode....blo je tako...zdej pa ne vem to?no!!

LP david

Feel free....

Napisano

Bosss... mislim da obstaja tudi ta varjanta.... sam kot mi je znano ti v takem primeru izpla?ajo ?e se ne motim samo 60 al 70% ?kode....blo je tako...zdej pa ne vem to?no!!

LP david

Ja ampak glede na to kaj se dogaja... Pa pojdi tja in jim re?i naj ti dajo denar na roke, da se bo? ?e znajdu. Si takoj na ?rni listi.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.