KAALman Napisano 27. junij, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. junij, 2006 tole bi lahko bil ravno tako MX-3 MK2 hehe... manjka samo V6 Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Symon Napisano 27. junij, 2006 Prijavi Deli Napisano 27. junij, 2006 tole bi lahko bil ravno tako MX-3 MK2 hehe... manjka samo V6 Pa prednji pogon! Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 28. junij, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. junij, 2006 Res dobra zadevca,bi rad to v ?ivo vido! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 28. junij, 2006 Prijavi Deli Napisano 28. junij, 2006 Res dobra zadevca,bi rad to v ?ivo vido! Nisi edini, mislim da je bila letos na ?enevskem avtosalonu Pa ?e nekaj novih slikc z ?e dvema konceptoma iz Mazde, ena naj bi postala nova Mazda 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
DonFilipo Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 v enem hrvaskem cajtngu sm prebral da redna produkcija se ni potrjena. v primeru ce bi bila, so napovedali cene med 17k in 22.000 evrov!!!! ce bo res tako, ga takoj kupim. za ceno boljsega cliota mam spaceship!!! Citiraj voli vas Don _______________________________ Viva Revolucion - Viva Mazda, Manuel ! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 v enem hrvaskem cajtngu sm prebral da redna produkcija se ni potrjena. v primeru ce bi bila, so napovedali cene med 17k in 22.000 evrov!!!! ce bo res tako, ga takoj kupim. za ceno boljsega cliota mam spaceship!!! a si ti narobe napisu al sm js narobe prebrala? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
KAALman Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 Alyssa: dobr bere?.. teko?e samo jaz dvomim da bojo take cene v EU Upam pa da bojo kak pameten motor not dali. Na primer, 1.4 ni ravno privla?en v takem avtu ! Citiraj LP KAALman Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 Upam pa da bojo kak pameten motor not dali. Na primer, 1.4 ni ravno privla?en v takem avtu ! Mogo?e za kake ?enske predstavnice....... Za nas pa definitivno premalo,samo pol pa tudi cene ne bojo ve? privla?ne,z mo?nej?imi motorji! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 pod 2,3 ne grem (navada pa? ) Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 pod 2,3 ne grem (navada pa? ) He he,zaj si pa glasen,ko ma? tak motor ha?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Allyssa Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 Mogo?e za kake ?enske predstavnice....... Za nas pa definitivno premalo,samo pol pa tudi cene ne bojo ve? privla?ne,z mo?nej?imi motorji! khm,...ne izivat Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 Ne izzivam,samo govorim na splo?no. Ponavadi ?enske izberete avto,ker vam je pa? po zunanjosti v?e?,ne gledate pa na to,kak motor je not in se ponavadi zadovoljite ?e z manj?imi motorji-ponavljam PONAVADI! Mogo?e za tebe to ne dr?i! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
suicidal Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 khm,...ne izivat bi ti tudi 2.3 ma?ino, kaj Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti. Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Mazda323 Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 Ampak on bi z Turbo Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 Ampak on bi z Turbo True! MPS!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 ?e nekaj slikic Mazda Kabura posnetih v ?ivo Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 Kje si pa to poslikala Pa ?e jih lahko objavim tudi na www.kaburaforums.com Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 Zaradi mene lahko uporabi? Na? ?efe je prinesel slike iz Mazdinega izobra?evanja v bli?ini, kjer je bila Kabura poslastica in njen ogled zaklju?ek Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 In kaj je ?efe kej povedal o Kaburi, a bo videla prozivodnjo ali ne? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
wildcat Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 Ne vem ?e, ni se ?e uspel spovedati Ko bo kaj novega seveda sporo?im Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Guest BrainY Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 nevem zakaj mi te sprednje lu?i ne sedejo... mi je bolj v?e? stil rx8 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 11. julij, 2006 Prijavi Deli Napisano 11. julij, 2006 nevem zakaj mi te sprednje lu?i ne sedejo... mi je bolj v?e? stil rx8 He he,ti si na?! RX8! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Marko_mx-3 Napisano 8. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 8. januar, 2007 ?e malo novosti glede Kabure Naj bi bila naslednja generacija RX-7 po podatkih ene japonske avtomobilisti?ne revije in z wanklom kateri bi imel 350 PS z turbo. Jaz bi raje videl z motorjem od MPSk, ?eprav tudi wankel nebi bil slab ampak le ?e bo ugodna cena ?e zna kdo japonsko bi prosil ?e malo prevede Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ReDevil Napisano 9. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. januar, 2007 Bom jz Mare, sam dej mi 5 minut cajta! Citiraj Dobrodo?li na forumu! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
poky Napisano 9. januar, 2007 Prijavi Deli Napisano 9. januar, 2007 Sprednji del z blatniki vedno bolj li?i na RX8.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!! Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.