Skoči na vsebino

Mazde v filmih

Ustvari kratki URL

Marko_mx-3

Priporočeno sporočilo

Me zanima ?e ste kaj opazili kak?ne Mazde v filmih, nadaljevankah, itd...

Jaz imam kar nekaj primerov, so pa v glavnem MX-3.

Pa poskusite utemeljiti z posnetki iz filmov

No pa za?nimo z I, Robot je en zelo stylana MX-3 pri cca 4 min 50 s

Transporter 2 je kar nekaj Mazd na?alost jih kar nekaj razbijejo

za tole nevem ali je mazda ali toyota

Pa ?e kak?na se najde

2 fast 2 furious

Mx-3 motor?ek :D

RX-7

No ?e imate ?e vi kak?ne kar nalimajte tukej

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?zmeden? A te lahko nekaj vpra?am? A ti, ko gleda? filme vsako sekundo pavzira?, da opazi? take detajle. Al si naravni detektor?

Tistalo, ko ne ve? kaj je... Tisto je 6ka.

Druga?e pa RX-7k je kar v obef F&F dosti. :P Nekaj sem jih res opazil. No naprimer od glavnega junaka. :P:bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

ne znam screenshota dat gor, vem pa da je RX-8 v videu od Jana "one eyebrow" Plestenjaka.

Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Hm... ovak.. dost toga ste naveli ve? gore... u War of the world se res puno mazdi vidi...

U Speed1 (brzina, ono s autobusom in bombom)... pred kraj filma, tam kad podzemna izleti van na ulicu, se vidi rde?a Mazda protege (323 sedan) prve generacije... ko moja...

U filmu Turner&Hooch je isto takva, in ju voziju neko vrijeme...

Ima jo? neki film, komedija, ampak se ne spomnem kako se zove, di voze 323 sedan BJ 1998-2000...

Mazde so slavne :jupiii:

One day you are born,

The next big milestone

you discover go zoom-zoom

you can't get enough!

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 1 leto kasneje...

V?eraj v odkupnini je bila MX-3, v zadnji par minutah pokazana pred banko ko potem "pospravijo" ugrabitelja.

Bila pa je rde?a s spojlerjem. :danzoman: mare :danzoman:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Mazde, predvsem 6-ke se pojavljajo prakticno v vsaki nadaljevanki ali filmu. Jaz sem razvil pravo fobijo za odkrivanje mazd (ko gledas nadaljevanko in potem cez 5 min reces - a ni bla tisto prej mazda?:)

Par mazd, ki se jih iz glave spomnim oz. kar sem gledal nekaj tednov nazaj:

Mazda 6 v 24:

Objavljena slika

http://www.imcdb.org/vehicle_30991-Mazda-6.html

Mazda 6 v Prison breaku:

Objavljena slika

http://www.imcdb.org/vehicle_50816-Mazda-6.html

Mazda 6 v Dnevny dozor (na splosno so v tem ruskem filmu same mazde, verjetno so bili sponzorji):

Objavljena slika

http://www.imcdb.org/vehicle_72899-Mazda-6.html

Drugace pa se vec mazd v filmih na: http://www.imcdb.org/vehicles.php?resultsS...&make=Mazda

Pa se ena moja fotka iz LA-ja od 2f2f (mislm da je ze enkrat bila na forumu):

Objavljena slika

lp

PEter.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 2 meseca kasneje...
  • 3 meseci kasneje...
  • 6 let kasneje...

Danes sem gledal film "Smrt in ?ivljenje Bobbyja Z" v njem se ve?krat pojavi rde?a Miata NA serije, ?isto tovarni?kega izgleda. :D

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 1 mesec kasneje...

Ravnokar gledal Hitri in drzni 6, pa sem opazil 323F BG (Lopatarco), ki jo med divjanjem po AC na fertig spe?ta tank. :ninja:

Pa v filmu Tr?eni profesor se na kratko pojavi Rx7 FB. :punk:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

• 3 tedne kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Brad Pitt bo sigurno naredil velemojstrovino.....:) kaj v stilu neverjetnega comebacka kjer junak potem za eno tocko premaga vse, vmes se mu pa se dekle, ki ga je zapustilo zaradi velike pomote vrne tik pred zadnjo dirko....en bo pa moral umreti da bo intriga, vsaka dirka pa bo mela carnage.....
    • Ker so EV vsi avtomatiki, z vsakim AT je lazje v koloni. Edino start stopa ni vec, to res ne pogresam vec
    • Tako razdaljo sem jaz že večkrat opravil, samo da nisem potreboval "krompirjevih počitnic" za to ampak je šlo v enem dnevu...
    • Mogoče bi bilo res boljše, a se mi zdi, da tega ne bomo nikoli izvedeli. Vem pa, da sem se že dvakrat zeznil, ker sem vzel direktivo iz Bruslja, naredil, kot predpisuje, potem pa ni bilo dobro, ker so v Sloveniji predpisali precej strožje kot je to zahteval Bruselj. Mimo grede, "čebelarski zakonik" je bil v Bruslju napisan na treh straneh, ko so ga pa "prevedli" v slovenščino, je pa ratalo preko 60 strani (mislim, da 64, se ne spomnim več natančno).  Eno je, kaj Bruselj zahteva, drugo je pa, kaj naša nacionalna zakonodaja trdi, da Bruselj zahteva.   Poleg tega ni potrebno, da smo prvi, ki bomo to uvedli. Če res Bruselj to zahteva - kolikor vem, v Italiji ne bo omejitev glede bojlerjev, IR-panelov, električnega talnega gretja in podobno.    Vsekakor pa se moraš strinjat (in vsi ostali tudi): kar smo izvolili, to imamo - pa če ti je všeč ali pa ne...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.