Mazda323 Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 A je ta TOK.TOK v ritmu klasike, jeza. roka ali punk-a Narodnozabavne To pa ti bo moral on odgovorit po kak?ni glasbi dela TOk Tok Citiraj
dravni Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Narodnozabavne To pa ti bo moral on odgovorit po kak?ni glasbi dela TOk Tok A potem se nista ni? zmenila, da bi poslu?al? Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Mazda323 Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Ne ?e, to nimas povsod za sli?at tak?ne zvrsti kjer dela motor v taktu Tok tok Vuk, ne zamerit, med vikendom Citiraj
vuk Napisano 19. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 19. januar, 2006 he,he...zvok je tak kot da bi uarjal po snare bobnu,seveda v taktu hardcore-a/punk-a. ?ez vikend testiramo delovanje sklopke in ru?enje. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
dravni Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 he,he...zvok je tak kot da bi uarjal po snare bobnu,seveda v taktu hardcore-a/punk-a. ?ez vikend testiramo delovanje sklopke in ru?enje. Veliko sre?e! LP Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
vuk Napisano 21. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2006 Sklopka je ok,potrdil tudi Mazda323, tok-tok pa trenutno ne dela,ker je o?itno pretoplo...bomo videli,kako bo kaj jutri zjutraj. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 Tako je rekel Vuk, deluje vse brezhibno avto vleee?e in pospe?uje, razen malenkosti katere nas vse motijo.... Citiraj
dravni Napisano 22. januar, 2006 Prijavi Napisano 22. januar, 2006 Kaj je ?e kaj znanega z zadevo "v ritmu muzike za ples"!! Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
vuk Napisano 22. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2006 Kaj je ?e kaj znanega z zadevo "v ritmu muzike za ples"!! Ni? ?e,?akam na prihodnje mrzle dneve;o?itno je zadeva aktualna samo po je -10 st oz. ?e bolj hladno. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Boss Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Ni? ?e,?akam na prihodnje mrzle dneve;o?itno je zadeva aktualna samo po je -10 st oz. ?e bolj hladno. pa saj, ?e kje tako mraz, tud men tol?e, dokler se ne ogreje (recimo 2-3minute)... nekak je to normalno, ker ?e bi sli?al VAG-ovga TDI-ja bi ?ele spoznal kaj pomeni razbijanje Citiraj
vuk Napisano 23. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2006 pa saj, ?e kje tako mraz, tud men tol?e, dokler se ne ogreje (recimo 2-3minute)... nekak je to normalno, ker ?e bi sli?al VAG-ovga TDI-ja bi ?ele spoznal kaj pomeni razbijanje Sem dostkrat poslu?al VAGovega SDIja(je mel foter) ampak vseeno se ni noben '?uden' zvok pojavljal. No mogo?e se pa je Premacy prestra?il ,ker bo ?e letos verjetno od?el od bajte. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 ,ker bo ?e letos verjetno od?el od bajte. Vukson....ka pa to?? Ka bo? kupu ?uj??? Citiraj Feel free....
vuk Napisano 23. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Vukson....ka pa to?? Ka bo? kupu ?uj??? Ti bom dal jaz ?uj....he,he.Verjetno nekaj iz VAG regala, Mazda skoraj ziher ne bo,ker trenutno nobena ne izpolnjuje mojih zahtev. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Joooj...spet bom mogu be?at pred tabo.... Vagn mobil wroom wroom... Golf?*? Citiraj Feel free....
vuk Napisano 23. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Joooj...spet bom mogu be?at pred tabo.... Vagn mobil wroom wroom...Golf?*? Ne bo? rabil be?at.... Mislim,da Golf ne bo...sem ga ravno o?etu zrihtal in je en Golf v familiji dovolj. Mogo?e bo pa Golf +??lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Ne bo? rabil be?at.... Uf sem se ?e oddahnil...sam me je useeno maaaalo strah... Citiraj Feel free....
vuk Napisano 23. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Uf sem se ?e oddahnil...sam me je useeno maaaalo strah... Strah mene...saj sploh nisem agresiven-vpra?aj Komarja,Kaalmana,Mazdo323,Divjomuco...itd,itd... Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 ?e bi bil Vuk divji ne bi bil jaz ve? na forumu! Je zelo vredu de?ko in dobrosr?en in se ga ne rabi? bat Citiraj
David Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 ?e bi bil Vuk divji ne bi bil jaz ve? na forumu! Je zelo vredu de?ko in dobrosr?en in se ga ne rabi? bat Ja ja ja to ti pravi? ker si se po?lahtal ?e z njim... Kaalmana, komarja, divjoma?ko....bla bla bla pa je itak strah pa si ne upajo tega povedat.... Citiraj Feel free....
vuk Napisano 23. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Ja ja ja to ti pravi? ker si se po?lahtal ?e z njim... Kaalmana, komarja, divjoma?ko....bla bla bla pa je itak strah pa si ne upajo tega povedat.... Eh to zato pravi,ker je v?eraj mojega Premacy-ja peljal na sprehod...@Mazda323 - zdaj si pa zajebal mojo krinko in ne bo nobenga ve? strah pred mano. Eh...kaj gremo v jodlarijo v soboto? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Eh to zato pravi,ker je v?eraj mojega Premacy-ja peljal na sprehod... Ahaaaa.....se mi je zdelo da je nekaj takega blo..... Citiraj Feel free....
Mazda323 Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Davida naj bo kar strah dalje, ker ga je lahko, mene bi tudi bilo ?e te nebi poznal pa vem da si lahko tudi zelo , zato David lepo se obna?aj jaz se tudi pa je vse ok Jodl, no problem jaz bi ?el Rufni mojo Banko pa se zmeni z njo kdaj to?no Citiraj
David Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Davida naj bo kar strah dalje, ker ga je lahko, , zato David lepo se obna?aj jaz se tudi pa je vse ok Jodl, no problem jaz bi ?el Rufni mojo Banko pa se zmeni z njo kdaj to?no Evo ful lepo se bom obna?al...RES!!! Ej mazda323... lahko ?e jest pokli?em tvojo banko??? Citiraj Feel free....
vuk Napisano 23. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Evo ful lepo se bom obna?al...RES!!! Ej mazda323... lahko ?e jest pokli?em tvojo banko??? Njegova Banka se pi?e z veliko za?etnico;samo za info. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
David Napisano 23. januar, 2006 Prijavi Napisano 23. januar, 2006 Joj sej sem vedu..... spet se je en ?krat na moj prst obesu.... Citiraj Feel free....
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.