dravni Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Ma sej ne mislim skakat okol avta. nisem pa vedla da imate pogled na delavnico. In seveda sem nezaupljiva za avto vreden 4,5 milj ker je moj in mi ni bil podarjen sem si ga sama zasluzla. In ne mores primerjat restavracijo in delavnico.Zato sem pa kupla nov avto da ga ne bo treba na servise vozit razen redne zato pa hocem videt kaj pocnejo z avtom sam videt ne pa razlage. Mary se v popolnosti strinjam s tabo, govorimo o veliko denarja in o zasebni stvari wildcat Dej malo poglej kaj pi?e?, enkrat pi?e? tako drugi? druga?e. Zdej smo ?e pristali na stekleni ?ipi haaloo!!! Probaj odpeljat svoj avto na servis nekam drugam pa bo? potem mogo?e razumela o ?em govorim. Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
vuk Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 @wildcat - eno pitanje;koliko km bi naj zdr?ala sklopka v Premacy-ju?? Ma? mogo?e kak?ne podatke o tem iz prakse/servisa. lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Mazda323 Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 @wildcat - eno pitanje;koliko km bi naj zdr?ala sklopka v Premacy-ju?? Ma? mogo?e kak?ne podatke o tem iz prakse/servisa.lp vuk Ka ti je ?e za?ela drset? Citiraj
vuk Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 Bomo ?ez vikend ugotovili, ti ma? bolj?i ob?utek oz. iz prve roke ve? kako to zgleda. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
apcih Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 dej v tretjo obrate nekje na 2k obratov in poskus spelat, ?e crkne je ?e dobra, ?e pa obrati skoraj ne padejo je pa ?e zani? Citiraj
Boss Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 dej v tretjo obrate nekje na 2k obratov in poskus spelat, ?e crkne je ?e dobra, ?e pa obrati skoraj ne padejo je pa ?e zani? tole je pa ?e ekstremno zani? in bi ?e zdavnaj opazil, da nekaj ni v redu Citiraj
wildcat Napisano 20. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 20. januar, 2006 Dej malo poglej kaj pi?e?, enkrat pi?e? tako drugi? druga?e.Naprimer kaj ti ni jasno? ?e enkrat:Poznam situacijo iz vidika stranke IN iz vidika serviserja. Mogo?e te je zato zmedlo, saj sem na drugih servisih tudi samo stranka, ampak in zaradi svojih izku?enj vem, kako mora biti in kako ne. @wildcat - eno pitanje;koliko km bi naj zdr?ala sklopka v Premacy-ju?? Ma? mogo?e kak?ne podatke o tem iz prakse/servisa.lp vuk Nimam podatka o posebni "kvarljivosti" sklopke. Pri Premacy-ju mi ni znan tak problem :ne vem: Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
vuk Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 Naprimer kaj ti ni jasno? ?e enkrat:Poznam situacijo iz vidika stranke IN iz vidika serviserja. Mogo?e te je zato zmedlo, saj sem na drugih servisih tudi samo stranka, ampak in zaradi svojih izku?enj vem, kako mora biti in kako ne.Nimam podatka o posebni "kvarljivosti" sklopke. Pri Premacy-ju mi ni znan tak problem :ne vem: Jaz imam informacijo da pri 75000 km sklopka ?e lepo drsi in jo bo potrebno menjati in se bo tudi menjala na garancijo. Je to normalno oz. lahko jaz to pri?akujem drugo leto pri pribli?no tak?nih kilometrih in si jo takrat sam ?astim? Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
LabiGT Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 mogoce malo off topic: sem opazil, da ko je treba premagovat vecji napor (npr. ce obticim na snegu, ali kaksen extremno hud klanc) , zacne sklopka M6 smrdet...zanimivo, da pri novem faceliftanem modelu ima sklopka vecji premer :ne vem: lahko bi zakljucil,da so pri dizel modelih (tudi premacy) poddimenzionirali sklopko ?? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 Evo mogo?e je meni zadnji? sklopka tolko zasmrdela da je blo za bruhat...ker je vrtelo na mestu.... :ne vem: Citiraj Feel free....
komar Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 ...zanimivo, da pri novem faceliftanem modelu ima sklopka vecji premer :ne vem: lahko bi zakljucil,da so pri dizel modelih (tudi premacy) poddimenzionirali sklopko ?? Bova morala na hitro zamenjat za novo Labi??? :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
LabiGT Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 ja, prodat M6 pa kupit tole (dokler ni otrok) cuore sportivo pa se crna je Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
David Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 Bravo labiii.....cuore sportivo aka pininfarina.... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 Pa kaj vam je to je Alfa Citiraj
LabiGT Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 Pa kaj vam je to je Alfa tako je....Alfa je avto, vse drugo je kr neki (razen Ferrarija , pa mogoce se stari BMW-ji) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Marko_mx-3 Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 Oprost ampak o alfah jaz vem samo najslab?e Citiraj
David Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 To sem tudi jest vedu dokler je nisem kupu..... Nimam pojma zakaj se jih ta etiketa dr?i?! :ne vem: Citiraj Feel free....
dravni Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 To sem tudi jest vedu dokler je nisem kupu..... Nimam pojma zakaj se jih ta etiketa dr?i?! :ne vem: Drage so. Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
Symon Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 Drage so. Pa pod Fiat spadajo. Mene moti samo to. Mater smo ksenofobi?ni. Pa ?e off-topic smo zavili... :ne vem: Citiraj
komar Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 ja, prodat M6 pa kupit tole (dokler ni otrok)cuore sportivo pa se crna je Eeee, ne bo ?lo ... mam ?e dva - otroka namre? (ups - ena se bo hitro zbunla, da ni ve? otrok) - HEHEHE Druga?e pa, da se vrnem na prej?njo temo - v MB-ju AC ?erbinek mislim, da se lahko med servisiranjem stranka malo sprehaja po delavnici in vidi kva dogaja ... pa majo enega prijaznega gospoda, ki tam niti vle?e in izgleda obvlada zadeve - sli?i pa na ime g. Darko ... ?e je to komu pomembno - v MB na servis ... Citiraj Papa, Tomi
dravni Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 Druga?e pa, da se vrnem na prej?njo temo - v MB-ju AC ?erbinek mislim, da se lahko med servisiranjem stranka malo sprehaja po delavnici in vidi kva dogaja ... pa majo enega prijaznega gospoda, ki tam niti vle?e in izgleda obvlada zadeve - sli?i pa na ime g. Darko ... ?e je to komu pomembno - v MB na servis ... Ja, take informacije so zelo dobrodo?le!! LP Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
LabiGT Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 Na gami nekak poznam vse, tko da ce hocem sem lahko zraven...ponavadi sem zraven ko je kaksna majhna stvar npr. instaliranje novega software-ja...pri rednih servisih pa niti priblizno se mi ne da biti tam. Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
_m2_ Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 Druga?e pa, da se vrnem na prej?njo temo - v MB-ju AC ?erbinek mislim, da se lahko med servisiranjem stranka malo sprehaja po delavnici in vidi kva dogaja ... pa majo enega prijaznega gospoda, ki tam niti vle?e in izgleda obvlada zadeve - sli?i pa na ime g. Darko ... ?e je to komu pomembno - v MB na servis ... lahko potrdim iz prve roke. tam res lah hodis po delavnici. ce pa to kaj pomaga da boljse opravijo svoje delo pa dvomim. Sem imel na avtu precej pomanjkljivosti (razni sraufi so manjkali ipd) - se na servisu lepo zmenim, pridem po avto, seveda pogledam najbolj ocitna mesta ce so popravli - itak da ne. Jih opozorim, traja ene 15min da najdejo seveda neoriginalne sraufe, tak da imam zdaj sraufe "zlate" barve namesto crne (drzijo plastiko od blatnika pri sprednjem kolesu). Cez kako leto mi je v mb pocla fedra ki vraca stopalo za sklopko nazaj v osnovno lego, pa sem sel tja na servis - trajalo vec kot en teden da so dobili (vmes sem se s takim avtom peljal v lj, ni nic dobr filing ko je pedalo cist mehko pa nima skor nic hoda). Ko so popravli pa je fedra skripala vsakic ko sem stisnil stopalo. Pa sem mel poln k* serbineka, sem sel k gami na redni servis omenil problem, brez da bi pogledal je ze omenil kaj mora naredit in kar je bilo dogovorjeno so tudi naredili. Tako da zame je zaenkrat gama dost boljsa od serbineka. Upam da bo tak tud naprej. kaj kmalu moram namrec it se eno napako popravit, mi el. sipa pri vozniku ne dela tak kot bi morala. Pa mi maja potece garancija. Se mi zdi da se pozna da mazde2 delajo v spaniji (slampasti) - drugace pa sem z mazdo zelo zadovoljen lp,m2 Citiraj
David Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 ...ponavadi sem zraven ko je kaksna majhna stvar npr. instaliranje novega software-ja...pri rednih servisih pa niti priblizno se mi ne da biti tam. Evo..... Post si napisal namesto mene....hihihi Citiraj Feel free....
komar Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 ponavadi sem zraven ko je kaksna majhna stvar npr. instaliranje novega software-ja.... Labi - kaj si profitiral z novim software-jem???Jaz bi tudi mel, pa bi najraje ?el s tabo na Gamo in bi mi tam po?timali, ?e ima to kaki smisel sploh????Dam za ene napolitanke potem!!! Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.