Marko_mx-3 Napisano 12. januar, 2006 Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Kako se naredi, ali je dovolj da samo skraj?am ro?ko za prestavljat in na novo ure?em navoj, ali je slu?ajno potreben ?e kak?en poseg? Z idejami na plan Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2006 ?e imam ?e vse pripomo?ke doma, pa ?e bolj v u?itek je ?e nekaj sam naredi?. Pa misli? da bi ga kje dobil za MX-3? Citiraj
Lenuh007 Napisano 12. januar, 2006 Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Kar urezi ga! Jest sem to naredil. Sej ne, da je bila grozna potreba po tem ampak sem naredil zato da sem nekaj pocel na avtomobilu Citiraj LP Lenuh007
Mazda323 Napisano 12. januar, 2006 Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Saj vem da je u?itek nekaj naredit sam doma, potem si ?e zelo ponosen nase da ti je uspelo, ?e bi vedel bi ti povedo da bi ga samo odrezal in bi ?e imel Short Shifter samo nevem ?e je enaka funkcija kot original da kupis, jaz imam short shifter in je tudi za Mx-3 namenjen Citiraj
Mazda323 Napisano 12. januar, 2006 Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Tale Short Shifter kaj imam jaz mislim da je od B&M je za Mazdo Mx-3 in za 323, torej bi ?el v tvoj avto pa lahko ti re?em da je zelo kvaliteten bol?i je od sedanjega ko ga ima? noter... Tegale imam jaz http://cgi.ebay.de/Schaltwegverkuerzung-Ma...1QQcmdZViewItem je pa potem res kurz Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Sem najdu na ebay-u Hvala Mazda 323 Citiraj
Mazda323 Napisano 12. januar, 2006 Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Kuglo dobi? tudi zraven, pa navodila tudi Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Pa to dobi? samo tole palico (pa kuglo) ali ?e kaj drugega zravn, ker ?e je samo to jo dam jaz doma v stru?nico pa lepo obdelam Citiraj
Mazda323 Napisano 12. januar, 2006 Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Gle dobi? Short Shifter, tole kuglo tako da ?e ti je v?e? jo nadomesti? z originalno, pa navodila, kaj ve? pa ne potrebuje?, samo priporo?am ti da ?e bo? kupil tale shifter lepo z mastjo nama?i tisto kuglo na sredini.... Citiraj
Mazda323 Napisano 12. januar, 2006 Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Bo? videl ob?utek je res dober, lahko ?e vuk to potrdi... Bo? videl potem ko bo? peljal drugi avto se ti bo vse tako ?udno zdelo pa prestavni hodi bodo zelo dolgi, kot da avtobus vozi? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2006 To pa ?e malo vem ko se iz mojega v tetinga yugota vsedem, samo yugo ima pa extremno dolge hode in tudi nobenega pravega ob?utka za prestavljat ni. Citiraj
vuk Napisano 12. januar, 2006 Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Jp,fajn se ?alta, med prvo in drugo se mi ne zdi tako velika razlika, vse ostale so pa dosti kraj?e in je pravi u?itek ?altat. V glavnem mislim,da se spla?a nabavit. Jaz se tola?im,da mam vsaj kuglo od shortshifterja tnx to Mazda323. Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Symon Napisano 12. januar, 2006 Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Pa to dobi? samo tole palico (pa kuglo) ali ?e kaj drugega zravn, ker ?e je samo to jo dam jaz doma v stru?nico pa lepo obdelam Jah ro?ka bo kraj?a ampak hec je namre? kolikor vem v tem, da je tudi to?ka okoli katere ?alta? (pivot point) bli?e al nekaj takega. Skratka pravi short shifter ni samo od?agan ?altkebel. Sicer pa kar lepo vztrajno tuna? tole tvojo Mazdico. Same uporabne stvari (?tevci, short shifter). Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 12. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2006 ?e pa spremeni? povezavo na menjalnik se ti pa prestavna ro?ica premakne bolj nazaj in se prej upre v ohi?je ?altkebla ( na zgornji slikci tista vijoli?na stvarca) Citiraj
apcih Napisano 13. januar, 2006 Prijavi Napisano 13. januar, 2006 mare tuki bo? velik najdu za svoj avto. od turbo kita do odbija?ev....mazda tuning Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 13. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 13. januar, 2006 Hvala! Sem najdu short shifter in ho?ejo kar 130 eur, na ebayu pa 59 eur. Bom najprej probal sam nekaj spacati ?e pa ne bo ratalo bom pa naro?il Citiraj
KAALman Napisano 13. januar, 2006 Prijavi Napisano 13. januar, 2006 Hvala! Sem najdu short shifter in ho?ejo kar 130 eur, na ebayu pa 59 eur.Bom najprej probal sam nekaj spacati ?e pa ne bo ratalo bom pa naro?il jaz ?e dolgo ?tudi8ram da bi naro?il tegale iz ebaya...je pa fant iz graza, pa bi se mogo?e spla?alo gor zapelat.. ?e bi bil ?e kdo interesent za SS za MX-3 , oz. ?e si ga bo kdo kupil, naj poro?a kako se obnese Citiraj LP KAALman
Mazda323 Napisano 13. januar, 2006 Prijavi Napisano 13. januar, 2006 Moje priporo?ilo je da se zapeljete v Graz po njega, ker je po?tnina nenormalno draga, pa ?e z letalom po?le tip v Slo robo, kot da neve ki je Slovenija Citiraj
Symon Napisano 15. januar, 2006 Prijavi Napisano 15. januar, 2006 Short shifterTo?en opis predelave. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 23. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 23. januar, 2006 sem ?e malo brskal in sem ugotovil da ni dovolj da samo skraj?am del A ampak je potrebno tudi podalj?at del B Citiraj
KAALman Napisano 25. januar, 2006 Prijavi Napisano 25. januar, 2006 sem ?e malo brskal in sem ugotovil da ni dovolj da samo skraj?am del A ampak je potrebno tudi podalj?at del B exactly, ?e pa kupi? tega ki je na sliki, potem je to ?e storjeno... Citiraj LP KAALman
Mazda323 Napisano 25. januar, 2006 Prijavi Napisano 25. januar, 2006 Tako je, pa pozabil sem povedati da je, kakor ste ?e napisali spodnji del ( B ) dal?i od originalnega Shiftera in zato pride vse ni?je in za?ne Shifter drset po plo?evini od sredinskega izpu?nega lonca in je zato potrebno tole plo?evino ki je nad loncem upogniti malo navzdol da ne drsi pa da se lahko sploh prestavlja... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.