uklopko Napisano 5. junij, 2006 Prijavi Napisano 5. junij, 2006 ahaha js se pa ?e pogajam za totega ?iptarja!!! Baje je ful vrsta pri izdelovalcu!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Marko_mx-3 Napisano 5. junij, 2006 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2006 sem jaz tud sli?al da ima vrsto, ampak baje se da kej zmenit da pride? prej na vrsto Citiraj
uklopko Napisano 5. junij, 2006 Prijavi Napisano 5. junij, 2006 a res!!!! Pozna? tega al kaj!!! No zrihti!!! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
ReDevil Napisano 5. junij, 2006 Prijavi Napisano 5. junij, 2006 Jaz pa sem sli?u da vrste sploh nima - zaradi cene, ker da pa je drag ta majstr za popizdit! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
LabiGT Napisano 6. junij, 2006 Prijavi Napisano 6. junij, 2006 ce reces siptar zalite mene...a noben ne steka se?? no ja, ker ne veste nism jezen rock on Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 6. junij, 2006 Prijavi Napisano 6. junij, 2006 ce reces siptar zalite mene...a noben ne steka se?? Ni namerno. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. junij, 2006 Prijavi Napisano 6. junij, 2006 Evo slike od "kratkega ?iptarja", kjer se vidi razlika.Mehaniki at work. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Sishi Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 Se vid, da ?e ne bi blo mene, ne bi blo ?ort?ifterja Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Guest DANDO1 Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 ej sishi, kaj ima? ti ?e vedno tisto ?rno f ko, po?trihano, si popravljal al kaj si naredu Citiraj
ReDevil Napisano 7. junij, 2006 Prijavi Napisano 7. junij, 2006 Prov smil se mi tale moja ljubica - ko jo je kar ve? (neu?akanih) tipov naenkat ?latal! P.S. Take posnetk dveh majstrov pod strojem pa spominja na risanko A je TO, nasre?o z bolj?im koncem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Sishi Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 ej sishi, kaj ima? ti ?e vedno tisto ?rno f ko, po?trihano, si popravljal al kaj si naredu Imam jo ?e vedno. Popravljal nisem ni?, razem malo sprednji konec zaradi nesre?ke.P.S:sori za oftopik Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
ReDevil Napisano 8. junij, 2006 Prijavi Napisano 8. junij, 2006 Kdor nima sor?i-?iptarja, se sploh nima kaj prigla?at k tej temi! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.