crunchas Napisano 12. januar, 2006 Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Prije nekoliko tjedana dogodilo mi se je da kad sam naglo zako?io ili naglo skretao, upalilo mi se je svijetlo za ru?nu ko?nicu(na kontrolnoj plo?i)! I nakon nekog kratkog vremena se je ugaslo!! Ovaj tjedan po?elo mi je stalno svjetliti, te je to trajalo nekolko dana dok nisam provjerio nivo ulja za ko?nice, te po?to je bilo na minimumu nato?io sam ga na maximum! I gle svijetlo se ugasilo!! Dva dana sam se vozio i nije niti malo zasvijetlilo i ju?er opet se upali i sad opet stalno svijetli!!!! Nivo ulja za ko?nice je dobar, ru?na nije bila stezana ovih dana da se ne zamrzne!! U ?emu je problem????? Hvala Citiraj Shot at 2007-07-12
dravni Napisano 12. januar, 2006 Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Prije nekoliko tjedana dogodilo mi se je da kad sam naglo zako?io ili naglo skretao, upalilo mi se je svijetlo za ru?nu ko?nicu(na kontrolnoj plo?i)! I nakon nekog kratkog vremena se je ugaslo!! Ovaj tjedan po?elo mi je stalno svjetliti, te je to trajalo nekolko dana dok nisam provjerio nivo ulja za ko?nice, te po?to je bilo na minimumu nato?io sam ga na maximum! I gle svijetlo se ugasilo!! Dva dana sam se vozio i nije niti malo zasvijetlilo i ju?er opet se upali i sad opet stalno svijetli!!!! Nivo ulja za ko?nice je dobar, ru?na nije bila stezana ovih dana da se ne zamrzne!! U ?emu je problem?????Hvala Probaj isklju?it dava? nivoa olja pa pogledaj ?e ?e gori lu?. ?e ?e posle :ne vem: elektrika. LP Citiraj Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2006 Prijavi Napisano 12. januar, 2006 Verjetno ima? izrabljene zavorne plo??ice, na njih pa je kontakat ki drsa po disku, da te opozori, da je potrebno menjat zavorne plo??ice.Lahko pa se ti je samo kje pri?el kak kabel v kontakt z maso. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
apcih Napisano 13. januar, 2006 Prijavi Napisano 13. januar, 2006 Ba nima indikatorja (lu?ka) ampak ima na plo??ici kokr en plehk k za?ne prov nagrav?no tult kadar bremza? seveda ko je plo??ica zrabljena Citiraj
uklopko Napisano 13. januar, 2006 Prijavi Napisano 13. januar, 2006 ?e je use kul,bremza,n? ne cvili ,olja zadost!! Po moje ostane samo ?e kaka napeljava!!! Lahko je stikalo za ro?no k je v bli?ini ali pod ro?ko samo!!! LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
crunchas Napisano 21. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2006 Evo neki dan sam zamijenio disk plo?ice i svijetlo je prestalo SVIJETLITIIIIIIIIIIII!!!!!! Hvala Bogu Na ko?nicama se nalazi indikator za isto?enost plo?ica!!! Evo sad ak vam po?ne svijetliti ru?na, sad znate gdhe je gre?ka: 1: ulje za ko?nice 2: prekida? ru?ne ko?nice: 3: DISK PLO?ICE Citiraj Shot at 2007-07-12
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.