mazda_gg Napisano 1. maj, 2020 Prijavi Napisano 1. maj, 2020 Imam, barem mislim, neobičan problem. Akumulatori kupljeni kod mazda dilera mi ne traju dulje od dvije do maksimalno 3 godine. U Mazdi sam kupio Exide. Trajao je manje od 3 godine (garancija je 3 godine) pa sam dobio novi, gratis. Sa zamjenskim sam dobio novu garanciju na 3 godine. Taj je pak trajao dvije godine i opet sam dobio novi akumulator. Treči Exide po redu a platio sam jedan. Krasno zvuči, ali ako vas ostavi akumulator u Pazinu, a najbliži servis Mazda je ili u Rijeci ili u Puli, nije krasno. U Mazdi vele da je sve ispravno. Oni nebi propustili priliku da nekaj ne poprave i naplate. Koliko vama traju akumulatori? Obični na staroj šestici, i START/STOP na novijim mazdama. Inače, Mazda 6 je model na kojem se svijetla ne mogu ugasiti. Citiraj
Alex Napisano 1. maj, 2020 Prijavi Napisano 1. maj, 2020 Akumulatorji exide so zelo slabi. i. Imel sem ga na Mazdi 6 mk1. Po dveh letih in pol je crknil. Garancija pa samo dve leti.Zamenjaj za kakšno drugo firmo. 😉 Citiraj
Tilen5 Napisano 1. maj, 2020 Prijavi Napisano 1. maj, 2020 (urejeno) Imam Boschov AGM, dela brez problema. Teče pa že drugo leto... Popravljeno 1. maj, 2020 od TiEn 1 Citiraj
Alex Napisano 1. maj, 2020 Prijavi Napisano 1. maj, 2020 pred 10 minutami je TiEn napisal: Imam Boschov AGM, dela brez problema. Teče pa že drugo leto... He, He... poudarek je na že drugo leto. Sej bi bil kriminal, če bi že crknil. 😛 Citiraj
mazda_gg Napisano 1. maj, 2020 Avtor Prijavi Napisano 1. maj, 2020 pred 2 urama je Alex napisal: Akumulatorji exide so zelo slabi. i. Imel sem ga na Mazdi 6 mk1. Po dveh letih in pol je crknil. Garancija pa samo dve leti.Zamenjaj za kakšno drugo firmo. 😉 Hvala na odgovoru. Kupio sam u ovlaštenom Mazda servisu Davali su 3 godišnju garanciju. Možda su sada smanjili, neznam. 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.