Skoči na vsebino

MAZDIN ROTACIJSKI MOTOR SE VRAČA KOT PODALJŠEVALNIK DOSEGA

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Tipično slovenceljsko...bajta z 250+m2 in zunaj audi/bmw....pa tudi če se jé voda in ful je pomembna poraba ali je 5.1 ali 5.4😂....ko je pa penzija pa ni za ogrevanje....ampak je pa ornk bajta pa wagen...ni da ni😂🤣, klasika...
    • Zna biti, da bo moja na voljo čez nekaj mesecev saj boljša polovica ne želi voziti tako velik avto, jaz pa takrat dobim službenega. cena bo pod 40k (homura PHEV, dec22, trenutno 65kkm).
    • Kupil sem od podjetja, ki pa ni trgovec z avtomobili.
    • Mene osebno ne moti, če me kdo objavi, ko naredim kakšen kiks… Nikoli pa ne izsiljujem prednosti… in ne vozim objestno… Tudi čez rumeno sem že kdaj zapeljal… toliko v rdeco kot tale pa se nikoli…    Ravno danes spet celo dvakrat na istem mestu… V strnjenem naselju, kjer je ozka cesta, sem vozil po omejitvah … še 50 km/h, koliko je tam omejitev, je že skoraj preveč, ker je res ozko med hišami… In eden mi je bil takoj za ritjo, prav videlo se je, kako je živčen. Ko sem dal levi smerokaz, da bom zavil do frizerja, me je prehitel desno po makadamskem parkirišču tako, da so kamenčki kar leteli okoli … Ko sem čez kakšno urco šel po ženo, spet enaka situacija, le da je bil drug avto …   Potem se pa čudimo, ko pride do nesreče… ko nekateri mislijo, da je cela cesta njihova in da lahko delajo kar hočejo…    Glede teh zakonov in varovanja zasebnosti… ti so pa itak napisani tako, da bolj ščitijo tiste, ki delajo pizdarije … 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.