Skoči na vsebino

Nova-Mazda-MX-5-imenovana-za-svetovni-avto-leta-2016-PDF

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Jaz pa bi zrihtal. Ker bi bil vedno nervozen, da morem olje nadzirat.   Smo si različni. Jaz sem pač tak, da imam rad vse porihtano. Nisem še na nivoju @scania ampak sem pa mu vseeno bližje kot večina.
    • Cool! Ja ti imas sedaj vse pogoje za ev.  Sem ga gledal. Dejansko moras met firno (jaz z sp nisem davcni zavezanec in odpade) da se res dobi taka cena, pa najprej ga moras kupiti s polno ceno kar je pa v bistvu problem za leasing. Leasing gleda ceno novega avta se pravi polno, dejansko preplacas avto potem preko polne cene.   Suma sumarum (zame) ni opcija, pa nimam nic proti kitajcem, mam zdaj tud kitajski motor.   Mogoce sem pa jaz premalo frika, sem sel na stare avte, zdaj sem se kamin dal v bajto. Vrtim cas nazaj
    • Danes imaš na izbiro tudi kaj takega… res pa je, da so to večinoma kitajci… recimo DONGFENG Box… če upoštevaš subvencijo pride nekje slabih 17K € … Pa verjetno se še kakšen najde… 
    • Ampak jaz bi sedaj, ko iz prve roke vidim, kako je udobna vožnja na elektriko in kako komot je, ko doma vstekam in je za naslednjo vožnjo polna baterija… kupil EV… pa me briga za CO2 in ne vem kakšne bedaste floskule z zelenim prehodom in podobnim… nisem eko terorist ali kaj podobnega… Pač meni bi ustrezal EV… in ne… ne bojim se tega, da bi kdaj ostal ne cesti s prazno baterijo ali da bi moral kje full dolgo čakati, da se baterija napolni… Problem bi znal biti edino, če bi se veliko vozil v kraje južno od nas, kjer je polnilna infrastruktura slabša … Enostavno mi je vožnja na elektriko velik9 udobnejša… ša…&n   Ce bi danes izbiral, bi vzel tanovo Teslo Y … Predvsem zato, ker sem tudi malo tehnofrika in so ki nekatere zadeve zelo vsec… Nisem nek nostalgik in se znam tudi prilagoditi… 
    • Pozdravljeni ljubitelji in uporabniki poganjalcev.   Spomladi pa bi se res lahko kaj dobili in odpedalirali skupaj Rogličevo traso, kot smo se že menili pred časom, za kakšno  nedeljo popoldne?   Bini, TBA, Boss (in ostali), kaj menite?
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.