Sash Napisano 26. december, 2003 Prijavi Napisano 26. december, 2003 Zame osebno ?e kar malo preve? eksoti?na, no pa vseeno ni od muh : Je pa doma s ?e?ke, tko da ?e bo kdo kaj tam naokoli hodil,... Citiraj
KAALman Napisano 26. december, 2003 Prijavi Napisano 26. december, 2003 :blink: huda, men se to sicer ne dopade, upajmo pa da vsaj pol tolk leti, kot izgleda Citiraj LP KAALman
din Napisano 26. december, 2003 Prijavi Napisano 26. december, 2003 Zelo huda, samo mi ni jasno, kaj hudi?a ni mogo tiste cevi ravno spelat ne pa skozi havbo Citiraj
mazda-mx3 Napisano 27. december, 2003 Prijavi Napisano 27. december, 2003 ma to je NLP?? Ful dobra zadeva....ahhh...takih v slo ne bomo nikoli meli Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Sash Napisano 28. december, 2003 Avtor Prijavi Napisano 28. december, 2003 Zelo huda, samo mi ni jasno, kaj hudi?a ni mogo tiste cevi ravno spelat ne pa skozi havbo Tista cev je verjetno tako speljana, da bi se zrak v njej bolj hladil - ?eprav dvomim v u?inkovitost tega. Lahko, da gre le za kak?no estetsko varko. So mi pa zelo v?e? sprednje "projector" lu?i. To bi pa RESNI?NO imel - seveda bi bilo zanje treba od?teti kar precej $$$. Citiraj
clio Napisano 28. december, 2003 Prijavi Napisano 28. december, 2003 Zelo huda, samo mi ni jasno, kaj hudi?a ni mogo tiste cevi ravno spelat ne pa skozi havbo Tista cev je verjetno tako speljana, da bi se zrak v njej bolj hladil - ?eprav dvomim v u?inkovitost tega. Lahko, da gre le za kak?no estetsko varko. So mi pa zelo v?e? sprednje "projector" lu?i. To bi pa RESNI?NO imel - seveda bi bilo zanje treba od?teti kar precej $$$. ?e mene kaj vpra?a? so Sale in din vajine vseeno lep?e! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.