suicidal Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Edina in najbolj posre?ena maskota v obeh avtomobilih pa sem jaz! kdo potem avto vozi? oziroma komu si TI maskota? ja, saj vem pikolovski in picajzlast vpra?anje, ampak tak sem Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
TEDI Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Kake dedce pa si te vozla,da so se pajka bali???? O?itno ne preve? pogumne Citiraj Veter v laseh...
poky Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 ?koda TEDI,?koda..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 ?koda TEDI,?koda..... ne poslusat pokyjaMazda TEDI, mazda... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
suicidal Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 ne poslusat pokyjaMazda TEDI, mazda... Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
poky Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 He he...Labi se ve? kak sn mislo!! Tak ziher ne! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 zdaj se jaz komi cakam, da dobis Mazdo :mi pijemoo: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
TEDI Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 ne poslusat pokyjaMazda TEDI, mazda... Citiraj Veter v laseh...
Symon Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 kdo potem avto vozi? oziroma komu si TI maskota?Halooo! Jaz sem sam sebi maskota. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.