Skoči na vsebino

bella BG 323 F naprodaj

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Avto je d?ip, dobr si opazil, men pa zadaj odbija? ne zgleda, krilo zgoraj pa tako tako! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Meni se dopade! :rispekt:

Moja ocena: SPUSTITI kot prvo! Pragovi bi mogli biti zakitani. Ve?je feltne. Pa sprednji odbija?... ob strani ni ravno clean-look. Druga?e pa je kar huda.

Tale bi mogu bit na? ?lan. :mi pijemoo:

Napisano

Ja ?lanstvo bi mu tut jaz priporo?al, sam ?e jo itak prodaja, pol bi blo bl aktualno za novga lastnika! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

hihi...temu sem pa pred dvemi tedni dal nas letak ;)

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

hihi...temu sem pa pred dvemi tedni dal nas letak ;)

Pol pa ga mormo kdaj v ?ivo sre?at! <_<

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

men je ql, edin spustit, pa zadnji odbijac v stilu redevila... :bravo:

Napisano

Men je pa tut barva ful ok, pa ?e skor vse te tastare so rde?e B) , ta pa ni, zato je tok bl zanimiva! :D

Dobrodo?li na forumu!

• 2 tedna kasneje...
Napisano
:rispekt: tale smajli je kar pravi za tacga poznavalca, to je pol tko ko uni cigoti na B.ju ko so za simonovo trdili da je ta najhitrej?a honda od teh tle okol! :hohoho:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

:rispekt: tale smajli je kar pravi za tacga poznavalca, to je pol tko ko uni cigoti na B.ju ko so za simonovo trdili da je ta najhitrej?a honda od teh tle okol! :hohoho:

Takrat sem pa res zrasu za 5 cm.

:hohoho:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.