BOBI Napisano 17. januar, 2006 Prijavi Napisano 17. januar, 2006 Mi je moja punca sporocla veselo novico da boma dobila tako da bo en mazda clan/clanica vec v druzini nekje avgusta tako da zdaj grem :mi pijemoo: me dolgo ne bo nazaj,au moja glava kaka bo kaj jutri. Citiraj MAZDA POWER
LabiGT Napisano 17. januar, 2006 Prijavi Napisano 17. januar, 2006 opa!! bravo cestitam..... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 17. januar, 2006 Prijavi Napisano 17. januar, 2006 Mi je moja punca sporocla veselo novico da boma dobila tako da bo en mazda clan/clanica vec v druzini nekje avgusta tako da zdaj grem :mi pijemoo: me dolgo ne bo nazaj,au moja glava kaka bo kaj jutri. Tole more biti res en super ob?utek in novica! ?estitam! Zdaj pa le po pameti ata. Pa kar za?ni se pripravljati, da se zresni?. Pa ?parat za Mazdo... ?e enkrat: Citiraj
mazda-mx3 Napisano 17. januar, 2006 Prijavi Napisano 17. januar, 2006 CESTITKE!!! Kot bi rekli Italijani...Auguri e figli maschi ! ampak ce bo deklica bo tudi fajn...hihi p.s. pa naj kdo rece, da mazdasi ne pripomoremo k rodnosti v Sloveniji Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 17. januar, 2006 Prijavi Napisano 17. januar, 2006 p.s. pa naj kdo rece, da mazdasi ne pripomoremo k rodnosti v Sloveniji Kdo je to rekel??!!! No, ?estitke tudi z moje strani!!! Pa ?e bo kdaj po avgustu krizno - to so vse u?itki star?evstva, vredni vsake sekunde - preverjeno! Citiraj Papa, Tomi
Grega_ Napisano 17. januar, 2006 Prijavi Napisano 17. januar, 2006 ??eeesssssttiiitttaaammmmm :mi pijemoo: Citiraj
poky Napisano 17. januar, 2006 Prijavi Napisano 17. januar, 2006 Ja ?estitke stari!!!!!! Pa welcome to the club!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Bravo o?ka :mi pijemoo: Citiraj
wiperboy Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 welcome to the club tudi z moje strani :mi pijemoo: Citiraj gremo na?i.....
uklopko Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Vse ?estitke tudi v mojem imenu pa glej da bo? meu vozi?ek od mazde zan(jo) LP Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
BOBI Napisano 18. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Hvala za cestitke zaj ko pisem mam :macek: od vceraj ampak bom prezivel,ja zaj pa nemo vec teko v mazdo vlagali treba sparat. Citiraj MAZDA POWER
Marko_mx-3 Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Zdej bo? pa v vozi?ek: kromane litke, pa malo zni?at, pa ene hude spojlerje pa ne pozabit modre pozicijske in neonke.... Citiraj
poky Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Zdej bo? pa v vozi?ek: kromane litke, pa malo zni?at, pa ene hude spojlerje pa ne pozabit modre pozicijske in neonke.... He he,cool!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
madmax Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 uuuuuuuaaaaaaaaa, zakon, ?estitam!!! :mi pijemoo: Citiraj
poky Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 @mazda323f Torej si novico po ?tajersko zapil??? :mi pijemoo: Kak bo ?ele ko bo rodila!!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
David Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Ej Stari Zakon!!! ?estitaaaaaam..... :mi pijemoo: LP dAvid Citiraj Feel free....
ReDevil Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Od podmladka prvi avto mora bit MAAAZDAA, tle ni debate! ?estitke tut od mene, sicer pa nima veze kerga spola bo, sam da bo fantek , ?e pa ne bo, pa ?e tolk bol?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOBI Napisano 18. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 18. januar, 2006 @mazda323fTorej si novico po ?tajersko zapil??? :mi pijemoo: Kak bo ?ele ko bo rodila!!!! ja te se bo le hudo me ja ze ze strah kolko kolegi pravijo bo napeto Citiraj MAZDA POWER
poky Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Ponavadi je res napeto ja.... sn to ?e 1x sprobal.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Guest BrainLess Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 ej mazda 323F ?estitam! Nekateri ?e pa skrbijo da slovenci ne bomo izumrli in lepo skrbijo za na?o nataliteto Kr tak naprej hahaha (malo za ?alo) Citiraj
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 ja te se bo le hudo me ja ze ze strah kolko kolegi pravijo bo napeto Ko bo rodila, bo? moral (?e seveda ho?e? bit "dober o?ka") kolege malo na stranski tir postavit - to je 24h job! Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.