pierce Napisano 17. januar, 2006 Prijavi Napisano 17. januar, 2006 Danes sem dobil za brisalci tisti letak, ki ga je Tonix naredil. Kdaj je pa ?lo to v ''proizvodnjo'', sploh nisem vedel, da je ta projekt za?ivel. In kdo hudi?a je na tem forumu iz Novega mesta, pa da je celo mojo mazdo najdu. Hehe mi je kar malo polep?alo dan... naj me tisti, ki to deli po NM pm-ja, da gremo na Citiraj
Mary Napisano 17. januar, 2006 Prijavi Napisano 17. januar, 2006 Upam, da ?e jaz kdaj dobim tak letak. Citiraj
komar Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Upam, da ?e jaz kdaj dobim tak letak. Mislim, da se nekje med posti skriva ... poi??e? pa print in ?e ga ima?! Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Letak ti je verjetno Apcih zataknil ker hodi tja na faks. Letake je pa zrihtala Wildcat Citiraj
Mary Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Mislim, da se nekje med posti skriva ... poi??e? pa print in ?e ga ima?! Ne ne ne, ?e te pri?aka za brisalci je bolj zanimivo, namesto kakih bednih reklam ko si ti zalepijo na ?ipo. Citiraj
Symon Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Ne ne ne, ?e te pri?aka za brisalci je bolj zanimivoSploh, ?e si ?e ?lan! Tole je ?e res ironija, da si lepimo jih med sabo. Zadnji? sem ga jaz dal Madmaxu. Kaj je res tako malo Mazd ali pa je ?lanov veliko? :ne vem: Druga?e pa za letake morate kontaktirati Wildcat, vam jih bo ona poslala po po?ti. Citiraj
ReDevil Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Ja Toma?a Ap?iha je treba za u?esa (vozi tut zelenca kot je tvoj), on ima dolenjsko regije ?ez! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
wildcat Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Ne ne ne, ?e te pri?aka za brisalci je bolj zanimivo, namesto kakih bednih reklam ko si ti zalepijo na ?ipo. Hi hi Mary, ?e res je! Seveda ?e lep?e kot letak za brisalci, bi bila kak?na ro?ica recimo, ampak zato je pa mo?ka populacija zadol?ena, a ne!!! No ?e opazim tvoj avto kdaj kje v CE, ali pa ?e pove? kje ponavadi parkira? jih dobi? cel ?toss (pa bo? lahko ?e ti delila ) Citiraj All I ask: the sky above and the road below me. BlueSky
TEDI Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Kaj je to za en letak .Se da dobiti link do tja? Citiraj Veter v laseh...
Marko_mx-3 Napisano 18. januar, 2006 Prijavi Napisano 18. januar, 2006 Kon?no najdu jih imamo preve? dobro skrite Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Bom kar v tej temi vpra?al: kako je kaj z nalepkami za forum, a jih je ?e kdo kaj delal? Citiraj
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 A misli? tak?no? Pa to imamo ?e doooolgo - meni je dal Vuk - naredil pa menda Yavar! Citiraj Papa, Tomi
Marko_mx-3 Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Vem da so ?e dolgo dalj ?asa od letakov delala sta jih pa yavare pa KAALman in naj bi sledila repriza (upam). Citiraj
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 hmmm, saj mislim, da jih KAALman ?e ima na zalogi - al pa je ?e fse stalal po Prekmurji!!?? Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Kot je meni znano jih ni ve?....oziroma so samo ?e rde?e na razpolago... Jest jo ćakam ?e doooolgo ?asa.... Tomson ?e hmal ne dobim jo bom s tvojega afteka spraskal dol.... Citiraj Feel free....
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Mogo?e ima kdo podlogo za izdelavo nalepk? Bom enega znanca poizkusil "nafehtat"! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 No pa sej navsezadje bi se lahko "prispevke" zbralo.... pa se nardi ?e eno serijo... Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Nekje na forumu je osnova, poskusi uporabit iskanje Kar povejte koliko za prispevke pa bomo naredili serijo 1.2.0.0. Citiraj
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Mogo?e ne bo potrebno prispevkov, samo podlogo poi??ite - se meni ne ljubi - leta naredijo svoje - hehehe Citiraj Papa, Tomi
Mazda323 Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Jaz imam ?e eno RDE?O nalepko, sedaj pa keri bo prvi tistemu bom poslal po po?ti domov... Citiraj
David Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Meni rde?a ne sede.....smrc smrc Sam useno bom ninanana song zapel.... Citiraj Feel free....
vuk Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Mogo?e ima kdo podlogo za izdelavo nalepk?Bom enega znanca poizkusil "nafehtat"! Jaz lahko samo potrdim,da so nalepke izdelane iz strani tega Tomijevega znanca zelo dobre kvalitete in se ?e ve? kot pol leta preva?ajo na moji Mazdi. Way to go Tommy!! lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
Marko_mx-3 Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Tole se najdel, v uporabi je pa tista oblika katera je na avtih nalimana, bo treba Tonixa dobit on jenaredil dizajn nalepk Klik do teme Citiraj
David Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Ujeeej....zdej pa ne vem ve? katero bi rad imel...... :ne vem: Citiraj Feel free....
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 bo treba Tonixa dobit on jenaredil dizajn nalepkKlik do teme OK, to bo tvoja naloga - jaz pa bom potel ?e nekaj nalepk nabavil! Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.