madmax Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 Ne morem ti govort za druge, ampak po moje je to da je neprijetno ker neve? koga ma? pred sabo in zakaj ta oseba ho?e te podatke in kaj bo pol s temi podatki sploh po?ela. Lahko naleti? npr. na kak?enga sinkota od kak?nega hudega pomembne?a pol pa od aktivira o?ija pol pa o?i naredi celo pizdarijo ?e? kaj da so delali z njegovim ni? krivim sinkotom, pa ?e sine se mal namisli pa ma? sranje. Sej drga? ve?ina ljudi itak neve kaj bi s tem podatkom sej pravim se pa najde tud tak ki ti po nepotrebnem dela pol sranje. Pa smo spet pri dokazovanju mo?i. :ne vem: Citiraj
Symon Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 je David napisal: Pa ne vem zakaj ste (so) tolk ob?utljivi kadar upra?am za ?tevilko izkaznice in podatke.... :ne vem: Samo grem staviti, da bo to to, kar je MadMax napisal. Policaj se ustra?i kaj bo? potreboval to! Citiraj
David Napisano 21. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2006 Ja to?no to.... Meni je ponavadi ?el v nos pristop ki so ga do mene imeli, torej, ker so me sredi no?i ustavili, pa dali pihat, pa ni? napihal....pol se pa zihr drogira.... pa gremo na odvzem.... Sicer ni panike...bi ?el brez problema,,,sam pol je to da ti uzamejo izpit za 24 ur.... Vedno ko sem zahteval podatke, sem tudi povedal razlog zakaj jih rabim... recimo ?e ne bom teh 24 ur imel avta...to pomeni izpad prometa za tolko in tolko $$$, in ?e bo test negativen, bom zahteval povra?ilo stro?kov ki sem jih utrpel zaradi tega..... Do zdej so to upo?tevali in me spustili.... Citiraj Feel free....
TEDI Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 je madmax napisal: Ne morem ti govort za druge, ampak po moje je to da je neprijetno ker neve? koga ma? pred sabo in zakaj ta oseba ho?e te podatke in kaj bo pol s temi podatki sploh po?ela. Lahko naleti? npr. na kak?enga sinkota od kak?nega hudega pomembne?a pol pa od aktivira o?ija pol pa o?i naredi celo pizdarijo ?e? kaj da so delali z njegovim ni? krivim sinkotom, pa ?e sine se mal namisli pa ma? sranje. Sej drga? ve?ina ljudi itak neve kaj bi s tem podatkom sej pravim se pa najde tud tak ki ti po nepotrebnem dela pol sranje.Pa smo spet pri dokazovanju mo?i. :ne vem: Hej so uradna oseba in kot taki bi se morali vedno predstaviti. Saj ima ?e vsaka blagajni?arka na banki plo??ico z imenom, pa vojaki imajo ime na uniformi itd. Tako da res ne vem, kaj se tako bojijo predstaviti...?e pa ustavijo napa?nega sinka ali h?erkico, so ga pa itak naje(piiip)ali. Citiraj Veter v laseh...
madmax Napisano 22. januar, 2006 Prijavi Napisano 22. januar, 2006 Sej policaji imajo/mo priimek al pa cr ?tevilko na bundi oz. jakni, na desni strani. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.