Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

no, pokvaril se mi je ta motor...vprasal sem na Gami, nov stane cca. 28.000sit. Garancije ni vec, ampak so rekl da se bomo nekak zmenil :)

skratka ne morem odpret okna na moji strani :(

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Auch..... kako bo? pa pljuval ven.... :hohoho::jupiii:

?ala mala....so?ustvujem s tabo Labson....

Feel free....

Napisano

pljuvanje ni problem, mam velik domet, tko da odprem sovoznikovo sipo pa je :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

no, pokvaril se mi je ta motor...vprasal sem na Gami, nov stane cca. 28.000sit. Garancije ni vec, ampak so rekl da se bomo nekak zmenil :)

skratka ne morem odpret okna na moji strani :(

Od mene se je k sreci "poslovil" ze v garancijskem obdobju. No ja, se ena rec na seznamu znanih slabosti.

Napisano

No, ze mam popravljeno okno...in v stilu Game so mi dal pod garancijo sefa servisa (on ma tud Mazdo6)...tko da se enkrat :rispekt: Gama. (podaril sem mu pa flaso ballantinesa) :)

na koncu placal 0 sit....

zarad takih stvari bi spet kupil mazdo...bravo

Napisano

Od mene se je k sreci "poslovil" ze v garancijskem obdobju. No ja, se ena rec na seznamu znanih slabosti.

ta motorcek je tud made by Bosch...tko kot motorcek za nivo luci (ki se mi je tudi pokvaril)....toliko o Boschu...(pa slabe brisalce majo tud)...

Napisano

Ja Japonski avto, pol stvari notr je pa "mejd baj everibodi else"

Bosch pa itak... mah brez besed... v glavnem, ?e me kdo prepri?a, da je Bosch ?e vedno sinonim za kvaliteto si v tem trenutku spremenim nick iz Boss v Bosch :huh:

33112_1.png

Napisano

No, ze mam popravljeno okno...in v stilu Game so mi dal pod garancijo sefa servisa (on ma tud Mazdo6)...tko da se enkrat :rispekt: Gama. (podaril sem mu pa flaso ballantinesa) :)

na koncu placal 0 sit....

zarad takih stvari bi spet kupil mazdo...bravo

In to vse zrihtal ne v enem dnevu v parih urah kokr sem opazil, pa tudi zato je potrebno pohvalit Gamo :rispekt:

LP

Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!

Napisano

V eni uri v bistvu...sem sel mal na shopping v BTC :)

res so carji

Napisano

?e me kdo prepri?a, da je Bosch ?e vedno sinonim za kvaliteto si v tem trenutku spremenim nick iz Boss v Bosch :huh:

Boss....bosch je zakon.... moja ima GSM Bosch..... uporablja? ga lahko kot brivni aparat, nadomestek priro?nega kladiva da koga useka... in dela super....pa ?e tako sexy plavo lu?ko ma...

EKO BOSCH JE ZAKOOON!!!

Boss=Bosch :hohoho::hohoho::bravo::jupiii::ouje:

Feel free....

Napisano

bos (bosch) v turscini pomeni prazen ali nic...hehe kako prav

Napisano

bos (bosch) v turscini pomeni prazen ali nic...hehe kako prav

Pa dobro Labi, kolko jezikov te ti obvlada?, al ma? pa vse slovarje stalno pri roki??? :whatever:

No, saj nekaj mi je pti?ka pri?epnila - zakaj je temu tako!!! :ph34r:;)

Papa, Tomi
Napisano

Ej da ne bo labi "pti?ki" vrat zavil ..... :blink:

Feel free....

Napisano

Ej da ne bo labi "pti?ki" vrat zavil ..... :blink:

Pti?ka pa preve? ?ivka - LoL! ?zmeden?

Papa, Tomi
Napisano

Bomo eno muciko poklicali ... mljack ... :hohoho:

Papa, Tomi
Napisano

Grrrr.....tomi sej ve? kaj bosti nardi ko sva skupaj na forumu..... :vskalo:

OFFTOPIC SIII!!!! :P:policaj:

Feel free....

Napisano

Saj se kesam - hitro pojo?o travico - bom pihal .... :rispekt:

Papa, Tomi
Napisano

TRilulilulilu luuuuu...... PA misli? da bo to dovolj????? :pepsi:

Feel free....

Napisano

Sploh ne dvomim!!! ?zmeden?

Papa, Tomi
Napisano

No Labi,torej en plus s tvoje strani za Gamo!!! :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Potem nisi dal 0 sit, koliko si pa v BTC zapravil

heh nism vidu tvojega vprasanja...danes je forum spet: david&komar-si.net

v BTC zapravil 8000sit za srajco in 300 za gumi bonbone :)

Napisano

heh nism vidu tvojega vprasanja...danes je forum spet: david&komar-si.net

v BTC zapravil 8000sit za srajco in 300 za gumi bonbone :)

Jaja Komarac use kriv.... :vskalo::vino::punk:

Sicer pa labi....mimo hrane pa ne gre a??? :mi pijemoo:

Feel free....

Napisano

Krneki-> Chat ! :P

panedabimelkajprotitemudasenaforumupogovarja!

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.