Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

no, pokvaril se mi je ta motor...vprasal sem na Gami, nov stane cca. 28.000sit. Garancije ni vec, ampak so rekl da se bomo nekak zmenil :)

skratka ne morem odpret okna na moji strani :(

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Auch..... kako bo? pa pljuval ven.... :hohoho::jupiii:

?ala mala....so?ustvujem s tabo Labson....

Feel free....

Napisano

pljuvanje ni problem, mam velik domet, tko da odprem sovoznikovo sipo pa je :)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

no, pokvaril se mi je ta motor...vprasal sem na Gami, nov stane cca. 28.000sit. Garancije ni vec, ampak so rekl da se bomo nekak zmenil :)

skratka ne morem odpret okna na moji strani :(

Od mene se je k sreci "poslovil" ze v garancijskem obdobju. No ja, se ena rec na seznamu znanih slabosti.

Napisano

No, ze mam popravljeno okno...in v stilu Game so mi dal pod garancijo sefa servisa (on ma tud Mazdo6)...tko da se enkrat :rispekt: Gama. (podaril sem mu pa flaso ballantinesa) :)

na koncu placal 0 sit....

zarad takih stvari bi spet kupil mazdo...bravo

Napisano

Od mene se je k sreci "poslovil" ze v garancijskem obdobju. No ja, se ena rec na seznamu znanih slabosti.

ta motorcek je tud made by Bosch...tko kot motorcek za nivo luci (ki se mi je tudi pokvaril)....toliko o Boschu...(pa slabe brisalce majo tud)...

Napisano

Ja Japonski avto, pol stvari notr je pa "mejd baj everibodi else"

Bosch pa itak... mah brez besed... v glavnem, ?e me kdo prepri?a, da je Bosch ?e vedno sinonim za kvaliteto si v tem trenutku spremenim nick iz Boss v Bosch :huh:

33112_1.png

Napisano

No, ze mam popravljeno okno...in v stilu Game so mi dal pod garancijo sefa servisa (on ma tud Mazdo6)...tko da se enkrat :rispekt: Gama. (podaril sem mu pa flaso ballantinesa) :)

na koncu placal 0 sit....

zarad takih stvari bi spet kupil mazdo...bravo

In to vse zrihtal ne v enem dnevu v parih urah kokr sem opazil, pa tudi zato je potrebno pohvalit Gamo :rispekt:

LP

Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!

Napisano

V eni uri v bistvu...sem sel mal na shopping v BTC :)

res so carji

Napisano

?e me kdo prepri?a, da je Bosch ?e vedno sinonim za kvaliteto si v tem trenutku spremenim nick iz Boss v Bosch :huh:

Boss....bosch je zakon.... moja ima GSM Bosch..... uporablja? ga lahko kot brivni aparat, nadomestek priro?nega kladiva da koga useka... in dela super....pa ?e tako sexy plavo lu?ko ma...

EKO BOSCH JE ZAKOOON!!!

Boss=Bosch :hohoho::hohoho::bravo::jupiii::ouje:

Feel free....

Napisano

bos (bosch) v turscini pomeni prazen ali nic...hehe kako prav

Napisano

bos (bosch) v turscini pomeni prazen ali nic...hehe kako prav

Pa dobro Labi, kolko jezikov te ti obvlada?, al ma? pa vse slovarje stalno pri roki??? :whatever:

No, saj nekaj mi je pti?ka pri?epnila - zakaj je temu tako!!! :ph34r:;)

Papa, Tomi
Napisano

Ej da ne bo labi "pti?ki" vrat zavil ..... :blink:

Feel free....

Napisano

Ej da ne bo labi "pti?ki" vrat zavil ..... :blink:

Pti?ka pa preve? ?ivka - LoL! ?zmeden?

Papa, Tomi
Napisano

Bomo eno muciko poklicali ... mljack ... :hohoho:

Papa, Tomi
Napisano

Grrrr.....tomi sej ve? kaj bosti nardi ko sva skupaj na forumu..... :vskalo:

OFFTOPIC SIII!!!! :P:policaj:

Feel free....

Napisano

Saj se kesam - hitro pojo?o travico - bom pihal .... :rispekt:

Papa, Tomi
Napisano

TRilulilulilu luuuuu...... PA misli? da bo to dovolj????? :pepsi:

Feel free....

Napisano

Sploh ne dvomim!!! ?zmeden?

Papa, Tomi
Napisano

No Labi,torej en plus s tvoje strani za Gamo!!! :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

Potem nisi dal 0 sit, koliko si pa v BTC zapravil

heh nism vidu tvojega vprasanja...danes je forum spet: david&komar-si.net

v BTC zapravil 8000sit za srajco in 300 za gumi bonbone :)

Napisano

heh nism vidu tvojega vprasanja...danes je forum spet: david&komar-si.net

v BTC zapravil 8000sit za srajco in 300 za gumi bonbone :)

Jaja Komarac use kriv.... :vskalo::vino::punk:

Sicer pa labi....mimo hrane pa ne gre a??? :mi pijemoo:

Feel free....

Napisano

Krneki-> Chat ! :P

panedabimelkajprotitemudasenaforumupogovarja!

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Gost
Ta tema je zdaj zaprta za nadaljnje odgovore.
  • Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.