TOYOTA IN MAZDA S SKUPNO LICENCO SISTEMA HIBRIDNE TEHNOLOGIJE
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Imamo Gorenje Muta... in je res stroj za kaksne bolj zahtevne terene... Edina slabost je, da ce ga malo uporabljam (prinas vec ali manj samo 1x letno) je tezava pri zagonu... Sem se ze navadil, da prej pucam vse (obistim svecko, kontakte na platinah,...) in potem, o enkrat zalaufa ... dela ... Vidim pa, da jih kar dosti kupuje na bolhi... tistih par, ki se prodajajo, pa so dokaj dragi ... >> https://www.bolha.com/search/?keywords=gorenje+muta
-
Da ne bom odpiral nove teme bom kar tule povprašal, kupujem bencinski prekopalnik za v vrt in to takšen, da je kaj od njega ne da samo po vrhu skače. Imam dokaj težko ilovnato zemljo! Upam na kak dober predlog in kj bi se dal ugodno kupit🤗😉 Ps, ni važno koliko popije... 😁🫣😉
-
Nima veze z gumami ampak tedensko se zdaj vozim na sever Nemcije. Avstrijski del je groza zaradi delovisc, sorazmerno vsaj 3x do 4x vec kot pri nas sama zozanja ampak je treba razumet ker majo pa tudi toliko vec tunelov. Vse se racuna, cez avstrijo mas - skupne karavanke, turski (ali brener) pa se vinjeto. Nemske AC so pa zelo dobre, zacne se dejansko sele po Minhnu. Do minhna mimo rosenheima ne mores recti da je sploh AC, vecinoma je 100 pa dvopasovna Pol se pa zacne, je pa ogromna razlika a gres na Stuttgart/ Karlsruhe ali pa na Frankfurt od Minhna. Prva je polna Stauov, medtem ko je druga daljsa ampak pretocna, kljub vecim zozanje. Ampak zozanja so iz 3 na dva onejitev 100, ne 60 kot pri nas. Ostalo pa letiiiiiiii, zadnje ogledalo je nujno. Tam 140-150 pa optimalno, ce gres pocasneje mas problem ker srednji pas je dejansko s tempom, ce si prehiter pa mas veliko bremzanja. Pohvalno!!! Strogo se drzijo voznje na desni, tud ce so tovornjaki, desni je desni, srednji se sicer najvec uporablja a ko je plac na desnem vsak gre tja. Pa da poprcam, ampak ni laž, elektricni so vecinom stalno desno, s tempom cca max 100, to opazis ko gredo prehitevat tovornjak, zgleda kot da se naserje na srednjega, pa kar traja da pride mimo. Ampak ne delajo nic narobe, min je 70 ali 80. Potrpljene nic drugega Pa se o pumpah, mi smo razvajeni da mamo pumpo na ac, vecino autohofov je izven AC, nekje na vasi, ko GPS rece pumpa, vidis samo normalen izvoz, zacviknes in se peljes mimo, sem se navadil zdaj. Ponoci, ko se najraje vracam, pa je s tovornjaki na pocivaliscih veliko huje kot pri nas. Vse zaparkirano. Vse zakrito, sem 1x celo falil uvoz ker je bilo ene max 3m med kamionoma v temi Lahko nadaljujem kaka ciganarija je Nemcija. Sprobala sva ze zdravstveni dom (katastrofa, edini pkus je da sirijci znajo anglesko, ne znajo nemsko!), stacune, vse ker gor zacasno ziviva...internet na kabel in mobilni signal je katastrofa v vseh 3h vecjih mestih kjer se potikava. Zato ker sem imel moznost izkusnje ziveti dlje v Italiji, Spaniji, Franciji, Nemciji dobim kr pikce ko mi nekdo rece, blagor se tebi....mi se ne zavedamo kaj imamo tu. slovenija je zeleni otok, imamo vse in smo med bolje placanimi drzavami!! Drzava vsaj zaenkrat zaposluje svoje, imamo svojo proizvodnjo hrane itd itd, pustimo davke, to je povsod. Spanija je izjema, moram recti. Drzava kamor pa bi sel takoj ce bi moral. Na pa smo popacal se eno temo
-
Zakaj pa ne, saj SŽ večinoma vozijo na elektriko. In ta tema je "elektromobilnost"... 😛
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.