Skoči na vsebino

Prijavi

• Zadnja sporočila

• A nisi pred nakupom povabil boljšo polovico na en krog, da vidiš, če ji sploh ustreza? 🤔
    • V bistvu cena sploh ni važna, važno je le to, da bo slika dobra in da bom lahko imel cel dan prižgan tv brez bojazni, da se kaj zapeče. Namreč, pri nas na tak ali drugačen način tv dela skoraj del dan.  Ali je nastavljena na  radio ali pa kak glasbeni kanal. 
    • Pri C-Maxu nafilal klima sistem...je manjkalo polovico...v letu in pol,za tak star avto (2006) kar spodobno,in glede na to,da je še prvi kompressor,kar spodobno🙄...ma je tudi pozimi fajn,če dela kot je treba,da pobira vlago,ki jo nanesemo not z snegom ipd... 60€ pri Svetku
    • Kko to mislis ? Meni gor pasejo vsi nastavki (tudi ne lidlovi). Pred kratkim sem kupil tudi unior adapter iz 1/2 na 3/8 in tudi normalno pase. Pac nastavek (socket) mora biti 1/2 oz. 3/8 in gre normalno gor. Imam tudi od uniora nastavek za svecke in tudi normalno pase.
    • Jaz bom rekel...vsaka stvar ima svoje prednosti in slabosti... Unior ima "svojo ceno",Lidl tudi... Bom opisal primer,ko sem posodil "tastaremu sosedu" stare gedore kupljene za časa socializma v "Deutschland"-u...in jih je tip vrnil z "na dva kosa zlomljenim" 17 nastavkom...in rekel "se je zlomilo" ..in "se naredil francoza... Pr Unioru dobiš samo nastavek kadar hočeš...pr Lidlu se pa lahko pod nosom obrišeš... Skratka vedeti moraš kaj si kupil...ker ne kupiš le izdelka ampak še vse ostalo kar "gre zraven"...tudi poprodajno podporo.   Pa daleč od tega,da bi bil proti Lidlovi robi...sem lih kar kupil dva seta 30komadov frezerjev za nadrezkar (od danes v ponudbi za slabih 30€)...a sem z razlogom kupil dva...bom rabil za "grde stvari", ko rezkaš Fetmacell,in lahko naletiš na vijak,pleh konstrukcijo ipd...ni treba paziti in "samo gaaas". Imam tudi veliiiko dražje,a mi jih je škoda za takšna "grda dela"...tako pa ti Lidlov "prileti okoli kepe",in *v kanto z njim",in vzameš drugega...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.