TEDI Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Prijatelju so pred nekaj dnevi hoteli ukrasti avto. So navrtali klju?avnico, potem pa jih je o?itno nekaj zmotilo in so ?li, pa ukradli podoben avto nekje v bli?ini. No, avto ni bil Mazda, ampak neka druga znamka). "Zdej pa jaz vas pra?am" - ali kradejo Mazde, so med tatovi vro?a roba ali jih pustijo na miru? Citiraj Veter v laseh...
Boss Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Mazde ve? ali manj pustijo na miru razen ob?asnih namenskih kraj (pred ?asom so v enem mesecu ukradli tri ?estice ) bolj strah bi te moralo biti, ?e bi imela kak?nega nemca, kot recimo audi al pa VW Citiraj
suicidal Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 kolikor jaz zadnje ?ase (pa podatki ni nujno da se jih 100% spomnim) gledam v Delu tiste sezname ukradenih avtomobilov, nisem zasledil Mazde. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Symon Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 V mojem primeru je ?e napredek, ?e tatovi vejo, kaj za en avto je. Seveda pa lahko pride do sku?njave, ko sklepajo, da je to "najhitrej?a Honda". Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Mazde niso zanimive za tatove ker na jugu ne poznajo toliko znamke so vsi bolj navdu?eni nad nem?kimi avtomobili. Se pa vsake toliko ?asa kak?en spomne in kak?no spelje. Pa samo tudi zaradi vrednosti se je ne spla?a krasti, ne vem kdo bi se ?el z mojim matrat ki je vreden 500.000sit in tudi ni? zanimivega ni notri da bi kaj vzel, avtoradijo je en osnoven toliko da ?pila Citiraj
LabiGT Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 na jugu ne poznajo toliko znamkejuhuuuu, jaz sem pol pravi poznavalec Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Mazde niso zanimive za tatove ker na jugu ne poznajo toliko znamke so vsi bolj navdu?eni nad nem?kimi avtomobili. Se pa vsake toliko ?asa kak?en spomne in kak?no spelje.Pa samo tudi zaradi vrednosti se je ne spla?a krasti, ne vem kdo bi se ?el z mojim matrat ki je vreden 500.000sit in tudi ni? zanimivega ni notri da bi kaj vzel, avtoradijo je en osnoven toliko da ?pila edin ?e ga rabi za rezervne dele ... Citiraj
komar Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 juhuuuu, jaz sem pol pravi poznavalec Hmmm, pa kako to misli? - pa ti si na?!!??? Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 19. januar, 2006 Prijavi Napisano 19. januar, 2006 Mazda je preve? varna,da bi jo ukradli!!! Preve? ?asa bi jim vzelo.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 22. januar, 2006 Prijavi Napisano 22. januar, 2006 Malo brskam po arhivu slik in glejga vraga najdem mazde brez ... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 22. januar, 2006 Prijavi Napisano 22. januar, 2006 He he ,misli? da je to bil slu?aj??? Pa avte poglej... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 22. januar, 2006 Prijavi Napisano 22. januar, 2006 En policaj se je enemu zameril Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. januar, 2006 Prijavi Napisano 22. januar, 2006 Misli?, da samo enemu ???? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ReDevil Napisano 22. januar, 2006 Prijavi Napisano 22. januar, 2006 Kar se lopov??in ti?e, na sre?o nismo preve? ogro?eni, ?ist druga bi bla z raznimi nemci, pa tut najbr? so renoji kar aktualni, pr japoncih pa se marsikdo boji cene delov, pa magar ?e ima ukradenga! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
TEDI Napisano 22. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 22. januar, 2006 No, kul torej nas drago vzdr?evanje varuje pred lopovi... Citiraj Veter v laseh...
ReDevil Napisano 22. januar, 2006 Prijavi Napisano 22. januar, 2006 Nima veze, va?n da pomaga! Sicer pa itak so vedno vsi ful pametni, da deli za japonce, to je pa bankrot! Va?n da vsi vse vejo in poznajo vse cene za vse mo?ne avte tega planeta! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
apcih Napisano 22. januar, 2006 Prijavi Napisano 22. januar, 2006 ja je res da so deli dragi sam pel? se pa fajn, vsaj jst Citiraj
ReDevil Napisano 24. januar, 2006 Prijavi Napisano 24. januar, 2006 Ja pr Mazdi je fajn njena zanesljivost, da ni-da-ni, oz. ne rabi? zmolit o?ena?a, da te prpelje na cilj, ?e bo bog dav! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
komar Napisano 24. januar, 2006 Prijavi Napisano 24. januar, 2006 Ja pr Mazdi je fajn njena zanesljivost, da ni-da-ni, oz. ne rabi? zmolit o?ena?a, da te prpelje na cilj, ?e bo bog dav! Se mi zdi, da bolj povr?no sledi? temu forumu!!! Citiraj Papa, Tomi
ReDevil Napisano 24. januar, 2006 Prijavi Napisano 24. januar, 2006 ma ja tko na levo oko itak mi?im, desnega pa vsake tolko mal odprem, pol pa je itak ?e treba it spat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.