Guest -gad- Napisano 1. junij, 2004 Prijavi Napisano 1. junij, 2004 zanima me kaj priporo?ate feltne+gume za mazdo 323f 96, rde?o? rad bi pustil gume ?irine 185 zaradi porabe, pa rad bi pri?el tudi cenovno ugodno ?ez, ne vem ?e pa se sploh spla?a kupovat feltne, ?e se avta en ni?a! Citiraj
KAALman Napisano 2. junij, 2004 Prijavi Napisano 2. junij, 2004 feltne se v vsakem primeru splaca kupit samo, ce bos avto imel vsaj 3-4 leta, je pa res da je potem smiselno vlozit v malo vecjo dimenzijo od originalne (celo ce je original 14"), ker lita platisca bistveno spremenijo izgled vozila. glej tule (avto NI znizan):Slike Citiraj LP KAALman
Guest -gad- Napisano 2. junij, 2004 Prijavi Napisano 2. junij, 2004 ja kolko pa pridejo kej take feltne?? Citiraj
Mazda323 Napisano 2. junij, 2004 Prijavi Napisano 2. junij, 2004 Ja cene Alu feln so zelo razli?ne glede od znamke katero bo? vzel, giblejo pa se nekje npr. od 20.000 do 30.000sit naprej za 15". Citiraj
KAALman Napisano 3. junij, 2004 Prijavi Napisano 3. junij, 2004 tule mas nekaj cen za platisca:Gumi center Gaberje pa tule:http://ilbi.info/trgovina/subcat.php?hid=5 www.sitar-pneumatic.siwww.felnar-sp.si pa se kje se najde ... Citiraj LP KAALman
Guest -gad- Napisano 3. junij, 2004 Prijavi Napisano 3. junij, 2004 kako je pa s homologacijo ?e da? namesto 14, 15 colske gume?? Citiraj
mazda-mx3 Napisano 4. junij, 2004 Prijavi Napisano 4. junij, 2004 kako je pa s homologacijo ?e da? namesto 14, 15 colske gume?? Odvisno kaj ti pise v homo kartoncku.Se mi pa zdi da moras FELTNO vseeno homologirat, ker ti imas v homotu le homologacijo za dimenzijo gume, ne pa za novo feltno ki jo lahko izdela za.pipan & Co. d.o.o. in ima drugacne dimenzije kot tvoja originalna feltna .... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
STAJERC Napisano 7. junij, 2004 Prijavi Napisano 7. junij, 2004 Jaz mam isti avto, pa sem mel prej gume 175/70/13, zdaj mam pa 205/45/16 pa se glede porabe ni skoraj ni? spremenilo! Mogo?e je sedaj poraba za pol litra ve?ja, samo jaz bi rekel da je to prej zaradi tega ker ga zdaj ve?krat stisnem do konca kot prej. Druga? pa je moja poraba konstantno okoli 8,5 do 8,7 l/100 km. Od tega je pol avtoceste 150 km/h pol pa skor mestne vo?nje. Sem pa kupil felgne OZ racing model supertursmo 16 col pa gume fulda carat extremo pa sem dal skup z monta?o pa drugimo maticami 205 jurjev! Zdaj moram ?e sam fedre zamenjat da ne bo zgledal kot traktor! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.