Skoči na vsebino

Need Help

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Zdej sem si preko Emula downloadal nov album od Eminema..... Komadi so zapakirani v WinRAr, in ko ho?em prenest ven, oziroma karkoli nardit me upra?a za geslo.... Pri strani so sicer ene strani, sam so vse v nem??ini in ne kapisham ni?!!! Torej somebody HEEELP

Evo ?e screen shot kako to zgleda....

LP daVid

post-228-1137779826.jpg

Feel free....

Napisano

Zdej sem si preko Emula downloadal nov album od Eminema..... Komadi so zapakirani v WinRAr, in ko ho?em prenest ven, oziroma karkoli nardit me upra?a za geslo.... Pri strani so sicer ene strani, sam so vse v nem??ini in ne kapisham ni?!!! Torej somebody HEEELP

Evo ?e screen shot kako to zgleda....

LP daVid

Po moje je geslo eden od petih internetnih naslovov, ki jih imas v desnem oknu napisana.

Najprej poskusi z potem ?e pa brez http://.

Lp, Mary

love.gif

2160_1.png

Napisano

Ti emailiram komade po emailu ??? :bravo:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ej najlep?a hvala usem..... DELUJE!!! :danzoman:

Yavar...evo ne bo rablo po mailu poslat.... :punk::jezicek:

Feel free....

Napisano

GranTurismo1_PS1_shared.by.sono.for.www.torrent.to.rar :lol:

Najbr?.... :hohoho:

Feel free....

Napisano

Je rekel direktor na TV-dober dan - mr.Smith: "Jaaa, simpl je pa tanajtabul?!" :hohoho:

Papa, Tomi
Napisano

Ja pri teh stvareh je tako,da je ponavadi (beri skoraj vedno...) koda ime internetne strani!! Pa ponavadi se tudi "skriva" v imenu.... :D

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.