David Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 Zdej sem si preko Emula downloadal nov album od Eminema..... Komadi so zapakirani v WinRAr, in ko ho?em prenest ven, oziroma karkoli nardit me upra?a za geslo.... Pri strani so sicer ene strani, sam so vse v nem??ini in ne kapisham ni?!!! Torej somebody HEEELP Evo ?e screen shot kako to zgleda.... LP daVid Citiraj Feel free....
Marko_mx-3 Napisano 20. januar, 2006 Prijavi Napisano 20. januar, 2006 Pejt na torentspy.com in probaj najti isti komad, ponavadi imajo tam napisana gesla. Kaj pa na gold... straneh a ni ni? Ali pa kar naslov strani gold Citiraj
Mary Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 Zdej sem si preko Emula downloadal nov album od Eminema..... Komadi so zapakirani v WinRAr, in ko ho?em prenest ven, oziroma karkoli nardit me upra?a za geslo.... Pri strani so sicer ene strani, sam so vse v nem??ini in ne kapisham ni?!!! Torej somebody HEEELP Evo ?e screen shot kako to zgleda....LP daVid Po moje je geslo eden od petih internetnih naslovov, ki jih imas v desnem oknu napisana. Najprej poskusi z potem ?e pa brez http://. Lp, Mary Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 Ti emailiram komade po emailu ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
David Napisano 21. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2006 Ej najlep?a hvala usem..... DELUJE!!! Yavar...evo ne bo rablo po mailu poslat.... Citiraj Feel free....
Symon Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 Kak?na bi bila koda za tole: GranTurismo1_PS1_shared.by.sono.for.www.torrent.to.rar Citiraj
David Napisano 21. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 21. januar, 2006 GranTurismo1_PS1_shared.by.sono.for.www.torrent.to.rar Najbr?.... Citiraj Feel free....
Symon Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 evo malo sem se igral. Koda je pa www.torrent.to Prej sem probaval pa vse mogo?e fore pol pa tole.... Citiraj
komar Napisano 21. januar, 2006 Prijavi Napisano 21. januar, 2006 Je rekel direktor na TV-dober dan - mr.Smith: "Jaaa, simpl je pa tanajtabul?!" Citiraj Papa, Tomi
poky Napisano 22. januar, 2006 Prijavi Napisano 22. januar, 2006 Ja pri teh stvareh je tako,da je ponavadi (beri skoraj vedno...) koda ime internetne strani!! Pa ponavadi se tudi "skriva" v imenu.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.