Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Se mi je nedavno zgodila zelo zanimiva izkušnja s starejšo žensko, ki sem jo spoznal v baru. Izgledala je naravnost zapeljivo za 62-letnico. Nekoliko preveč je sicer pila med najinim klepetanjem in kaj kmalu me je vprašala ali sem že kdaj imel izkušnjo z "dvojnim športnim" - z materjo in hčerko. Sem ji odgovoril, da ne, sicer pa, da me lahko ona prepriča v to. Gospa je zvrnila še zadnji kozarček, si obrisala usta in me pogledala direktno v oči: - "Danes je tvoj srečni dan". In tako sva se odpravila k njej domov. Odprla je vhodna vrata, prižgala luči in zakričala proti stopnišču: - "Mama, si še budna?"
-
Pa inflacija se lahko zelo spreminja od razpisa, do recimo druge polovice izvedbe projekta. Ne zagovarjam nikogar, ampak določene zadeve so pač realno take. Pred 10 leti namreč ne veš, da bo nekdo zaustavil svet zaradi neke bolezni in da bo to vplivalo na dogajanje po tem.
-
OK, sem mal pomirjen, ker sem že dobival občutek, da je samo pri nas taka hohštaplarija.
-
Ne sekiraj se, tudi pri nas in na mnogih drugih firmah je enako. Prenosnik večini pomeni nek statusni simbol, da je nekaj več oziroma bolj pomemben Saj smo mi v IT-ju bili na začetku isti Pa naši uporabniki so ugotovili (po koroni), da sploh ne rabijo kupovati prenosnikov za otroke, samo v službi se z nadrejenimi nekaj kvazi dogovorijo, da bodo mogoče pa kdaj kaj naredili še popoldan za službo, pa že prileti zahtevek za izposojo prenosnika. Smo pa z novim letom začeli malo pregledovati VPN poročila, kdo in kdaj se sploh povezuje na firmo. Lahko povem, da smo več kot polovico "trajno" izposojenih prenosnikov (cca 25-30) že dobili nazaj...
-