Jakac@ Napisano 31. maj, 2020 Prijavi Napisano 31. maj, 2020 (urejeno) Pozdravljeni. Popravljeno 2. junij, 2020 od Jakac@ zaradi premalo odzivnosti Citiraj
Jakac@ Napisano 2. junij, 2020 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2020 (urejeno) H Popravljeno 2. junij, 2020 od Jakac@ ker ga ne morem izbrisati Citiraj
Jest Napisano 3. junij, 2020 Prijavi Napisano 3. junij, 2020 Na tvoja vprasanja, ki si sicer medtem ze izbrisal, je ze bilo veckrat odgovorjeno... Servisni intervali so navedeni v prirocniku..... in so na 20.000 km ali 12 mesecev, kar prej pride... “Velikega” servisa nima, ker nima jermena ampak verigo... Cene servisa so pa odvisne od servisa ... Akumulator pa stane od 100 do 500€... odvisno kje ga kupis in kaksnega... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jakac@ Napisano 3. junij, 2020 Avtor Prijavi Napisano 3. junij, 2020 Jest, najlepša hvala. Jaz sem med tem časom že obupal nad forumom in hotel temo izbrisati in se odjaviti, pa nisem znal ;). Vem, da nima jermena, pa vseeno pride kak servis, ko se ne menjajo samo filtri in olje, ampak tudi kaj več. Zna bit, da je včasih "po potrebi". V "iskanje" na forumu, sem večkrat vpisal "CX-5" , pa ni našlo nič. Avto je kupljen, tako da kar je, je. Pričakoval sem kako izkušnjo, nasvet, ki jih v priročnikih ni. Hvala še enkrat, Jest! Citiraj
50keda Napisano 4. junij, 2020 Prijavi Napisano 4. junij, 2020 (urejeno) Odvisno, če te zanima motorizacija, potem prebrskaj: https://www.mazda-si.net/forum/11-tehnične-težave-vzdrževanje-in-stroški/ in išči 2.2 skyactiv teme, dosti je blo o tem napisanega o 2.2 CD150/CD175, boš hitro našel. Redno vzdrževanje pa servisi so pa po predpisih, to ti bojo na Mazdinem servisu znali povedat, kaj točno se dela na kerem servisu. Menjujejo tudi zavorne tekočine, pa filter klime pa tako srane za nabijanje cene Kar se tiče pa AWD, pa ti bojo lahk pomagali samo tisti ki to imajo, kolikor sledim forum, jih ni tako dosti, oz. noben nič ne piše o AWD, torej dela kot mora, po mojem. Popravljeno 4. junij, 2020 od 50keda 1 Citiraj
Jest Napisano 4. junij, 2020 Prijavi Napisano 4. junij, 2020 Ce zraven avta nisi dobil “tadebelega” prirocnika, ga najdes tukaj Priročniki in videoposnetki za lastnike vozil Mazda | Mazda Slovenija WWW.MAZDA.SI Potrebujete pomoč z informacijami o vaši Mazdi? Preberite pogosta zastavljena vprašanja, napotke za uporabo in izobraževalne video vsebine. ali preko dorektnega linka do PDFja https://instructions.cdn.mazda.media/media/mazda/5f968_CX-5_Navodila_za_uporabo_8FB2-EE-15H-SI_Edition4_web_OM.pdf?_ga=2.229338399.2029299266.1591262439-477406034.1591262439 Od strani 6-4 dalje je tabela, kjer je navedeno tocno, kaj se menja ali preverja ob katerem servisu... Zraven pride pa se potrosni materijal, kjer je odvisno od obrabljenosti in nacina voznje (recimo zavorne obloge, diski,...). Glede AWD pa ,,, jaz imam CX-5 z AWD... a zal ne morem nic kaj dosti napisat, ker pac deluje... Zaenkrat se nisem imel problemov z njim, ne vozim pa se prav veliko po kaksnih brezpotjih ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Jakac@ Napisano 4. junij, 2020 Avtor Prijavi Napisano 4. junij, 2020 No, to pa bo nekaj gradiva ;). Hvala obema. Citiraj
AmpeR Napisano 5. junij, 2020 Prijavi Napisano 5. junij, 2020 Glede AWD-ja. Veliko sem prevozil po brezpotju in snegu. Odličen in nikoli me ni pustil, da ni šlo. Super zadeva in z moje strani vredna pohvale. Razen enkrat, kjer sem rinil na ful obratih v zelo strm klanec po 20+ cm južnega snega. Na vrhu se mi je prižgalo opozorilo menda pregretje olja (al neki podobnega, zdaj se ne spomnim več). Počakal, da se ohladi in akcija naprej 😉 1 Citiraj
Jakac@ Napisano 5. junij, 2020 Avtor Prijavi Napisano 5. junij, 2020 Kakšne gume imate in na kaj moram bit pozoren pri nakupu platišč za zimske gume (17 col)? Citiraj
zimurg Napisano 6. junij, 2020 Prijavi Napisano 6. junij, 2020 (urejeno) pred 19 urami je Jakac@ napisal: Kakšne gume imate in na kaj moram bit pozoren pri nakupu platišč za zimske gume (17 col)? to da ustrezajo homologaciji. 225/65R17 102V 7Jx17 ET50 5x114.3 več o merah platišč... Mazda CX-5 2015 - Wheel & Tire Sizes, PCD, Offset and Rims specs - Wheel-Size.com WWW.WHEEL-SIZE.COM Mazda CX-5 2015 - Find out the correct alloy wheel fitment, PCD, offset and such specs as bolt pattern, thread size(THD), center bore(CB) for Mazda... Popravljeno 6. junij, 2020 od zimurg 2 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.