igor1965 Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 Pozdravljeni! Zanima me ali je imel že kdo izkušnjo z setom za popravilo pnevmatik , ki je priložen novi Mazdi 3? l.p. Citiraj
Shrek Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 Si ne želim imeti teh izkušenj...sem v oba avta dal rezervno kolo normalnih dimenzij. Citiraj
Bini Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 pred 51 minutami je Shrek napisal: Si ne želim imeti teh izkušenj...sem v oba avta dal rezervno kolo normalnih dimenzij. Koliko defktov si že imel? Citiraj
NevLado Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 pred 1 minuto je Bini napisal: Koliko defktov si že imel? NE NE NE NE O TEM PROSIM VAS Zarečenega kruha se največ poje. 2 Citiraj
Bini Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 pred 26 minutami je NevLado napisal: NE NE NE NE O TEM PROSIM VAS Zarečenega kruha se največ poje. Aha,to pomeni ,da še nobenega...... Citiraj
Shrek Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 Imel... V prvem predoru iz LJ proti CE... Ni seta, ki bi pomagal. Pustimo to... Vsak ve zase. Sem samo napisal, kaj sem sam naredil. 1 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 Tudi sam Prisegam zgolj na pravo rezervno gumo, kljub temu da imam avto na LPG, jo vozim zadaj v prtljažniku... 2 Citiraj
Boss Napisano 2. julij, 2020 Prijavi Napisano 2. julij, 2020 Takoj MES poklicat, nikakor svinjarije notr zlivat, ker uniči pnevmatiko, ki mogoče ni tako poškodovana, da bi bila potrebna menjave. 2 Citiraj
Jest Napisano 3. julij, 2020 Prijavi Napisano 3. julij, 2020 pred 11 urami je Boss napisal: Takoj MES poklicat, nikakor svinjarije notr zlivat, ker uniči pnevmatiko, ki mogoče ni tako poškodovana, da bi bila potrebna menjave. Tudi jaz tako mislim - poklicat asistenco ... Itak, ce je tako poskodovana, da je potrebna menjave, set za popravilo ne bo nic pomagal (recimo raztrgana guma,...) 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.