Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mazdasi imam en problem. Po menjavi sprednjih spodnjih rok mi sedaj ob zavijanju levo/desno poka. Poka tudi, ko se zaustavim in sile preidejo na roko. Pokanje je zelo motece in pres menjavo ni bilo prisotno. Roka nima lufta in pravtako ostali deli podvozja. Pelko je 2x vse pregledal in je vse tako, kot mora biti. Njegovo mnenje je, da je neka napaka na roki. Ima mogoce kdo podobne izkusnje oz. kaj bi bilo se za preveriti. Osebno mi je malo cudno, da bi bile obe roki defektni...

Napisano

Verjetno ne bo v pomoč, ampak nekoč sem dobil nasvet,da je pri iskanju takih skritih zvokov, fajn avto zapeljati na kanal (recimo na tehničnih) in pregledati podvozje še ko kolesa ne "visijo " tako kot na dvigalu...

Napisano

Avto je naredil tehnicni dva dni nazaj k so bile gor ze nove roke. Naslednji dan je pa zacelo pokati... 

Napisano
pred 9 minutami je Scr3am napisal:

Avto je naredil tehnicni dva dni nazaj k so bile gor ze nove roke. Naslednji dan je pa zacelo pokati... 

Potem pa ne more bit nič druga kot,da so ti na tehničnem pokvarili avto,pelji ga nazaj......:whatever: (brez zamere)

Napisano (urejeno)

Ocitno se morm sam lotit... Srauf na roki k je fabrisko ze zategnjen je bil losan.  Sem zategnil in je mir. Upam. Amen :D

IMG_20200723_162242.jpg

Popravljeno od Scr3am
Napisano
pred 7 minutami je Scr3am napisal:

Ocitno se morm sam lotit... Srauf na roki k je fabrisko ze zategnjen je bil losan.  Sem zategnil in je mir. Upam. Amen :D

IMG_20200723_162242.jpg

To je to. Ponavadi mehaniki (ko zgleda vse bp če ne najdejo napake) rečejo vozi dokler gre. No, v tvojem primeru se ne bi dobro končalo.

Napisano

Uff, se že na sliki vidi da ma šrauf luft.

Hmh, nvm pa kak to da Pelko tega ni opazil. 

No glavno da si rešil👍

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
pred 7 minutami je gregc88 napisal:

majster tale pelko ni kaj, ni čudno da ga skoz hvalte kle ja.. lol

Pa saj je lepo povedal, da meni, da je napaka na roki. 

Napisano

Ko je bil avto pri njemu vijak ni imel toliko lufta in je bil vrjetno do konca zasraufan ampak ni bil trdno zategnjen. Jest sem se potem se cel dan vozil po ljubljani in sem opazil, da je pokanje cedalje bolj pogosto in glasnejse. No ko sem prisel domov mi ni dalo miru in sem odstranil kolo in preverjal vse mozne zadeve in naletim na vijak. P.S. vijak ni bil tako mocno odvit, ampak malenkost manj. Jest sem ga na roke odvil za cca. dva obrata, da se lazje vidi na sliki. Kakor koli zadeva je resena in ni vec ropotanja :)

• Všeč 1
  • Ljubim 2
Napisano
pred 1 minuto je NevLado napisal:

Pa saj je lepo povedal, da meni, da je napaka na roki. 

vse  je pregledal in  menil da je nekaj z roko narobe...  in še vseeno pravi da je vse kot mora biti .... ja nevem kako je to 'pregledu'.... sej pravm majstr ni kej

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Daj mi slikaj kako in plastiko okoli ogledala, kjer so lucke.  ker ne vem ali ima enako kakor predFL
    • Poglej si kolko piva imajo avstrijci v povratni steklenici. Zdaj so celo uvedli malo 0.33 steklenico. Ker pri njih imajo vse pivovarne isto steklenico.   Poglej si Nemčijo. V Berlinu so pubeci pili. Steklenice od piva  večinoma povratne, so odložili pri košu. Ker so šli v klub. Mimo je prišel klošar in jih veselo pobasal. Moraš na par dopustov v Nemčijo in boš videl kaj pomeni urejen sistem. Hrvati nimajo najboljše. Ker zafrkavajo ob vračilu. Včasih imajo čudne ure in ne delajo isto kot trgovina in podobno.   Jaz sem nehal Donat kupovat odkar je v plastenki. Raje magnezij v prahu. Izogibam se pijačam v plastiki, ker imajo hormonske motilce. To pa ne pomeni, da je kdaj ne kupim.
    • Te še niso taki kramponi, prej sem imel še hujše.   Če češ, da se v snegu kam premakne, mora imeti profil. Tiste, ta gladke, so za to, da jih žgeš...
    • Poglej, kak je to pri sosedih lepo porihtano. Nikjer plastenke in steklenice. Če slučajno kdo v koš za smeti vrže le to, jo drug vzame ven in nese v trgovino. 7 centov je povratna embalaža. Tisti, ki želi mu je lahko to dodaten vir zaslužka. Jaz sem za to, da se uvede tako, kot je na Hrvaškem. To je MOJE mnenje. 
    • To pa pišeš, kot da te boli da ga nimajo Ameri? Sej ne vem, če je treba razlagat zakaj Afriške države iščejo povezave raje s Kitajsko, Rusijo, Turčijo, Iranom kot pa z bivšimi imperialističnimi državami, ki še vedno vedno razmišljajo o Afriki kot koloniji. Ameri tudi, verjetno jim k priljubljenosti ne pomagajo tudi delanje pučov v Libiji, Tuniziji, Egiptu....   Človekove pravice pa v Afriki kršijo domala vsi, ki se tam znajdejo, še največ pa Afričani sami. Ampak, da je to tam tako ima pa zadeva dolgo brado. Tako, da danes razlagat kdo je boljši in kdo slabši zunanji partner za Afričane je bolj tko tko...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.