Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Mazdasi imam en problem. Po menjavi sprednjih spodnjih rok mi sedaj ob zavijanju levo/desno poka. Poka tudi, ko se zaustavim in sile preidejo na roko. Pokanje je zelo motece in pres menjavo ni bilo prisotno. Roka nima lufta in pravtako ostali deli podvozja. Pelko je 2x vse pregledal in je vse tako, kot mora biti. Njegovo mnenje je, da je neka napaka na roki. Ima mogoce kdo podobne izkusnje oz. kaj bi bilo se za preveriti. Osebno mi je malo cudno, da bi bile obe roki defektni...

Napisano

Verjetno ne bo v pomoč, ampak nekoč sem dobil nasvet,da je pri iskanju takih skritih zvokov, fajn avto zapeljati na kanal (recimo na tehničnih) in pregledati podvozje še ko kolesa ne "visijo " tako kot na dvigalu...

Napisano

Avto je naredil tehnicni dva dni nazaj k so bile gor ze nove roke. Naslednji dan je pa zacelo pokati... 

Napisano
pred 9 minutami je Scr3am napisal:

Avto je naredil tehnicni dva dni nazaj k so bile gor ze nove roke. Naslednji dan je pa zacelo pokati... 

Potem pa ne more bit nič druga kot,da so ti na tehničnem pokvarili avto,pelji ga nazaj......:whatever: (brez zamere)

Napisano (urejeno)

Ocitno se morm sam lotit... Srauf na roki k je fabrisko ze zategnjen je bil losan.  Sem zategnil in je mir. Upam. Amen :D

IMG_20200723_162242.jpg

Popravljeno od Scr3am
Napisano
pred 7 minutami je Scr3am napisal:

Ocitno se morm sam lotit... Srauf na roki k je fabrisko ze zategnjen je bil losan.  Sem zategnil in je mir. Upam. Amen :D

IMG_20200723_162242.jpg

To je to. Ponavadi mehaniki (ko zgleda vse bp če ne najdejo napake) rečejo vozi dokler gre. No, v tvojem primeru se ne bi dobro končalo.

Napisano

Uff, se že na sliki vidi da ma šrauf luft.

Hmh, nvm pa kak to da Pelko tega ni opazil. 

No glavno da si rešil👍

2008 Mazda 6

2004 Mazda 3

Napisano
pred 7 minutami je gregc88 napisal:

majster tale pelko ni kaj, ni čudno da ga skoz hvalte kle ja.. lol

Pa saj je lepo povedal, da meni, da je napaka na roki. 

Napisano

Ko je bil avto pri njemu vijak ni imel toliko lufta in je bil vrjetno do konca zasraufan ampak ni bil trdno zategnjen. Jest sem se potem se cel dan vozil po ljubljani in sem opazil, da je pokanje cedalje bolj pogosto in glasnejse. No ko sem prisel domov mi ni dalo miru in sem odstranil kolo in preverjal vse mozne zadeve in naletim na vijak. P.S. vijak ni bil tako mocno odvit, ampak malenkost manj. Jest sem ga na roke odvil za cca. dva obrata, da se lazje vidi na sliki. Kakor koli zadeva je resena in ni vec ropotanja :)

• Všeč 1
  • Ljubim 2
Napisano
pred 1 minuto je NevLado napisal:

Pa saj je lepo povedal, da meni, da je napaka na roki. 

vse  je pregledal in  menil da je nekaj z roko narobe...  in še vseeno pravi da je vse kot mora biti .... ja nevem kako je to 'pregledu'.... sej pravm majstr ni kej

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Samo kazni in to velike bodo nspametne spametovale, ker tisti ozaveščeni bomo zbirali smeti tako ali tako.... 
    • https://www.caszazemljo.si/zelena-energija/kako-v-rotterdamu-s-pomocjo-rastlin-osvetljujejo-park.html
    • Ja, pa cukri iz Hoferja.... 😉
    • Je na sopotnikovi strani, tako da ni moteče za vožnjo....če zalijejo vem da bo pika, ne menja se mi trenutno zdaj cele šipe :), to še vedno lahko naredim kdaj kasneje, no razen če je preveč globoko in mi bo počila v vsakem primeru.....sem se zdaj naročil na carglass pa da vidim kaj bodo mojsti povedali (na spletu ko oddaš obrazec, menijo, da če je manjša razpoka kot eur kovanec potem naj bi to lahko popravili), no bom videl ko bom tam opravil pregled....če bo potrebna menjava bom zahteval original šipo (vem da ste nekateri že pisali o tem), kako je mnenje je bolje iti k ličarju/kleparju, kjer se s tem tudi profi ukvarjajo ali carglass?
    • Viš, tako je ko bežno poznaš zgodovine in jemlješ MSM informacije kot suho zlato.   V Ukrajini so tako leta 2004 (oranžna revolucija) kot leta 2014 (euromaidanska revolucija) izvedli puča in so nasilno spremenili odločitev prebivalstva na volitvah. Da je pri tem bogato pomagala CIA pač ni nobena skrivnost, ker da se ljudje odločijo za prorusko na volitvah potem pa z nasilno revolucijo izvedejo spremembo oblasti ter nastavijo prozahodno oblast v katero celo sprejmejo neonacije. Mogoče tale pogovor med Victorio "Fuck the EU" Nuland in ameriškim ambasadorjem v UA Geoffreyem Pyattom pove največ kdo je vodil odločitve v Ukrajini. Aja tudi Joe Biden takrat še kot podpredsednik ZDA je imel prste zraven. Zanimivo ane, kolk enega ameriškega interesa v državi, ki meji na Russijo. Ukraine crisis: Transcript of leaked Nuland-Pyatt call WWW.BBC.COM A transcript of the alleged conversation between Assistant Secretary of State Victoria Nuland and the US ambassador to Ukraine, Geoffrey...   Nič ni Rusija izgubila, izgubila je demokracija v Ukrajini, če je amerika uspela pomagat izvesti državni udar. Vse ostalo, kar se je kasneje dogajalo je bila le posledica teh pučev. Kar se pa ekonomskeg oziroma trg je pa izgubila Ukrajina več saj se je pri uvedbi sporazuma z EU, Rusija pa je ukinila tistega, ki ga je imela z UA, češ, na dveh stolčkih oportunistično pa že ne boste sedeli. Zakaj, ker bi Ukrajina postala prostotrgovinski vmesnik med EU in Rusijo in veselo služila s preprodajo med njima.    
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.