Skoči na vsebino

Bo Mazda 6 res počasi izginila?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• 4 meseci kasneje...
Napisano (urejeno)

Torej samo električna izvedba, kitajc, brez karavanske različice in s televizijo na armaturki,... bom preskočil.

Popravljeno od ignacij
  • Všeč 7
  • Haha 2
Napisano

Pa NMC baterijo notri ... recept za uspeh v EU :whatever:

Tole bo večja polomjada kot MX-30. 40 jurjev za avto z baterijo za katero boš molil, da ti zdrži 5 let. Aja, vsaj pozim se bo pa izkazala.

33112_1.png

Napisano (urejeno)

Če bi imela 2.0 200km bencinar motor bi bila poezija in bi tudi za 45k bla relativno "normalna" cena proti drugim....ali vsaj klasicni hybrid z benz motorjem....ocitno so vsi JAP proizvajalci podlegli tem EU nebulozom...toyota in honda ze zdavnaj, zdaj se mazda...

Popravljeno od sportman333
Napisano
pred 8 urami je sportman333 napisal:

Če bi imela 2.0 200km bencinar motor bi bila poezija in bi tudi za 45k bla relativno "normalna" cena proti drugim....ali vsaj klasicni hybrid z benz motorjem....ocitno so vsi JAP proizvajalci podlegli tem EU nebulozom...toyota in honda ze zdavnaj, zdaj se mazda...

Tole sploh ni prava mazda ampak kitajski zmazek. Na kitajskem stane njihova,enaka verzija tega avta borih 19000 usd. V Evropi bo pa najverjetneje 50000€.

• Všeč 3
  • Žalosten 1
  • Ljubim 1

Napisano

Jaz bi jo imel z tamanjso baterijo za ceno 30.000 do 35.000 €.

Od kod bi pa vi imelo električni avto, da bo konkurenčen?

Mazda je znala v preteklosti presenetiti z dobrimi cenami vozil spomnimo se mx-5, Rx-8, Cx-7,  tudi Cx-5 v določenih obdobjih. Ta vozila so vsa ponujala ogromno avta za svoj denar,  niso bila poceni ker tega od mazde nihce ne pricakuje.

zato bodo po moje cene primerljive z Teslo 3 in po moje je več avta kot Tesla.

Ja bil bi vesel vec fizičnih gumbov a glede na to da se avto izdeluje v PRC so nadgradnje lahko hitre in učinkovite.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano
Pred eno uro je MazdaBoy napisal:

Kaj hočete reči, da vam ni všeč?

Ne. Sicer pa mi je načeloma popolnoma vseeno za te mikrovalovke. 

N7rRRL1.jpg

Napisano

Meni je vsec in se je ne bi branil. Samo nisem pa pripravljen dati za avto 40+k eur.

Je pa pomoje kar dober kandidat, glede na to da so elektricne kie, hyundai, .... vse 50k+.

Sam predvidevam da bo osnovna cena cca. 50k, z opremo pa 60k eur.

• Všeč 2
  • Haha 1
  • Začuden 1
Napisano
pred 23 minutami je Bossek napisal:

Meni je vsec in se je ne bi branil. Samo nisem pa pripravljen dati za avto 40+k eur.

Je pa pomoje kar dober kandidat, glede na to da so elektricne kie, hyundai, .... vse 50k+.

Sam predvidevam da bo osnovna cena cca. 50k, z opremo pa 60k eur.

Po mojih informacijah bo cena zelo konkurenčna Tesli 3. Tudi Thomas Autogefuhl je napovedal celo pod 45

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

5 metrov avta a prtljažnik 330 litrov. Zato ni še nobene slike prtljažnika. Ma ne moreš verjet, meter krajši Clio ga ima skoraj 400 litrov.

Če se bo to v EU prijelo naj me koklja brcne direkt... no tja.

33112_1.png

Napisano

Polnilni kabli gredo sprednji prtljažnik, ki ima 70litrov.

33112_1.png

Napisano

Ma, jaz bi jo pa imel. Pa noter zmontiral Mazdinega trilitrskega šestvaljnega dizla in bi se vozil kot lord.

Če so v Teslo spravili V6, ki sploh ni bil Teslin, bi se pa ja dalo v Mazdo spravit Mazdin V6...

• Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano

Ja če bi naredili hibrida karavana bi mogoče razmišljal. Četudi bi se odločil za EV, pa kako bom šel na morje s 330l prtljažnikom.

Napisano
pred 15 minutami je ignacij napisal:

Ja če bi naredili hibrida karavana bi mogoče razmišljal. Četudi bi se odločil za EV, pa kako bom šel na morje s 330l prtljažnikom.

Daš pa trugo na streho ali pa majhno prikolico na kljuko, če je to res tak problem.

Sicer pa kdor ima 50 jurjev za avto, ne rabi vse posode in konzerv s seboj na morje vlačiti ...

• Všeč 1
  • Haha 2
Napisano (urejeno)

Imam dva mulca, ženo pa psa. Kljub temu, da imam svojo vikendico ženi rata vsak vikend ko pičim na morje nabasat prtljažnik pa še mulca imata zadaj na sredini kramo. Ne sprašuj kaj vse vlačim s s sabo ker to ve samo princesa, tako da ne pride v poštev da vsak vikend ko čeh štelam tisto trugo pa prikolico.

Popravljeno od ignacij
  • Všeč 1
  • Ljubim 1
Napisano

Jah, potemtakem pa Mazda 6e res ni avto zate. Saj bodo naredili (si izposodili) še kak EV SUV od Kitajcev in ga preznačkali ...

Jaz bi si samo želel, da bi se spajdašili z "boljšimi Kitajci" ...

Napisano
pred 3 urami je dvorjan napisal:

Daš pa trugo na streho ali pa majhno prikolico na kljuko, če je to res tak problem.

Sej to si se hecal, a ne? :nevem:

pred 1 uro je dvorjan napisal:

ah, potemtakem pa Mazda 6e res ni avto zate. Saj bodo naredili (si izposodili) še kak EV SUV od Kitajcev in ga preznačkali ...

ojej, očitno ne. Če Mazda ne bo imela avtov z Mazda filozofijo, je Mazda obsojena na propad. Kupci Mazde smo vseeno malo drugačni in damo veliko na to, da Mazda ni konfekcijska znamka, da ima svoje inovativne rešitve tako v tehniki kot v oblikovanju. Všeč nam je, da niso rinili skupaj z ostalo čredo v rešitve, ki so slabe, kot recimo ekstremni downsizing z turbo oversizingom.

In kaj je najbolj bistveno in bom napisal z velikimi črkami zato, da bo vidno... vozniki Mazde NE KUPUJEMO ZNAČKE... nikdar in nikoli je nismo, ampak kupujemo avtomobili, dizajnirane na Japonskem s filozofijo, ki je lastna samo Mazdi. Če nam po novem Mazda misli prodajat Kitajske avtomobile pod svojo znamko je potem bolje in ceneje, če gremo direkt kupit kitajski original (kolk se to smešno sliši), ki bo bistveno cenejši pa na istem kvalitetnem in tehničnem nivoju.

Ko je pred leti Mazda začela forsirat mainstream filozofijo prodajat samo SUV-e sem se tudi tukaj na forumu vprašal, ali je to konec  Mazde in da bo padec hud.... nikoli pa si nisem mislil, da bom poleg te klofute dobil še brco z bulerjem direkt v fris, ko mi MOJA znamka zdaj ponuja Kitajca pod Zoom Zoom sloganom al kaj.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sej to si se hecal, a ne?   ojej, očitno ne. Če Mazda ne bo imela avtov z Mazda filozofijo, je Mazda obsojena na propad. Kupci Mazde smo vseeno malo drugačni in damo veliko na to, da Mazda ni konfekcijska znamka, da ima svoje inovativne rešitve tako v tehniki kot v oblikovanju. Všeč nam je, da niso rinili skupaj z ostalo čredo v rešitve, ki so slabe, kot recimo ekstremni downsizing z turbo oversizingom.   In kaj je najbolj bistveno in bom napisal z velikimi črkami zato, da bo vidno... vozniki Mazde NE KUPUJEMO ZNAČKE... nikdar in nikoli je nismo, ampak kupujemo avtomobili, dizajnirane na Japonskem s filozofijo, ki je lastna samo Mazdi. Če nam po novem Mazda misli prodajat Kitajske avtomobile pod svojo znamko je potem bolje in ceneje, če gremo direkt kupit kitajski original (kolk se to smešno sliši), ki bo bistveno cenejši pa na istem kvalitetnem in tehničnem nivoju.   Ko je pred leti Mazda začela forsirat mainstream filozofijo prodajat samo SUV-e sem se tudi tukaj na forumu vprašal, ali je to konec  Mazde in da bo padec hud.... nikoli pa si nisem mislil, da bom poleg te klofute dobil še brco z bulerjem direkt v fris, ko mi MOJA znamka zdaj ponuja Kitajca pod Zoom Zoom sloganom al kaj.
    • Danes je pa pasal en sprehodek po okolici Zrejč (Brinjeva gora) ... 🫣😁😉
    • Če pride kdo v Akvonij se pa lahko oglasi pri meni na pir🍻, če bo pa mrzlo pa na kuhančka.... 🤗😉
    • Ah to imajo skoraj vsi v arabskem svetu, poglejte video... 🫣😊😉 VID_20240218_170205.mp4
    • Sem preveril danes na moji mazdiki. V nastavitvah android avta imam nastavljeno na avtomatsko in tudi na google zemljevidih je nastavljen avtomatski prikaz. Tako da ne vem kaj naj še naštimam
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.