Boss Napisano nedelja ob 13:06 Prijavi Napisano nedelja ob 13:06 pred 6 urami je ignacij napisal: Ne, oni se rajši ukvarjajo s 3 različicami CX60 in se bratijo s kitajci. Ko bi bile samo tri... celo štiri so CX-60, CX-70, CX-80 in CX-90 so kot jajce jajcu podobni v škatli jajc, ki jih dobiš v maloprodaji. Pol maš pa rebadgano Mazdo 2 hybrid, ki je zgolj in samo Toyota, zdaj nam bi pa porinili na isto foro še kitajca. Budale res, a ne vedo, da so Mazdini kupci drugačni in da te fore ne palijo. Kot bi si želeli znebiti tradicionalnih kupcev in jih zamenjati z neko ogromno čredo nezahtevnih ovc, ki jim je vseeno kaj kupijo sam, da je poceni. Brez privržencev je Mazda kot proizvajalec nula in bo šla papa al jo bo pa kak Kitajc kupil. Še enkrat, sam nisem čustveno navezan na značko Mazda, zato mi ni problem zamenjat znamko. Bolj sem navezan na filozofijo v avtomobilizmu, ki pa jo prinaša Mazda. Če se oziroma so se očitno že odrekli te filozofije, ki so jo gradili praktično od sredine 80 let mi pač Mazda kot znamka pomeni glih ene toliko kot KIA al pa Škoda al pa kdo drug, ki ima ustrezen izdelek. Odreči se tradicionalnim kupcem in iskat neke novodobne instant kupce je strel v lastno koleno. Žal mi je da moram tole povedat, ampak Mazda ne bo zdržala 10 let kot Japonska znamka. 5 Citiraj
Bini Napisano nedelja ob 13:22 Prijavi Napisano nedelja ob 13:22 pred 14 minutami je Boss napisal: Ko bi bile samo tri... celo štiri so CX-60, CX-70, CX-80 in CX-90 so kot jajce jajcu podobni v škatli jajc, ki jih dobiš v maloprodaji. Pol maš pa rebadgano Mazdo 2 hybrid, ki je zgolj in samo Toyota, zdaj nam bi pa porinili na isto foro še kitajca. Budale res, a ne vedo, da so Mazdini kupci drugačni in da te fore ne palijo. Kot bi si želeli znebiti tradicionalnih kupcev in jih zamenjati z neko ogromno čredo nezahtevnih ovc, ki jim je vseeno kaj kupijo sam, da je poceni. Brez privržencev Mazda kot proizvajalca je Mazda nula in bo šla papa al jo bo pa kak Kitajc kupil. Še enkrat, sam nisem čustveno navezan na značko Mazda, zato mi ni problem zamenjat znamko. Bolj sem navezan na filozofijo v avtomobilizmu, ki pa jo prinaša Mazda. Če se oziroma so se očitno že odrekli te filozofije, ki so jo gradili praktično od sredine 80 let mi pač Mazda kot znamka pomeni glih ene toliko kot KIA al pa Škoda al pa kdo drug, ki ima ustrezen izdelek. Odreči se tradicionalnim kupcem in iskat neke novodobne instant kupce je strel v lastno koleno. Žal mi je da moram tole povedat, ampak Mazda ne bo zdržala 10 let kot Japonska znamka. So se oženli z Toyoto tako, da kitajc glih nebo.... 🥴 Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 13:31 Prijavi Napisano nedelja ob 13:31 pred 9 minutami je Bini napisal: So se oženli z Toyoto tako, da kitajc glih nebo.... 🥴 Zelo hitro bodo šli narazen, če ne bo furala ta naveza in kot kaže ne fura dobro, da že zdaj iščejo rešitev med Čajnizi. Od tu, do prodaje Kitajcu, ki rabi le in samo ime je pa zgolj korakec. Resno vprašanje - kdo od forumašev bo še kupoval Mazde, če bodo dizajnirane in izdelane na Kitajskem? Citiraj
Alex Napisano nedelja ob 13:49 Prijavi Napisano nedelja ob 13:49 pred 15 minutami je Boss napisal: Zelo hitro bodo šli narazen, če ne bo furala ta naveza in kot kaže ne fura dobro, da že zdaj iščejo rešitev med Čajnizi. Od tu, do prodaje Kitajcu, ki rabi le in samo ime je pa zgolj korakec. Resno vprašanje - kdo od forumašev bo še kupoval Mazde, če bodo dizajnirane in izdelane na Kitajskem? Če bi naredili eno dobro turbo benzinsko, rahlo elektrificitano šestvaljno varianto, zakaj pa ne? Aja, pa lepa bi morala tudi bit. Pa rdečo barvo bi morali še vedno nudit. Sam načeloma nimam nič proti čajnezom, saj imamo itak že pol stvari narejenih pri njih. 1 Citiraj
godlike Napisano nedelja ob 14:37 Prijavi Napisano nedelja ob 14:37 (urejeno) Če lahko VAG dela Passata karavana, zakaj še Mazda ne bi mogla M6 sedan prodajat. Že firma je, kot se piše tukaj drugačna, zakaj ne bi terali naprej, kar jim je sloves dvignilo?🤔 Popravljeno nedelja ob 15:08 od godlike 2 Citiraj
Alex Napisano nedelja ob 15:55 Prijavi Napisano nedelja ob 15:55 Pred eno uro je godlike napisal: Če lahko VAG dela Passata karavana, zakaj še Mazda ne bi mogla M6 sedan prodajat. Že firma je, kot se piše tukaj drugačna, zakaj ne bi terali naprej, kar jim je sloves dvignilo?🤔 Mazdi je sloves dvignila predvsem mx5 in SUV cx 5. Mazde 6 karavani so bili v manjšini,saj jih v Usa in ruskaji sploh niso prodajali. 1 2 Citiraj
godlike Napisano nedelja ob 18:50 Prijavi Napisano nedelja ob 18:50 M6 sedan sem napisal. 😉 Miata že. Ampak masovno pa v EU M3 in M6. 1 Citiraj
Boss Napisano nedelja ob 19:10 Prijavi Napisano nedelja ob 19:10 Evo, klele še prtljažnik pokažejo. Širine nima nobene, se pa vsaj odpre do strehe. Citiraj
mazdaman Napisano nedelja ob 19:11 Prijavi Napisano nedelja ob 19:11 V EU rabijo ev avto da lahko prodajajo nam ljube ICE motorje. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Bini Napisano nedelja ob 22:32 Prijavi Napisano nedelja ob 22:32 Meni je ok čeprav je kitajska. Morate vedet, da so Kitajci že pred nami pri električnih i jih ne bomo dohiteli. Če je nekega.leta ?.? plan, da gremo na elektriko bomo vozili kitajca in tam bo med drugimi mogoče tudi MAZDA! V resnici pa bom vozil takrat razred ali dva manjši avto in se ne bom sekiral..... 😉 Citiraj
Slivka Napisano včeraj ob 06:02 Prijavi Napisano včeraj ob 06:02 pred 7 urami je Bini napisal: ... ... ... ... ... ... ... ... ... ... V resnici pa bom vozil takrat razred ali dva manjši avto in se ne bom sekiral..... 😉 Ne vem, s katerega razreda začneš odštevat, ma če gre proti manjšemu, gre nekam v tej smeri? Novi fiat topolino najlepsi nacin za elektrifikacijo mest | Fiat SI WWW.FIAT.SI Topolino. Popolnoma električni štirikolesnik Fiat Topolino bo popestril ponudbo mestne električne mobilnosti in prenesel ves optimizem svojega soimenjaka v dostopno, popolnoma električno različico. 5 Citiraj
SeekK Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Jah vse bo odvisno od tega, kako se bo stvar vozila. Manjša baterija s hitrim polnenjem, s tem da je tudi kvalitetnejša, ne izgleda slaba izbira. Če bo osnovna cena pod 45k, s tem da je pri Mazdi osnovna verzija običajno kar dobro opremljena, se mi zdi vsaj konkurenčno. Če pogonski sklop štima, vprašanje če bi lahko oni sami razvili boljšega električnega...sploh če bi delali na novo proizvodnjo. Tudi celotna oblika, tudi ni spet da so samo značko zamenjali, je kar nekaj razlik, skor cel body work izgleda na novo narejen. Škoda da ni več sredinskega gumba. 1 Citiraj
etcho Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Mazda 6, kot kaže ne bo izginila, 6e naj bi jo nasledila, izginil pa bo počasi prtljažnik ... 😐 2 1 Citiraj
SeekK Napisano pred 21 urami Prijavi Napisano pred 21 urami Ja glede na te reviewe izgleda da so zamenjal prostor na zadnji klopi za prtljažnik. Ga je pa spredaj še za 70 litrov Citiraj
Boss Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami Za male Kitajčke je očitno dovolj prostora. Evropejci pa rabimo dat notri tudi kaj več kot eno vrečko pa pedrtošl. Tole ma 330l, moja šestka pa 520l pa še to se mi zdi včasih nekoliko malo in bi imel 660l prtljažnik iz Superba. 1 Citiraj
Alex Napisano pred 20 urami Prijavi Napisano pred 20 urami pred 19 minutami je Boss napisal: Za male Kitajčke je očitno dovolj prostora. Evropejci pa rabimo dat notri tudi kaj več kot eno vrečko pa pedrtošl. Tole ma 330l, moja šestka pa 520l pa še to se mi zdi včasih nekoliko malo in bi imel 660l prtljažnik iz Superba. Alora boš moral kupit Čeha, ni druge. Citiraj
Boss Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Hja, ko e-bika fliknem v prtljažnik bi mi Superb precej olajšal delo in to limo celo bolj kot karavan. Limo ima s 5-vrati bistveno večjo luknjo za nakladat robo. Ampak z malo telovadbe gre lepo tud v 6-ko. Ampak v tole 6e pa ni teorije, da spraviš 29-colarja. Citiraj
Alex Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami pred 3 minutami je Boss napisal: Hja, ko e-bika fliknem v prtljažnik bi mi Superb precej olajšal delo in to limo celo bolj kot karavan. Limo ima s 5-vrati bistveno večjo luknjo za nakladat robo. Ampak z malo telovadbe gre lepo tud v 6-ko. Ampak v tole 6e pa ni teorije, da spraviš 29-colarja. Če vzameš sprednje kolo dol, gre Emtb 29" zelo lepo v 6-ko karavan. Resda porineš sprednji sovoznikov sedež naprej, a gre. 1 Citiraj
Boss Napisano pred 19 urami Prijavi Napisano pred 19 urami Jaz obrnem samo balanco za 90 stopinj pa prvo vzmetenje porinem dol in zahaklam. Aja pa sedež fliknem ven in baterijo odstranim, da se ne matram preveč z nkladanjem in razkladanjem. 1 Citiraj
etcho Napisano pred 18 urami Prijavi Napisano pred 18 urami V Mazdo3 sem spravil 27,5 s snetim sprednjim kolesom, 29 pa ne več. 1 Citiraj
Alex Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Evo, karavani se poslavljajo po tekočem traku. Očitno ni dovolj kupcev za njih. https://www.zurnal24.si/avto/volkswagen-prav-na-tiho-ukinil-enega-svojih-najlepsih-avtov-435130 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 17 urami Prijavi Napisano pred 17 urami Jaz mojega stlačim v mazdo brez gum stavit dol pa je 29" hehe 1 Citiraj
Alex Napisano pred 16 urami Prijavi Napisano pred 16 urami pred 31 minutami je Tilen5 napisal: Jaz mojega stlačim v mazdo brez gum stavit dol pa je 29" hehe Ja, samo tvoje ni "moped". 😊 Citiraj
Tilen5 Napisano pred 15 urami Prijavi Napisano pred 15 urami res je,..sam morm pod določenim kotom balanco obrnit da mi gre prednja guma po širini notri 😛 Citiraj
Z M A J Napisano pred 14 urami Prijavi Napisano pred 14 urami pred 2 urama je Tilen5 napisal: Jaz mojega stlačim v mazdo brez gum stavit dol pa je 29" hehe Jaz pa v GETZ-a, 29-colsko mašinco, s tem da niti kolesa ni bilo potrebno snet, zgolj balanco skorajno zasukat, no sedenje za volanom je bilo pa v stilu "NA PREDNJO ŠIPO", ampak gre pa, hihi Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.