Skoči na vsebino

Odlična Mazdina poteza

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Ampak Rover pa res ni avto, da bi ga bilo smiselno restavrirat :nevem:

33112_1.png

• 1 mesec kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Večino imaš prav ampak ravno zaradi tistih nekaj rezerve in še par stvari je cena višja in zato se šteje kot, da je X186 boljša in premium.... 😁😉 Ker nisem divjak sem še zaenkrat ŽIV po več kot 3 000 000 kilometrih in če bi takrat imeli G140, ko sem kupoval cx-30 bi jo verjetno tudi jaz kupil. Gledal bi z vidika, da sem prej imel 3ko G120 2.0 potem bi pa imel 140 in 2.5 motor z več navora kar bi za mene bilo dovolj in še preverjen motor-dino.... (Če bi bila 2k€ manj kot je bila moja za 26k€)   Sedaj pa imam biser od motorja s katerim sem zelo zadovoljen in kolikor sem obveščen do 150kkm do sedaj ni bilo večjih težav..... 
    • Telefon nima tolk veze... vazna je SIM kartica, ki je vstavljena ... 
    • Razni nezakoniti posli zahtevajo tudi hitro menjavo telefonov ... čisto slučajno sem pomislil ... 😃
    • Nikjer v članku pa nisem zasledil, kje imajo "naftne vrtine", iz katerih bodo "tankali" vse te avtomobile in koliko ogljikovega dioksida na kilometer bodo imeli, če se še to upošteva. Bodo imeli manj kot 84g?
    • Mene je tudi minlo, ko sem prebral povečanje evropske proizvodnje baterij. Če pa edina firma propada.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.