Skoči na vsebino

Poraba: bencin vs. dizel

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
pred 35 minutami je etcho napisal:

A ni na forumu nobenega policaja, ki si lasti Mazdo? Lih ker tako radodarno pišete te številke. 😉

Je bil policaj Mad max , pa ga ni več. 😊

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Agerg napisal:

Kaj se bomo skrivali ...

Simbolček na koncu razkriva sarkazem povedi. 😄

Lahko tudi sam izdam, da sem vozil 222 km/h (po števcu) s polotom GTI pred ... 18 leti ... (po tovarniških naj bi šel 207), ampak, ta podatek je do zdaj verjetno zastaral, kot bi rekli na sodišču. 😁

Evo ga strup:
image.png

Pred eno uro je Alex napisal:

Je bil policaj Mad max , pa ga ni več. 😊

Je izgubil bitko za bencin? 😄

Popravljeno od etcho
Napisano
pred 12 urami je Bini napisal:

Aha, zdaj mi je vse jasno zakaj so bili včeraj zastoji proti obali... 😁😉

Nisem opazil, ker sem bil prvi v koloni. :hudicek:

pred 21 urami je Boss napisal:

Sem klical vulkanizerja  pa je rekel sam prit. Jaz pa njemu: "a bi se to mogoče dal kar prek Teamsov zrihtat, ker jutri delam od doma". 🤪 Ni čist zapopadel - očitno preveč geekovski štos, tako da bo treba kr fizično k njemu na sestanek. 🤣

Šrauf je bil ... lep, svetel, skoraj nov cca 6cm dolg. Flikarija, centriranje pa skupaj 41€ olajšanja. Tko je to, pršparaš na gorivu a te pol druga zadeva opali. Če bi šel po AC ne bi nabasal šraufa. 🤪

• Všeč 1
  • Haha 3

33112_1.png

Napisano
Pred eno uro je Boss napisal:

Nisem opazil, ker sem bil prvi v koloni. :hudicek:

Šrauf je bil ... lep, svetel, skoraj nov cca 6cm dolg. Flikarija, centriranje pa skupaj 41€ olajšanja. Tko je to, pršparaš na gorivu a te pol druga zadeva opali. Če bi šel po AC ne bi nabasal šraufa. 🤪

Pa kaj je s temi žeblji in šraufi zadnje čase? Prej dolgo let nič, sedaj pa kar po tekočem traku. 

Napisano

Malo jih trosijo naokoli kot so jih v Reki v času kovida, ker niso imeli dosti prometa... 😁😉

Napisano
dne 30. 1. 2025 ob 23:12 je Boss napisal:

Za tako velikost, maso je v ICE svetu skoraj težko bolje.

Boss se že spet hvali s svojo postavo :lol:

The only aproved cure for too much fun is three much fun!

post-1420-0-86929800-1443681846.png

Napisano
pred 5 urami je Mraušk Mčk napisal:

Boss se že spet hvali s svojo postavo :lol:

Ja kdo me bo pa pohvalil, če se ne bom sam. 😜

• Všeč 1
  • Haha 4
  • Ljubim 1

33112_1.png

• 1 mesec kasneje...
Napisano (urejeno)

Hajbrid japanac ima 2000km več kot prejšnji teden. Zanimivo, po omejitvah + 150 bahn na uro kjer ni omejitev, poraba 6,7. Ni slabo, cca pola litra manj od tarraca dizla, ki pa je bil vsaj 500kg tezji

Cene tle gor pa uh la la (tromeja z belgijo in nizozemsko). Kar pozitivno presenečen, nisem se cjazil, eno tankanje, ena kava na celi poti v eno smer, STAUi seveda so bili, ampak nežni hibrid jih dejansko ima rad, ker se regenerira in gre na štrom, na zimakih seveda. 

benz € 2.x, LPG 1.x, ampak razmerje je v bistvu boljse kot pri nas (1,5 vs 0,7)

Naslednja fura bo pa zaplinjena

Popravljeno od jures

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.