Nejc1986 Napisano 19. december, 2020 Prijavi Napisano 19. december, 2020 pred 13 minutami je scania napisal: Zapeklo me je tvoje neznanje in črna luknja v tvoji glavo. Tebe nemore nič zapečt kr maš glavo samo za frizerja zgleda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Gregc88 ti kar ostani. Jaz se umikam. Lp Ni vredno... Citiraj
Shrek Napisano 19. december, 2020 Prijavi Napisano 19. december, 2020 pred 46 minutami je gregc88 napisal: bogi si ti...as mal žiučn.... tak kt un jože iz ljubezen pod domače ...haha drgač spet nevem kaj te je zapekl, a povem kar si mislim ... torej, ce so spremenil to zadevo in prej ni izklapljal ..pol to pac ni isto ... a sm kj druzga napisu slikca bo ostala, odšla bo sam če me zbrišete, nvm kaj cakate 😍 Pa še ljubezen po domače gleda.... 😂 3 1 Citiraj
Bini Napisano 19. december, 2020 Prijavi Napisano 19. december, 2020 pred 29 minutami je gregc88 napisal: hvala za dovolenje, lepe praznike in cepit se ne pozab spomlad... js grem zdej guglat kaj ima mazda v motorju poleg olja haha Glej ,res grdo od tebe,sprašuješ in mi ti svetujemo pol se pa zajebavaš in norce delaš to je res podlo od enga,ki je gost tukaj. Drugače pa le poglej kaj je še poleg olja v Mazdi ,da boš videl kak se odlični bencinar nardi,ker vw zna nardit sam traktorski motor pa še to so se nekaj časa od Italijanov učil.💩 2 1 Citiraj
Nejc1986 Napisano 19. december, 2020 Prijavi Napisano 19. december, 2020 pred 6 minutami je Shrek napisal: Pa še ljubezen po domače gleda.... 😂 Tud Men se je zdelo fajn,da sploh ne vem kdo je ta nek Jože 😂 1 1 Citiraj
Deeyan Napisano 19. december, 2020 Prijavi Napisano 19. december, 2020 (urejeno) 2 hours ago, Bini said: Glej ,res grdo od tebe,sprašuješ in mi ti svetujemo pol se pa zajebavaš in norce delaš to je res podlo od enga,ki je gost tukaj. Drugače pa le poglej kaj je še poleg olja v Mazdi ,da boš videl kak se odlični bencinar nardi,ker vw zna nardit sam traktorski motor pa še to so se nekaj časa od Italijanov učil.💩 Kr dost casa so mel se za ucit od Italijanov, sej so VAGu za par let prepovedal vgradnjo common rail sistema v njihove motorje 😂 Popravljeno 19. december, 2020 od Deeyan 1 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 20. december, 2020 Prijavi Napisano 20. december, 2020 To ne vem ampak vem,da so iz navadnih traktorjev na common rail sistem šli čisto zadnji in tudi potem imeli problem s šobami in obrabo določenih cilindrov! To je utrpela celotna vw skupina razen Škode,ker so zadnji šli na nov sistem in so težave s tem bile že odpravljene. 🥴Italijani so pa tako bili prvi s common rail sistemom ! 1 1 Citiraj
Deeyan Napisano 20. december, 2020 Prijavi Napisano 20. december, 2020 7 hours ago, Bini said: To ne vem ampak vem,da so iz navadnih traktorjev na common rail sistem šli čisto zadnji in tudi potem imeli problem s šobami in obrabo določenih cilindrov! To je utrpela celotna vw skupina razen Škode,ker so zadnji šli na nov sistem in so težave s tem bile že odpravljene. 🥴Italijani so pa tako bili prvi s common rail sistemom ! Sej so ga Italijani tut razvil 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
SpEkTr Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 Umirite mal konje Mazda je itak znana po bencinskih motorjih, ki so precej zanesljivi. Tako pač je. Z dizelskemi ma pa seveda manj izkušenj, posledično je šepala tudi zanesljivost v prvih modelih. No , zdej mislim da nekako kar se tiče zanesljivosti je to to, niso pa seveda najbolj varčni dizli to pa že vsi vemo. Se pa motor odkupi s kakšno drugo dobro lastnost . 2 1 Citiraj
Shrek Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 Večina mazdinih dizel motorjev tudi dela ohoho km, samo ne drkaraja in mestne vožnje. Reden servis in pameten voznik... Japonski bencinski motorji so pa sploh zakon. Kar pa 2.0 na žalost ni...ne zakon, ne japonski, ne mazda... 1 Citiraj
Janez007 Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 pred 11 minutami je Shrek napisal: Večina mazdinih dizel motorjev tudi dela ohoho km, samo ne drkaraja in mestne vožnje. Reden servis in pameten voznik... Japonski bencinski motorji so pa sploh zakon. Kar pa 2.0 na žalost ni...ne zakon, ne japonski, ne mazda... @Shrek, ali lahko to glede 2.0 bencinskega motorja prosim malo bolj utemeljiš s konkretnimi informacijami? 1 Citiraj
Shrek Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 Leta 1979 se je mazda združila s fordom. Ta motor je tudi v mondeotu. Od 2013 naprej so pa 2.0 mazdini motorji... 2 Citiraj
SpEkTr Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 To da je bil motor v uporabi tudi v Fordih, še ne pomeni, da ni Mazda naredila inženirsko delo. Sam povem. 1 Citiraj
Janez007 Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 (urejeno) Zanimivo. Ford me ni nikoli mikal. Popravljeno 13. januar, 2022 od Janez007 1 Citiraj
Shrek Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 Govorim o 2.0 bencinskem motorju v mazdi 6. Se pa tudi drugje vidi sodelovanje... Produkt sodelovanja je, da ni mazdin motor. Od letnika 2013 naprej je pa izključno mazdin motor. Še enkrat, govorim za 2.0 bencinski motor v mazdi 6. 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 Ja Fordov tudi ni?? :.) Čigav je zdej, a znamo določit delež? Sigurno kaj piše na netu...jaz kot sem gledald, je Ford potem iz tega motorja delal razne izpeljanke ven. In iz 2.3 bencinarja ravno tako. Citiraj
Aless Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 Kolikor se spomnim so stare bencinske motorje razvili skupaj z Fordom, spodnji del motorja blok, bati...je bilo isto, glavo in software pa sta vsak malo po svoje naredila. Zdaj koliko to drži nisem preverjal. Citiraj 2008 Mazda 6 2004 Mazda 3
SpEkTr Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 A govorimo o tem - L motorju? Mazda L engine - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG Citiraj
Bini Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 Za 1.6 bencin motor pred 15 leti vem da so ga vgrajeval v Focusa in M3, čigav je pa bil pojma nimam. Sigurno obstajajo kaki podatki! Jaz bi rekel, da so Skayactiv motorji Mazdini, saj jih tako reklamirajo! Citiraj
Deeyan Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 Just now, Bini said: Za 1.6 bencin motor pred 15 leti vem da so ga vgrajeval v Focusa in M3, čigav je pa bil pojma nimam. Sigurno obstajajo kaki podatki! Jaz bi rekel, da so Skayactiv motorji Mazdini, saj jih tako reklamirajo! Skyactiv je 100% mazdin motor, so se pa neki dogovarjali, da bi jih naj vgrajevali še v nekatere Toyote, če je potem prišlo do realizacije tega pa nimam pojma. Tisti 1.6 bencinski motor pa mislim, da je bil od General Motors in se je vgrajeval tudi v nekatere Ople 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Shrek Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 Ja, od letnika 2013 naprej, so pa 2.0 bencinski motorji mazdini motorji. Delež forda v motorju ne vem, kak je bil, ni pa bil to mazdin motor. Samo to sem povedal, da ni mazdin motor... 1 Citiraj
SpEkTr Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 Jaz sem pa hotel omenit, da je znanje še vedno lahko večinsko od Mazde...Ma bi bilo zanimiv ta podatek najti .. 1 Citiraj
mazdaman Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 Bencinski motorji so bili vedno Mazdini, je pa res, da jih je Ford tudi uporabljal oz kasneje tudi razvijal naprej. Izjema so 1,6 diesel motorji, ki so plod sodelovanja PSA in Forda Mazda MZR engine - Wikipedia EN.WIKIPEDIA.ORG dne 19. 12. 2020 ob 20:27 je scania napisal: Zapeklo me je tvoje neznanje in črna luknja v tvoji glavo. Tebe nemore nič zapečt kr maš glavo samo za frizerja zgleda 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 Gregc88 ti kar ostani. Jaz se umikam. Lp Scania Gregca daj na črno listo in boš imel mir pred njegovimi nebulozami. 2 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Shrek Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 Ni mazdin motor. Narejen je v sodelovanju s fordom. 2.0 bencinar je mešanica.... Citiraj
SpEkTr Napisano 21. december, 2020 Prijavi Napisano 21. december, 2020 @YavarYe X6V6 bi tole vedel Sent from my SM-G780F using Tapatalk 2 Citiraj
Boki-koki Napisano 10. avgust, 2021 Prijavi Napisano 10. avgust, 2021 Živjo, Je kdo že posodobil softwere na mazdi? Kakšne razlike se vidijo takoj po nadgradnji? Zanima me za Mazdo 6 2016 ,še nikoli posodobljeno. 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.