Alex Napisano 3. januar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2022 pred 3 urami je NevLado napisal: A obstaja kaj takega ampak brez tega SUMSOO napisa? EDIT: vem da se da na roko navarit, ampak ta quick and easy varjanta Pa ta napis je zmaga. Enake nas ima kar nekaj mazdašev. 😄Tako takoj veš, da je nekdo iz Mazda foruma in ga povabiš na pijačo. 👍 Citiraj
Deeyan Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 Pred eno uro je Alex napisal: Pa ta napis je zmaga. Enake nas ima kar nekaj mazdašev. 😄Tako takoj veš, da je nekdo iz Mazda foruma in ga povabiš na pijačo. 👍 😂😂 Menda sm js res edini, ki iztopa z drugacnimi 😁 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
NevLado Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 pred 3 urami je Alex napisal: Pa ta napis je zmaga. Enake nas ima kar nekaj mazdašev. 😄Tako takoj veš, da je nekdo iz Mazda foruma in ga povabiš na pijačo. 👍 Aveš da sm včeri gruntou da bi mogli dat printat nalepke v stilu Mazda forum al neki.. Bi takoj vedu ko bi koga srečal 😆 Citiraj
Bini Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 (urejeno) pred 1 uro je NevLado napisal: Aveš da sm včeri gruntou da bi mogli dat printat nalepke v stilu Mazda forum al neki.. Bi takoj vedu ko bi koga srečal 😆 Se mi zdi,da je @Deeyan, nekaj že delal na tem....👍 😊 Bo sam povedal koko daleč je...🤔 Popravljeno 3. januar, 2022 od Bini Citiraj
Deeyan Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 pred 11 minutami je Bini napisal: Se mi zdi,da je @Deeyan, nekaj že delal na tem....👍 😊 Bo sam povedal koko daleč je...🤔 Ja res je, za Mazda drivers se ze dogaja, kmalu dobim testno nalepko, pa boste potem povedal kolk vas bo interesantov 🙂 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 3. januar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2022 Pravkar je Deeyan napisal: Ja res je, za Mazda drivers se ze dogaja, kmalu dobim testno nalepko, pa boste potem povedal kolk vas bo interesantov 🙂 Jaz sem za. 👍 Citiraj
Deeyan Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 (urejeno) pred 3 minutami je Alex napisal: Jaz sem za. 👍 Ko bo tak dalec, bom prlepu slikco, pa se magari kaka anketa nardi, neki v takem smislu kot je Boss nardil za donacijo za forum 🙂 Popravljeno 3. januar, 2022 od Deeyan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 3. januar, 2022 Avtor Prijavi Napisano 3. januar, 2022 pred 1 minuto je Deeyan napisal: Ko bo tak dalec, bom prlepu slikco, pa se magari kaka anketa nardi, neki v takem smislu kot je Boss nardil za donacijo za forum 🙂 Se strinjam. Potem se bomo že na daleč "zavohali" 😄 Citiraj
Bini Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 pred 7 minutami je Deeyan napisal: Ko bo tak dalec, bom prlepu slikco, pa se magari kaka anketa nardi, neki v takem smislu kot je Boss nardil za donacijo za forum 🙂 ....pa en picnic,da jih skupaj napopamo na 'makine'...... Citiraj
Gregster Napisano 4. januar, 2022 Prijavi Napisano 4. januar, 2022 pred 21 urami je NevLado napisal: A obstaja kaj takega ampak brez tega SUMSOO napisa? EDIT: vem da se da na roko navarit, ampak ta quick and easy varjanta Hehe, so ti že odgovorili😀 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.