J.J. Napisano 25. december, 2020 Avtor Prijavi Napisano 25. december, 2020 Zelo lepa. Hvalaaaa. Barva, k jo ne bo treba skoz pucat. Se ne vid, da je usrana 4 Citiraj
mazdaman Napisano 26. december, 2020 Prijavi Napisano 26. december, 2020 Original ventilcki so cca 150 za cel set Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
DonFelipe Napisano 5. januar, 2021 Prijavi Napisano 5. januar, 2021 A pickupe si tudi kaj gledal ? Mazda BT-50 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda BT-50 , letnik:2008,8600 EUR :: www.Avto.net :: Citiraj
J.J. Napisano 6. januar, 2021 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2021 A pickupe si tudi kaj gledal ? Mazda BT-50 :: Avtonet :: WWW.AVTO.NET Mazda BT-50 , letnik:2008,8600 EUR :: www.Avto.net :: Nisem. Edin Hiluxa. Pa še ta je nepraktičen za moje potrebe. Citiraj
J.J. Napisano 10. januar, 2021 Avtor Prijavi Napisano 10. januar, 2021 Morm povedat, da je tale AWD od Mazde zakon. Smo bli ta teden že 3x na Krvavcu na plaži, lepo po snegu gor, nobenih težav, samo enkrat me je mal v kolesnice potegnil pa po strani dal, pa smo se lepo z lopato ven izkopali. Priporočam definitivno Citiraj
DonFelipe Napisano 10. januar, 2021 Prijavi Napisano 10. januar, 2021 pred 1 minuto je J.J. napisal: Morm povedat, da je tale AWD od Mazde zakon. Smo bli ta teden že 3x na Krvavcu na plaži, lepo po snegu gor, nobenih težav, samo enkrat me je mal v kolesnice potegnil pa po strani dal, pa smo se lepo z lopato ven izkopali. Priporočam definitivno A si s pickupom probal? Citiraj
J.J. Napisano 10. januar, 2021 Avtor Prijavi Napisano 10. januar, 2021 A si s pickupom probal?Ej, nism, ker mi ni praktičen. Citiraj
DonFelipe Napisano 10. januar, 2021 Prijavi Napisano 10. januar, 2021 pred 17 minutami je J.J. napisal: pred 17 minutami je DonFelipe napisal: A si s pickupom probal? Ej, nism, ker mi ni praktičen. Aha. S katerim si pa poizkusil? Pandica pride brez težav gor. Citiraj
J.J. Napisano 10. januar, 2021 Avtor Prijavi Napisano 10. januar, 2021 Zaenkrat je to edini awd ki sem ga vozil Citiraj
FuManchu Napisano 10. januar, 2021 Prijavi Napisano 10. januar, 2021 Kako se pa kaj starejši boxer od subaruja obnese? Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. januar, 2021 Prijavi Napisano 10. januar, 2021 pred 13 minutami je FuManchu napisal: Kako se pa kaj starejši boxer od subaruja obnese? Prvi boxer dizli pri subaruju so bili katastrofa. Dobrih 10let nazaj. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 10. januar, 2021 Prijavi Napisano 10. januar, 2021 pred 3 minutami je Nejc1986 napisal: Prvi boxer dizli pri subaruju so bili katastrofa. Dobrih 10let nazaj. Za bencinarje me zanima bolj. Citiraj
Nejc1986 Napisano 10. januar, 2021 Prijavi Napisano 10. januar, 2021 pred 5 minutami je FuManchu napisal: Za bencinarje me zanima bolj. Baje so "neuničljivi",je pa vprašanje kako je z rjo. 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 10. januar, 2021 Prijavi Napisano 10. januar, 2021 Vse je odvisno od lastnika kako ga vzdržuje. Predvsem je potrebno paziti pozimi ; ne ga takoj zapeljati v toplo garažo ; to so delali lastniki MB E W210 in jih spravili na slab glas ter proizvajalec je to pogruntal in adijo garancija ; zaradi tega so tudi povsem izginili iz cest Pri Subarujih rja ni problem če je redno vzdrževan, zelo rado se pa maščuje z rjavenjem okoli prtljažnika in zadnjih blatnih košev 1 Citiraj
FuManchu Napisano 11. januar, 2021 Prijavi Napisano 11. januar, 2021 Jaz tople garaže za avto nimam, da glede tega me nima kaj skrbeti 😎 2 Citiraj
Alex Napisano 11. januar, 2021 Prijavi Napisano 11. januar, 2021 pred 45 minutami je FuManchu napisal: Jaz tople garaže za avto nimam, da glede tega me nima kaj skrbeti 😎 V bistvu avti niso narejeni za tople garaže ampak so delani tako, kot da bo avto stal veš čas na prostem v vseh vremenskih pogojih. Enim to uspe bolje, drugim malo slabše. 2 Citiraj
Bini Napisano 11. januar, 2021 Prijavi Napisano 11. januar, 2021 pred 13 urami je FuManchu napisal: Za bencinarje me zanima bolj. Ne vem točno za Subaru boxer motor ampak nasploh imajo ti motorji problem z večjo obrabo spodnjega dela cilindra in posledično večjo porabo olja. Zato je vedno manj teh motorjev na tržišču. Imajo pa tudi svoje prednosti,ampak ne bom o tem. 1 Citiraj
DonFelipe Napisano 11. januar, 2021 Prijavi Napisano 11. januar, 2021 Aja? Zakaj pa ne bi povedal še o prednostih? Citiraj
Bini Napisano 11. januar, 2021 Prijavi Napisano 11. januar, 2021 Pred eno uro je DonFelipe napisal: Aja? Zakaj pa ne bi povedal še o prednostih? Zato,ker je bilo vprašanje verjetno mišljeno o težavah boxer mototjev v Subaruju .Kaj te zanima ne vem? Citiraj
DonFelipe Napisano 11. januar, 2021 Prijavi Napisano 11. januar, 2021 pred 12 minutami je Bini napisal: Zato,ker je bilo vprašanje verjetno mišljeno o težavah boxer mototjev v Subaruju .Kaj te zanima ne vem? Zanimajo me prednost v primerjevi z klasičnimi motorji. AlfaRomeo koristi še vedno boxer motorje. Citiraj
FuManchu Napisano 11. januar, 2021 Prijavi Napisano 11. januar, 2021 AR nima že dolgo časa boxer motorje v ponudbi. Ali??? 1 Citiraj
Bini Napisano 11. januar, 2021 Prijavi Napisano 11. januar, 2021 pred 8 minutami je DonFelipe napisal: Zanimajo me prednost v primerjevi z klasičnimi motorji. AlfaRomeo koristi še vedno boxer motorje. A.R.jih ne koristi več ,razen stare kripe do leta nekje 1995. Mogoče ima Stelvio od Ferarija motor,to ne vem. Kolikor vem ga ima še samo Porsche poleg Subaruja . Prednosti danes so zelo male in to je v glavnem nizko težišče in s tem boljša lega na cesti in mirnost motorja. Včasih pa je bil še dober špotni zvok,večji navor,lažji zagon. Mogoče še kaj pa se ne spomnem,zato je večina šla na obstoječe motorje. Tudi sam sem imel Alfo 33 z boxser motorjem in je šla kot sneta sekira in tudi nisem imel nobenih problemov .👍 4 Citiraj
DonFelipe Napisano 11. januar, 2021 Prijavi Napisano 11. januar, 2021 Hvala za obrazložitev in čestitke ker si imel legendarno AR 33. Je bila karavan s 4x4 pogonom? Problem je bila ker jo je rja požrla, kajne? Kaj pa Fiat/Dodge Freemont? Citiraj
Nejc1986 Napisano 11. januar, 2021 Prijavi Napisano 11. januar, 2021 Tako je; zgolj Porsche in subaru imata Boxer. Freemont? Dolgo časa nisem vedel,da obstaja 4x4 v tem avtu... Jaz se take "eksotike"nebi šel... Je dosti druge izbire. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.