Skoči na vsebino

4x4 kaj kupiti?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Zelo lepa.
Hvalaaaa. Barva, k jo ne bo treba skoz pucat. Se ne vid, da je usrana
Napisano

Original ventilcki so cca 150 za cel set

Poslano z mojega SM-G986B z uporabo Tapatalk

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Morm povedat, da je tale AWD od Mazde zakon. Smo bli ta teden že 3x na Krvavcu na plaži, lepo po snegu gor, nobenih težav, samo enkrat me je mal v kolesnice potegnil pa po strani dal, pa smo se lepo z lopato ven izkopali. Priporočam definitivno

Napisano
pred 1 minuto je J.J. napisal:

Morm povedat, da je tale AWD od Mazde zakon. Smo bli ta teden že 3x na Krvavcu na plaži, lepo po snegu gor, nobenih težav, samo enkrat me je mal v kolesnice potegnil pa po strani dal, pa smo se lepo z lopato ven izkopali. Priporočam definitivno emoji106.png

A si s pickupom probal?

Napisano
pred 13 minutami je FuManchu napisal:

Kako se pa kaj starejši boxer od subaruja obnese?

Prvi boxer dizli pri subaruju so bili katastrofa. Dobrih 10let nazaj.

Napisano
pred 3 minutami je Nejc1986 napisal:

Prvi boxer dizli pri subaruju so bili katastrofa. Dobrih 10let nazaj.

Za bencinarje me zanima bolj.

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 5 minutami je FuManchu napisal:

Baje so "neuničljivi",je pa vprašanje kako je z rjo.

Napisano

Vse je odvisno od lastnika kako ga vzdržuje.

Predvsem je potrebno paziti pozimi ; ne ga takoj zapeljati v toplo garažo ; to so delali lastniki MB E W210 in jih spravili na slab glas ter proizvajalec je to pogruntal in adijo garancija ; zaradi tega so tudi povsem izginili iz cest

Pri Subarujih rja ni problem če je redno vzdrževan, zelo rado se pa maščuje z rjavenjem okoli prtljažnika in zadnjih blatnih košev

Napisano

Jaz tople garaže za avto nimam, da glede tega me nima kaj skrbeti 😎

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 45 minutami je FuManchu napisal:

Jaz tople garaže za avto nimam, da glede tega me nima kaj skrbeti 😎

V bistvu avti niso narejeni za tople garaže ampak so delani tako, kot da bo avto stal veš čas na prostem v vseh vremenskih pogojih. Enim  to uspe bolje, drugim malo slabše. 

Napisano
pred 13 urami je FuManchu napisal:

Ne vem točno za Subaru boxer motor ampak nasploh imajo ti motorji problem z večjo obrabo spodnjega dela cilindra in posledično večjo porabo olja. Zato je vedno manj teh motorjev na tržišču. Imajo pa tudi svoje prednosti,ampak ne bom o tem.

Napisano
Pred eno uro je DonFelipe napisal:

Aja?
Zakaj pa ne bi povedal še o prednostih?

Zato,ker je bilo vprašanje verjetno mišljeno o težavah boxer mototjev v Subaruju .Kaj te zanima ne vem? 

Napisano
pred 12 minutami je Bini napisal:

Zato,ker je bilo vprašanje verjetno mišljeno o težavah boxer mototjev v Subaruju .Kaj te zanima ne vem? 

Zanimajo me prednost v primerjevi z klasičnimi motorji.

AlfaRomeo koristi še vedno boxer motorje.

Napisano

AR nima že dolgo časa boxer motorje v ponudbi. Ali???

N7rRRL1.jpg

Napisano
pred 8 minutami je DonFelipe napisal:

Zanimajo me prednost v primerjevi z klasičnimi motorji.

AlfaRomeo koristi še vedno boxer motorje.

A.R.jih ne koristi več ,razen stare kripe do leta nekje 1995. Mogoče ima Stelvio od Ferarija motor,to ne vem. Kolikor vem ga ima še samo Porsche poleg Subaruja . Prednosti danes so zelo male in to je v glavnem nizko težišče in s tem boljša lega na cesti in mirnost motorja. Včasih pa je bil še dober špotni zvok,večji navor,lažji zagon. Mogoče še kaj pa se ne spomnem,zato je večina šla na  obstoječe motorje. Tudi sam sem imel Alfo 33 z boxser motorjem in je šla kot sneta sekira in tudi nisem imel nobenih problemov .👍

Napisano

Tako je; zgolj Porsche in subaru imata Boxer. Freemont? Dolgo časa nisem vedel,da obstaja 4x4 v tem avtu... Jaz se take "eksotike"nebi šel... Je dosti druge izbire.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.