ReDevil Napisano 26. januar, 2006 Prijavi Napisano 26. januar, 2006 Zanima me, ?e mi lahko kdo to?no definira, v kater avtomobilski razred spadajo posamezni avtomobili, ?e najbol? bi mogo?e razumel na primeru Folcvagna, pa tudi imajo celoten spekter pleha, se mi zdi! V?asih se mi pojavljajo nejasnosti glede; ni?ji srednji razred ali pa samo srednji razred, tko da niti ne razumem ?isto kam potem spada golf, po tej logiki, al je to ?e srednji al ni?ji srednji in je srednji npr. Bora oz. po novem spet jetta, ali pa celo ?ele passat! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Mazda323 Napisano 26. januar, 2006 Prijavi Napisano 26. januar, 2006 Mazda 323BJ Sedan spada v ni?ji srednji razred... Citiraj
Mary Napisano 26. januar, 2006 Prijavi Napisano 26. januar, 2006 Mazda 3 je tud srednji nizji razdred. Citiraj
suicidal Napisano 26. januar, 2006 Prijavi Napisano 26. januar, 2006 Mazda 6 je srednji razred. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
Mazda323 Napisano 26. januar, 2006 Prijavi Napisano 26. januar, 2006 Nekak?ne kriterije sem na?el, vendar premalo http://www.kfztech.de/Auto/auto-kategorie.htm Citiraj
KAALman Napisano 27. januar, 2006 Prijavi Napisano 27. januar, 2006 mazda MX-3 je razred zase Citiraj LP KAALman
suicidal Napisano 27. januar, 2006 Prijavi Napisano 27. januar, 2006 mazda MX-3 je razred zase tole si pa dobro povedal. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
ReDevil Napisano 29. januar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2006 No sej najbol me je zmedlo, ko sem bral v reviji ?lanek o Fokusu in je blo skoz govora o srednjem razredu, pa glih kolkor vem v razred M6 pa res ne spada, prej v 3kinega najbr?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
ReDevil Napisano 3. februar, 2006 Avtor Prijavi Napisano 3. februar, 2006 Kaj pa Xedos 9ka, je to razred npr. A6 ali ?e A8, ker ?e ga poimenujemo razred ksedos 9, mi s tem ?e niste ni? povedal! No ?e prav razumem zdej te razrede - primer VW; - mini razred ali mestni ali kakorkoli: lupo - ni?ji razred: Polo - ni?ji srednji: Golf in mogo?e ?e Jetra - vi?ji srednji: Passat - luksuzni: Fantom iz opere Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.