Deeyan Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 pred 8 urami je Alex napisal: Sam zdaj bo pa ta alu/krom zaščita pod prtljažnikom malo sekala ven? 🤔 tut na to sm pomislu 🤦♂️ se dober, da je bolj alu (mat) in ni krom 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 Prefarbi še to zaščito al pa zamenjaj za kako prozorno. Pol bo še za razred al pa dva bolje izgledalo, čeprav že zdaj je kr OK. Citiraj
Alex Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 pred 20 minutami je Boss napisal: Prefarbi še to zaščito al pa zamenjaj za kako prozorno. Pol bo še za razred al pa dva bolje izgledalo, čeprav že zdaj je kr OK. Se pravi, da bo pol v istem razredu z mercedesom? 🤔 1 Citiraj
Boss Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 Ne Alex, nisem napisal avtomobilski razred, ampak je to mišljen estetski razred. Saj veš, da veliko blink blink svetlečih stvari spada bolj v razred kiča. 1 1 Citiraj
Alex Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 pred 5 minutami je Boss napisal: Ne Alex, nisem napisal avtomobilski razred, ampak je to mišljen estetski razred. Saj veš, da veliko blink blink svetlečih stvari spada bolj v razred kiča. Ampak še par let nazaj so imeli vsi avti, vključno z "premium" znamkami obilico blink-blink kroma. So prav tekmovali, kdo bo naredil večjo masko, da bo ja več kroma na avtu. Zato pa je dober plastidip, ker imaš lahko črno, ko je to moderno, ko ni več, ga nostavno snameš dol in imaš zopet moderen krom. 🤗 1 Citiraj
Hixxy Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 Pa še pred kamenčki je zaščiteno 2 Citiraj
Alex Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 pred 34 minutami je Hixxy napisal: Pa še pred kamenčki je zaščiteno A boš tudi ti naredil na tvojem crom-delete? Citiraj
Boss Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 Mislim, da nas je kar nekaj tukaj in jasno edino folia wrap al pa plastidip pride v poštev, da lahko vedno vrneš v prvotno stanje. 1 Citiraj
Hixxy Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 Ali to, ali pa aliexpress For Mazda 6 Atenza M6 2017 2018 Car Styling Chrome Front Head Fog Light Lamp Cover Trim Bumper Molding Garnish Eyebrow Eyelid|Chromium Styling| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Cheap Chromium Styling, Buy Quality Automobiles & Motorcycles Directly from China Suppliers:For Mazda 6 Atenza M6 2017 2018 Car Styling Chrome Front Head Fog Light Lamp Cover Trim Bumper... Malo morje je tega Citiraj
Alex Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 pred 39 minutami je Hixxy napisal: Ali to, ali pa aliexpress For Mazda 6 Atenza M6 2017 2018 Car Styling Chrome Front Head Fog Light Lamp Cover Trim Bumper Molding Garnish Eyebrow Eyelid|Chromium Styling| - AliExpress WWW.ALIEXPRESS.COM Cheap Chromium Styling, Buy Quality Automobiles & Motorcycles Directly from China Suppliers:For Mazda 6 Atenza M6 2017 2018 Car Styling Chrome Front Head Fog Light Lamp Cover Trim Bumper... Malo morje je tega Tole po moje izgleda preveč cheap. Mislim, da je res najboljša varianta in najcenejša plastidip. pred 42 minutami je Boss napisal: Mislim, da nas je kar nekaj tukaj in jasno edino folia wrap al pa plastidip pride v poštev, da lahko vedno vrneš v prvotno stanje. Kje je pa najceneje za kupit plastidip pri nas? 🤔 Citiraj
Alex Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 pred 57 minutami je Hixxy napisal: Razmišljam ja Lahko bi naredili posebno temo "mazda chrome delete" kjer bi prilepili vsi slike mazd - prej-potem. 🤔 1 Citiraj
Boss Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 pred 3 urami je Alex napisal: Kje je pa najceneje za kupit plastidip pri nas? 🤔 Jaz sem kar pr temle naročal in sicer full dip. Je blo nekaj več izbire pri barvah. Plasti Dip - Full Dip Tekoča Guma in Avtokozmetika za Detailerje PLASTIDIP.SI Specializirana spletna trgovina za izdelke iz tekoče gume / folije (Plasti Dip Full Dip), avtokozmetike za detailerje, Bosch orodja DIY. 2 Citiraj
Deeyan Napisano 26. april, 2021 Prijavi Napisano 26. april, 2021 (urejeno) Js am vzel pri Spekter Zalec (od Motipa) Popravljeno 26. april, 2021 od Deeyan 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 27. april, 2021 Prijavi Napisano 27. april, 2021 pred 11 urami je Deeyan napisal: Js am vzel pri Spekter Zalec (od Motipa) Koliko spraj piksl si vzel? Ker je vseeno potrebno dati vsaj 5 rok(še bolje 7) nekje do 200 mikronov na debelo. 🤔 Citiraj
Deeyan Napisano 27. april, 2021 Prijavi Napisano 27. april, 2021 pred 24 minutami je Alex napisal: Koliko spraj piksl si vzel? Ker je vseeno potrebno dati vsaj 5 rok(še bolje 7) nekje do 200 mikronov na debelo. 🤔 1ga, sel sm 5 slojev skoz, pa se mi je ostalo malo manj kot pol piksne, pa je kr na debelo 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 27. april, 2021 Prijavi Napisano 27. april, 2021 Odločitev je padla. Plasti dip + plasti mat lak naročena. Gremo v krom-delete. 3 1 Citiraj
Bini Napisano 27. april, 2021 Prijavi Napisano 27. april, 2021 pred 3 urami je Deeyan napisal: 1ga, sel sm 5 slojev skoz, pa se mi je ostalo malo manj kot pol piksne, pa je kr na debelo Slika...?🧐 pred 29 minutami je Alex napisal: Odločitev je padla. Plasti dip + plasti mat lak naročena. Gremo v krom-delete. Pri rdeči zna dobro it skupaj....👍. Pri moji bi bilo vse skupaj pretemno.😛 1 Citiraj
Deeyan Napisano 27. april, 2021 Prijavi Napisano 27. april, 2021 pred 31 minutami je Bini napisal: Slika...?🧐 Pri rdeči zna dobro it skupaj....👍. Pri moji bi bilo vse skupaj pretemno.😛 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tilen5 Napisano 27. april, 2021 Prijavi Napisano 27. april, 2021 43 minutes ago, Bini said: Slika...?🧐 Pri rdeči zna dobro it skupaj....👍. Pri moji bi bilo vse skupaj pretemno.😛 Pri sivi barvi bo izgledalo kot mrliški voz rdeča že nekako, že ne modri barvi od deyana mi je pretemno Citiraj
Bini Napisano 27. april, 2021 Prijavi Napisano 27. april, 2021 pred 12 minutami je Deeyan napisal: Avta sem mislil.😂😂😂 1 Citiraj
Alex Napisano 27. april, 2021 Prijavi Napisano 27. april, 2021 pred 50 minutami je Bini napisal: Slika...?🧐 Pri rdeči zna dobro it skupaj....👍. Pri moji bi bilo vse skupaj pretemno.😛 Meni pa tudi na temnih-črnih avtih dobro izpade. Krom je res pase. Trenutno. 🤔 1 1 Citiraj
Deeyan Napisano 27. april, 2021 Prijavi Napisano 27. april, 2021 pred 3 urami je Bini napisal: Avta sem mislil.😂😂😂 Aja, tist je pa slika na prejsnji strani, uspredi pride pa neki drugega 🙂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Hixxy Napisano 28. april, 2021 Prijavi Napisano 28. april, 2021 Slike takoj ko boš nazaj namontiral! Če se ti da še slikat in objavit kako odmontirati oz. celega postopka pa bomo še toliko bolj hvaležni! 2 Citiraj
Deeyan Napisano 28. april, 2021 Prijavi Napisano 28. april, 2021 pred 30 minutami je Hixxy napisal: Slike takoj ko boš nazaj namontiral! Če se ti da še slikat in objavit kako odmontirati oz. celega postopka pa bomo še toliko bolj hvaležni! Mislis sprednji konec? 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.