Gregster Napisano 30. april, 2021 Prijavi Napisano 30. april, 2021 dne 27. 4. 2021 ob 13:55 je Bini napisal: Slika...?🧐 Pri rdeči zna dobro it skupaj....👍. Pri moji bi bilo vse skupaj pretemno.😛 https://www.youtube.com/watch?v=pr5C4UpJMAE Neki gledu. Pa morem reč, da ne zgleda švoh. Edino znak spredaj jaz ne bi pipal. 1 Citiraj
Alex Napisano 1. maj, 2021 Prijavi Napisano 1. maj, 2021 Sem mislil, da bom danes lahko "odstranil" krom, a mi vreme ne gre na roko.🤔 Napovedan je dež in ne bi rad, da se kaj sfiži z barvo. 1 Citiraj
Boss Napisano 1. maj, 2021 Prijavi Napisano 1. maj, 2021 Alex, držim pesti. Pa vseen bolje maskiraj kot tale model z videa, da bo pol manj dela. 1 Citiraj
Alex Napisano 1. maj, 2021 Prijavi Napisano 1. maj, 2021 pred 25 minutami je Boss napisal: Alex, držim pesti. Pa vseen bolje maskiraj kot tale model z videa, da bo pol manj dela. Bom malo poslikal sam potek dela in barvanja, če bo komu pozneje prišlo prav. Sicer pa je delo z plastidipm čisto enostavno za delat in če se eventuelno kaj sfiži to lahko enostavno popraviš. 🤔 1 Citiraj
Tilen5 Napisano 1. maj, 2021 Prijavi Napisano 1. maj, 2021 Jap izi je kot pasulj,.. pa pločevinko dej v toplo vodo da se segreje se precej lepše potem dela s samim dipom 2 Citiraj
Alex Napisano 1. maj, 2021 Prijavi Napisano 1. maj, 2021 Pravkar je TiEn napisal: Jap izi je kot pasulj,.. pa pločevinko dej v toplo vodo da se segreje se precej lepše potem dela s samim dipom Ja. Nekje na 25-30°C jo je najboljše segreti, da barva(guma) v piksni postane dovolj tekoča, brez grudic. 1 Citiraj
Boss Napisano 1. maj, 2021 Prijavi Napisano 1. maj, 2021 pred 21 minutami je Alex napisal: Bom malo poslikal sam potek dela in barvanja, če bo komu pozneje prišlo prav. Sicer pa je delo z plastidipm čisto enostavno za delat in če se eventuelno kaj sfiži to lahko enostavno popraviš. 🤔 Saj ravno zato te pa opozarjam, ker sem sam feltne delal s tem. Pa sem pol kr nekaj časa drgnil odvečni plastidip iz gume dol. ni šlo tako enostavno kot pravijo. Ja tam, kjer je bilo na debelo ni blo težav, tam kjer je pa samo mao ga naneslo sem se pa z mikrofiber krpo kr nekaj časa dol drgnil. 1 Citiraj
Alex Napisano 1. maj, 2021 Prijavi Napisano 1. maj, 2021 pred 11 minutami je Boss napisal: Saj ravno zato te pa opozarjam, ker sem sam feltne delal s tem. Pa sem pol kr nekaj časa drgnil odvečni plastidip iz gume dol. ni šlo tako enostavno kot pravijo. Ja tam, kjer je bilo na debelo ni blo težav, tam kjer je pa samo mao ga naneslo sem se pa z mikrofiber krpo kr nekaj časa dol drgnil. Vem. Priprava je 90%, samo delo pa ostalo. Tako je pri vsakemu barvanju. Pa razmaščevanje je tudi pomembno. Dobro, da imam tega na pretek doma. 2 Citiraj
Deeyan Napisano 17. junij, 2021 Prijavi Napisano 17. junij, 2021 Komi čakam, da dobim tole masko, ko sm najdu slike kok bo sedla na mojo barvo sm še bolj neučakan 😍 2 3 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
50keda Napisano 17. junij, 2021 Prijavi Napisano 17. junij, 2021 @Husky1290 poglej poglej .... mislim, da ti neuide takšna maska ane? @Deeyan od kod si jo pa naroču? 1 Citiraj
Deeyan Napisano 17. junij, 2021 Prijavi Napisano 17. junij, 2021 pred 19 minutami je 50keda napisal: @Husky1290 poglej poglej .... mislim, da ti neuide takšna maska ane? @Deeyan od kod si jo pa naroču? 1. ebay, se je pošiljka zgubila, sem dobil full refund, 2. pa aliexpress 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Husky1290 Napisano 18. junij, 2021 Avtor Prijavi Napisano 18. junij, 2021 On 6/17/2021 at 8:44 AM, 50keda said: @Husky1290 poglej poglej .... mislim, da ti neuide takšna maska ane? @Deeyan od kod si jo pa naroču? ti hudič, a si me mogu tagat? zdaj jo bom pa res hotel naročit 2 Citiraj
50keda Napisano 18. junij, 2021 Prijavi Napisano 18. junij, 2021 Ja tak je biu namen xD Boš vidu, nebo ti žal, zdej ti je pa tak baje še dnar ostal od chipiranja, tak da, nimaš kaj čakat Citiraj
Boss Napisano 18. junij, 2021 Prijavi Napisano 18. junij, 2021 A tole je komplet z črnimi nekromanimi letvicami? Pol nimaš kej odlašat, ker zgleda totalno badass in noro dobr. Citiraj
Alex Napisano 18. junij, 2021 Prijavi Napisano 18. junij, 2021 pred 54 minutami je Boss napisal: A tole je komplet z črnimi nekromanimi letvicami? Pol nimaš kej odlašat, ker zgleda totalno badass in noro dobr. Preveč spominja na grill zadnje FL,ki mi ni všeč. Citiraj
Boss Napisano 18. junij, 2021 Prijavi Napisano 18. junij, 2021 Aha, a zato je men tolk noro všeč Avto zgleda takoj 5 let mlajši. 1 1 Citiraj
Alex Napisano 18. junij, 2021 Prijavi Napisano 18. junij, 2021 pred 2 minutama je Boss napisal: Aha, a zato je men tolk noro všeč Avto zgleda takoj 5 let mlajši. .. Sam kaj, ko voznik ne izgleda toliko mlajši. 🤔 1 Citiraj
Boss Napisano 18. junij, 2021 Prijavi Napisano 18. junij, 2021 Pa kdo voznika gleda... a ti gledaš voznike? Jaz pogledam sam avte. No ja, če je res kaka dobra pičoza notr pol je to druga zgodba... ampak pustmo to. 😜 Citiraj
Alex Napisano 18. junij, 2021 Prijavi Napisano 18. junij, 2021 pred 2 minutama je Boss napisal: Pa kdo voznika gleda... a ti gledaš voznike? Jaz pogledam sam avte. No ja, če je res kaka dobra pičoza notr pol je to druga zgodba... ampak pustmo to. 😜 Tudi grila ne gledam... Razen tistega, na katerem so gor ćevapi. 1 Citiraj
Boss Napisano 18. junij, 2021 Prijavi Napisano 18. junij, 2021 Zakaj te pa pol mot... sprednja maska je del avta in mora bit čimbolj estetsko v sozvočju oblikovanja ostalega avta. Recimo tale maska je cool, strežne sanke so pa uncool. Citiraj
Alex Napisano 18. junij, 2021 Prijavi Napisano 18. junij, 2021 Pravkar je Boss napisal: Zakaj te pa pol mot... sprednja maska je del avta in mora bit čimbolj estetsko v sozvočju oblikovanja ostalega avta. Recimo tale maska je cool, strežne sanke so pa uncool. Meni izgleda preveč "plastično". 1 Citiraj
Boss Napisano 18. junij, 2021 Prijavi Napisano 18. junij, 2021 Kaj pa pol na AudiQ8 in novi BMW 7 rečeš.... ne veš al majo spredi montirane LaToyine ustnice polne botoxa, al se je nekdo spozabu in je tavelko žar ploščo spredi notri montiral, al je pa enmu preveč reciklirane plastike ostal. To je zdaj kao moderno ampak je v bistvu prav histerično smešno, tako da tale Mazdin gril zgleda svetovno neplastičen proti omenjenim primerkom drugih znamk. 1 1 Citiraj
Deeyan Napisano 19. junij, 2021 Prijavi Napisano 19. junij, 2021 pred 14 urami je Boss napisal: Kaj pa pol na AudiQ8 in novi BMW 7 rečeš.... ne veš al majo spredi montirane LaToyine ustnice polne botoxa, al se je nekdo spozabu in je tavelko žar ploščo spredi notri montiral, al je pa enmu preveč reciklirane plastike ostal. To je zdaj kao moderno ampak je v bistvu prav histerično smešno, tako da tale Mazdin gril zgleda svetovno neplastičen proti omenjenim primerkom drugih znamk. al pa to kaj so pri tazadnjem BMW 4 nardil z masko 🤦♂️ pred 16 urami je Boss napisal: A tole je komplet z črnimi nekromanimi letvicami? Pol nimaš kej odlašat, ker zgleda totalno badass in noro dobr. tole je vse v kompletu ja 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.