Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Da ne odpiram nove teme, pa ker nekako še najbolj paše sem: mi zna kdo svetovat, kako bi v 12V sistemu zaznaval padce napetosti? Imamo 12V akumulator in porabnike. Ko se kateri od porabnikov vklopi, naj sistem počaka 30 sekund in če operater tega ne opazi in ne izklopi stikala, naj se sproži "trobla" (ker zna biti, da operaterja sploh ni zraven). Sem malo gledal, če bi kaj takega dobil kje med alarmi, pa imajo vsi še senzorje tresljajev in senzorje gibanja in ne vem kakšne še senzorje, ki bi tu brez veze prožili sireno. In, seveda, imajo cene temu primerne... Obstaja torej kakšna enostavnejša rešitev? Ko na akumulatorju pade napetost je to znak, da se je priklopil (vsaj en) porabnik in če operater v 30tih sekundah ne odreagira, začne trobit...
-
Ravno sem hotel napisat, da imate tako urejeno. Kolega je tvoj sodelavec 😉
-
@Boss no ravno včeraj zvečer sem imel prav test v te namene, kot da bi vedel, da boš spraševal 270° izvoz iz AC se je dalo peljat 70 v dežju, šlo bi še malo več vendar sem že slišal prve zvoke zloveščega podkrmarjenja, tako da definitivno več oprijema kot bi ga imel z bridgekam. Nato je sledilo krožno kjer sem "zavijal" levo tudi ni blo sledi o drsenju. Pa ne samo včeraj tudi več deževnih voženj do zdaj je pokazalo, da so boljše. Ampak ja čmo vidt drug let k se bojo "uležale" in ne bojo več frišne. Te pa morem opozorit eno zadevo, so kot lepilo, kar pomeni da vso sranje iz ceste zmečejo na avto, po mojem konec letošnje sezone ne bo več barve na mojem avtu
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.