Alex Napisano 24. maj, 2021 Prijavi Napisano 24. maj, 2021 pred 1 uro je TiEn napisal: Spravi kokice. Ne bo nadaljevanja. Za ta dnar je to vse. 😉 2 Citiraj
Nejc1986 Napisano 25. maj, 2021 Prijavi Napisano 25. maj, 2021 Iskreno... Tudi sam ne vidim neke povezave med stopnjo izobrazbe in naklonjenostjo cepljenju. Jaz imam zgolj srednjo strokovno šolo in sem velik zagovornik cepiv, starša oba z univerzitetno izobrazbo in ravno tako že oba cepljena.... Punca s 3letnim faxom noče niti slišati o cepivu. Vsakemu svoje. Itak s(m)o čist preveliko zgodbico naredili iz vsega tega (ne govorim za forum, ampak na splošno). Mene ne motijo ljudje ki niso cepljeni, niti me ne motijo tisti ki so cepljeni. Se zavedam da me bolj ogrožajo pijanci za volanom in ekstremisti, ki se že leto in pol ne znajo ukvarjati s čem drugim kot s korono in povsod vidijo zaroto ter jim zdaj počasi že kar konkretno dogaja v glavi. 7 Citiraj
robertk6 Napisano 25. maj, 2021 Prijavi Napisano 25. maj, 2021 pred 22 urami je Alex napisal: Spravi kokice. Ne bo nadaljevanja. Za ta dnar je to vse. 😉 Nikoli vseved @Alexnikol ne odneha on ima odgovor na vsak post , na vsako objavo in samo on ima prav in noben drug. dne 24. 5. 2021 ob 18:37 je Bini napisal: Pa kaj misliš, da na RTV Slo.režirajo novice iz Indije za prejšnji cel teden poročanja ali kaj! Verjetno že dolgo nisi prižgal druga kot telefon. Jaz vsaj prižgem telefon za tebe je še to znanost. 1 Citiraj
Boss Napisano 27. maj, 2021 Avtor Prijavi Napisano 27. maj, 2021 dne 21. 5. 2021 ob 21:52 je Boss napisal: Nekaj ne razumem, a partnerka tega diplomata torej ni umrla in ni bila mlajša od 40 let in ni bila slaba dva tedna nazaj cepljena z J&J? Seveda je možno ampak skrajno zanemarljivo, da nekdo kar takole umre, ampak se lovit na bilkice in iskat razlage za vsako ceno, da cepivo apriori ni krivo je pač tiščanje glave v pesek in zanikat, da je to najbolj verjetna možnost. No zanimivo pol le nisem jaz tisti, ki se lovim za bilkice. Belgijci so pač raje previdni kot bi z glavo šli skozi zid in dobiš vsaj občutek, da jih resno skrbi za dobrobit svojih državljanov. Beovička pa pravi nam drugorazrednim dobesedno "ko vas jebe, delal boste tako kot mi/Janez rečemo - pa kaj je to eden, sej to je skoraj nič". Kot bi se o krompirjih pogovarjali in ne o ljudeh. 😟 Znano, kaj naj bi povzročilo smrt Slovenke v Bruslju: Beovićeva pa pravi, da jo odločitev Belgije preseneča WWW.RADIO1.SI Umrla zaradi možganske kapi, po tem, ko je bila cepljena s cepivom Janssen 1 Citiraj
Bini Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 Moja cepljena drugič, mogoče ne zadnjič. 🤔Nobenih posebnih reakcij razen to, da jo rahlo boli rama na mestu vboda. Info za tiste, ki jih je strah pikice. 😁(AZ) Citiraj
Alex Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 Danes se pa nisem rabil več testirati. Končno svoboda. 💪 2 Citiraj
Boss Napisano 2. junij, 2021 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2021 Jelko Vakcin bi vama rekal: "uživajta dokler lahko" 1 3 1 1 Citiraj
Deeyan Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 js pa ju3 na Jansena 1 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 pred 8 minutami je Deeyan napisal: js pa ju3 na Jansena Super. Vedno več nas je. 💪 1 Citiraj
jacques33 Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 Tudi jaz sem bil v soboto cepljen z Jannsenom, je bilo potem v nedeljo tudi malo reakcije, vendar nič kritičnega. Sam sem sicer pristaš svobodne izbire o tem, ali se kdo želi cepiti ali ne. 3 Citiraj Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex Mazda6 SPC CD 150 Revolution
Deeyan Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 Pred eno uro je jacques33 napisal: Sam sem sicer pristaš svobodne izbire o tem, ali se kdo želi cepiti ali ne. tudi js Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 Pred eno uro je jacques33 napisal: Tudi jaz sem bil v soboto cepljen z Jannsenom, je bilo potem v nedeljo tudi malo reakcije, vendar nič kritičnega. Sam sem sicer pristaš svobodne izbire o tem, ali se kdo želi cepiti ali ne. Jaz tudi... vsi so moji prijatelji. Še posebaj cepljeni in antipotrči.😉 1 Citiraj
Bini Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 Jaz razumem,da je ene strah ampak malo korajže bi pa lahko zbrali...... 1 Citiraj
Alex Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 pred 10 minutami je Bini napisal: Jaz razumem,da je ene strah ampak malo korajže bi pa lahko zbrali...... Si misliš te ta mlade, ko bi jim rekli, da bodo dobili tisto konjsko injekcijo v JLA. In tu ni bilo hočeš - nočeš ampak moraš. 🤗 Bog tigavedi kaj je bilo noter, da nismo zboleli potem še petnajst let. Pa ni bilo mamic, da bi njihove sončke (to je nas vojake) ubranile pred nasilnim cepljenjem JLA. Po eni strani malo pogrešam tisto disciplino. 🤔 1 Citiraj
J.J. Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 Januarja dobil Pfizerja pa nimam Maja še nič več las ali kakega dodatnega očesa 1 Citiraj
Alex Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 Pravkar je J.J. napisal: Januarja dobil Pfizerja pa nimam Maja še nič več las ali kakega dodatnega očesa Ne, si zamešal. To pride kot stranski učinek Johnsona. Jaz sem že opazil, da mi poganja puhek... ampak na žalost le pod pazduhami. 🙄 1 Citiraj
Deeyan Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 Baje po cepivu zacne rast organ 😁 (ju3 bo ziher cel seznam pocepljenih na forumu 😂) 1 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 pred 12 minutami je Deeyan napisal: Baje po cepivu zacne rast organ 😁 (ju3 bo ziher cel seznam pocepljenih na forumu 😂) Ali pa bodo stali v vrsti v Celju, kjer ni naročanja. Meni, meni tudi. 🤣🤣 2 Citiraj
Boss Napisano 2. junij, 2021 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2021 pred 16 minutami je Deeyan napisal: Baje po cepivu zacne rast organ 😁 (ju3 bo ziher cel seznam pocepljenih na forumu 😂) Ne razumem glih najbolj ampak a to pomeni, da se grejo cepit le tisti z majhnimi? 5 Citiraj
Nejc1986 Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 A zato je meni dohtarca rekla da mi odsvetuje cepljenje... pred 6 urami je Deeyan napisal: js pa ju3 na Jansena To se malo čudno bere, ampak ok 2 Citiraj
Deeyan Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 pred 48 minutami je Boss napisal: Ne razumem glih najbolj ampak a to pomeni, da se grejo cepit le tisti z majhnimi? Pa tut tisti s kardani, pa bi radi meli se vecji.... Kardan 😂 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 Pa moja se mi zdi zdaj bolj živahna..... 2 Citiraj
Deeyan Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 pred 3 urami je Bini napisal: Pa moja se mi zdi zdaj bolj živahna..... Ce se sam zdi ni lih dober, ce pa dejansko je pol pa ja... 😂 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Janez007 Napisano 2. junij, 2021 Prijavi Napisano 2. junij, 2021 (urejeno) Popravljeno 13. januar, 2022 od Janez007 5 Citiraj
Bini Napisano 3. junij, 2021 Prijavi Napisano 3. junij, 2021 Joj, včeraj pa se je cela Slovenija v Celje šla cepit.... 👍 Mi imamo, ni da ni...... Pa pravijo, da ni interesa..... 🤔 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.