Cepljenje - Korona in vse ostalo.
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ravno glede tega je ta kamera z novejšim panelom dost izboljšana...se pa dobijo še močnejši paneli od Eufi-ja. Sicer pa,dokler ne preizkusiš itak ne veš kako bo baterija zdržala. Za dve kameri sem dokaj siguren,da bo dost,za glavno pa bom še videl. Panel ima kar dolg kabel,tako da lahko panel montiram bolj v smeri sonca👍 Če pa to nebi zadostovalo,pa imam 1,5m stran čez zid omarico napajalnika motorja vrat,in tam je prostor za napajalnik...bom speljal kabel,in bo mir. Kuža pa veš,da je tapravi čuvaj...😃
-
Tukaj pa povprečna hitrost za kilometrino in čas ne štima,.. bi morala biti vsaj cca 16km/h Pardon mogoče ta tvoja aplikacija od telefona drugače računa kot moja pa strava,.. sem gledu čas 2h
-
Ko izkoristiš čudovit dan in se odpraviš na pohod z Rogle na Lovrenška jezera, dobra izkušnja... 🤗😉
-
Jaz sem iz alija pred cca. stirimi leti vzel 4x kamere 5MP + snemalnik za 200€. Snemalnik podpira motion detect, alarm, face recognition itd. itd. So pa POE kamere, kar pomeni da ni potrebe po dodatnem 12v napajanju. NVR ima ze build in poe in tudi ne potrebujes dodatnega POE switcha. Kamere imajo 25 FPS in imajo build in mikrofon in zvocnik. Notri je moj WD HDD purple. https://vi.aliexpress.com/item/32939484709.html?spm=a2g0o.order_list.order_list_main.25.53df180222UGTU&gatewayAdapt=glo2vnm
-
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.